Inlägg från: Anonym (gammal) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gammal)

    Bryr ni er om strålningen i hemmet? Stänger ni av wifi på natten?

    Jag har en gammal walkman som jag använder när jag är ute och vill lyssna på gamla ljudböcker!  Kassetter funkar betydligt bättre än när det ska läsas av CD-skivor. Hackigt och besvärligt och den "bärbara" CD-apparaten man har klarar inte att man rör sig. Snick snack och till saken. Ngt jag noterat som inte hände förr är att det blir rejäla störningar i min walkman då och då, brus och knaster som varar typ 30 sek.  Antar att det handlar om strålning från...mobilmaster....? Är den farlig? Vill jag inte tro.

  • Anonym (gammal)
    Bjoer skrev 2020-10-28 12:23:27 följande:
    Det är (troligen, vet inte exakt vilket knaster du pratar om) högtalarelementen som kan reagera på radiotrafik. Klassiskt förr var att precis när du ringde upp eller blev uppringd så hörde man ljud i högtalare eftersom magneterna i dem svängde lite pga. radiokommunikationen.
    Ja jag kopplar också ihop detta med mobilnätet. Vet inte hur jag ska känna och tycka egentligen men jag vill ju inte tro att det är ngt farligt. Då är vi illa ute.
  • Anonym (gammal)
    Anonym (Varför) skrev 2020-10-28 14:12:03 följande:

    Nu är inte jag någon expert och har helt min egna övertygelse att strålning vi utsatts för i samhället inte är sunt. Det är mobiler, micro, trådlösa lampor, apparater plus mycket mer. Något jag helt klart tror påverkar den ökning som finns av cancer. Ni som tror strålning är ofarligt, vad tror ni själv är orsaken till att så många får cancer idag??


    FÅR fler cancer idag i vårt land? Har du siffror? OCH OM det är en ökning ska man komma ihåg att vi har haft en rätt stor invandring på senare år. Härligt med nytt folk och nya kulturer MEN de blir ju också sjuka.....
  • Anonym (gammal)
    Anonym (.) skrev 2020-10-28 21:54:31 följande:
    Ökning jämfört med vad??

    För hundra år sedan var medellivslängden runt 40-50 år. Det fanns inte lika många som hann få cancer, eller kräfta som det kallades. Och fick man det så fanns det ändå inget att göra. Cancer var med andra ord 100% dödligt.

    Även djur som blir gamla utvecklar cancer, de som lever sunt och som de ska enligt moder natur.
    Så svaret på att undvika cancer är i mångt och mycket att inte bli gammal.
    Shit En liten tröst kan vara att idag dör många MED cancer och inte AV den! Alla cancerformer är ju inte aggressiva utan det finns de som man kan leva med i åratal om man medicinerar och kontrolleras av läkare. Tänker på det där med att medellivslängden var så mkt lägre förr KAN ha berott på att många barn dog.....eller hur man nu räknar!?
Svar på tråden Bryr ni er om strålningen i hemmet? Stänger ni av wifi på natten?