Inlägg från: Anonym (jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jag)

    Vad är biggest No No för dig, tjej/kvinna?

    Övrigt klickade jag i. Jag måste kunna diskutera med en man, kanske inte om allt, men han måste gilla att prata. Jag kan helt klart gå med på att han bor granne med sina föräldrar eller hemma hos sina föräldrar, om han kan argumentera kring varför det är så, detta gäller även religion och astrologi, men inte alla tre tillsammans. (hellre bo granne med sina föräldrar och tillhöra en religion än bo hemma hos sina föräldrar och tro på astrologi, men korsa dessa saker, så fungerar det också.)


    Jag gillar killar som kan argumentera, men så kräva det också att han kan omvärdera eller ta reda på fakta kring sina eller mina argument.


    Jag är ateist och är ihop med en troende person som påminner om beskrivningen ovan, dessutom är han hypernörd och ser avvikande ut. Att jag föll för honom handlar om att han helt enkelt är vass. Om vi diskuterar saker så kommer han dels med motargument och dels så kan han omvärdera sina argument när man kommer med motsättande argumentation. Han avviker aldrig från sin egen ståndpunkt, men kan läsa på för att diskutera kring hur jag tror kring saken i fråga, och då säga att han förstår och på vilket vis som han förstår.


    Vi har idag en 6-årigt barn ihop. Ibland faller han "tillbaka" vilket jag också gör, men hans bästa egenskap är då, att om vi blir ovänner, så kan han prata om det i efterhand och förstå helheten kring vad som blev fel, 

Svar på tråden Vad är biggest No No för dig, tjej/kvinna?