• Anonym (ems)

    Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??

    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 14:18:03 följande:

    Sen kommer det oundvikliga. Efter några år hör de av sig. Männen som lämnade mig för en mellanmjölktjej. De undrar hur jag har det och klagar på att deras liv är så tråkigt med villa, barn och Volvo. Frugan vill knappt ligga och allt är beiget.

    ja men vad fan valde du inte mig då?????????


    Anonym (Elena) skrev 2020-10-25 16:33:35 följande:
    Och därför blir jag så arg när samma person återkommer och beklagar sig att livet är så tråkigt, han och frun når inte varandra på ett djupare plan, hon vill inte ligga, Hon vill inte experimentera och hon vill bara titta på tv på kvällen blaha blaha. Jaha?? Men du valde ju detta!

    Varför beklaga sig över ett val man gjort? Varför dejta någon som inte är ens typ? Jag förstår inte.
    Jag tänker att du ska vara glad för att de här männen inte valde dig. Män som gör så är ju rövhattar som ska längtar tillbaka till sina vilda år så fort det blir vardag i en relation, oavsett vem de har relatioen med. Så den biten handlar BARA om de männen, det handlar inte om dig och din personlighet utan om deras. Jag har också stött på såna män, som hittar en annan sorts tjej att bilda familj med och sedan ringer och beklagar sig över hur "vanilj" livet blivit efter några år. Och då är jag inte alls speciellt färgsprakande, men dock rätt udda. ;)

    Jag tror att du träffar fel sorts män om det här är ett mönster som upprepas. Fundera lite på det, har de kanske gemensamma drag de här männen? Är det något speciellt som du attraheras av hos de här männen?

Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??