Inlägg från: Anonym (Nonine) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nonine)

    Hur lever ni nu när corona sprids mer igen?

    Jag lever precis som vanligt, dvs som jag gjorde före corona och det har jag gjort hela tiden. 

  • Anonym (Nonine)
    Anonym (eh) skrev 2020-10-26 16:39:05 följande:
    Ja det är häpnadsväckande! "Lever som vanligt, lalala,,," Fy fan! De är dem som driver smittan här i Sverige! Det är därför så många har dött, för folk tar inte sitt jävla ansvar!
    Anonym (Skärpning!) skrev 2020-10-26 19:43:13 följande:
    Jag har sedan i mars följt FHM:s rekommendationer, så jag har inte varit på restaurang, shoppat eller rest, och jobbar hemma. Så länge folk beter sig som idioter och lallar runt som vanligt kommer vi aldrig att bli av med den här skiten. SÅ SKÄRP ER FÖR FAN!!!!!!

    Det beror väl på hur man lever när man lever som vanligt. Det är över 4 år sen jag var längre än 3 mil hemifrån så resa gör jag inte i vanliga fall heller. Badhus besökte jag sist 2011 tror jag. Bio går jag på kanske vartannat år så det har jag inte gått på i år heller. Restaurang går jag på en gång om året. Shoppar... tja jag behöver handla mat som vanligt, annars dör vi. Jag far på jobb med egen bil (precis som jag gör i vanliga fall pga usel kollektivtrafik) och jag kan inte jobba hemifrån. Vänner träffar jag i vanliga fall kanske varannan månad och det gör jag fortfarande. Jag har testat mig för covid 3 gånger på 3 månader för att jag varit lätt förkyld och alla gånger varit negativ. Varje gång har jag hållit mig 5-8 dagar från folk, jobb och butiker trots negativt test. Där jag bor har vi ingen samhällssmitta och ingen har dött (det är inte ens någon som behövt sjukhusvård av de som varit smittade). 
Svar på tråden Hur lever ni nu när corona sprids mer igen?