• Amandannn

    BIM December 2020-Första barnet

    Hej!

    Jag har inte skrivit här förut. Jag hade bim 23 dec, idag (28 dec) har mensen fortfarande inte dykt upp men testar neg på graviditetstesten (rfsu)

    Jag har upplevt trötthet och spänningar i nedre delen av magen och lite smärtor (typ samma symptom som förväntad mens) däremot finns det ett läkemedel jag tagi många år vid symtom för bihåleinflammation som jag nu mitt i allt får hjärtklappning av.

    TMI

    Igår (27.12) när jag var på toan kom det på pappret lite brunaktiga strimmor blandat med äggviteaktiga flytningar. What to do? Borde jag köpa digitaltest eller borde jag skita i det och bara förstå att det inte lyckats denna månad?

  • Amandannn
    MAKL skrev 2020-12-28 10:44:51 följande:

    Hej!

    Jag tycker att om du vill testa med ett annan slagit test så gör det. Om inte annat för att lätta på tankarna oavsett vilket resultat det blir. Annars så väntar du ytterligare några dag. Beslutet är helt upp till dig för vad du känner är bäst för dig.

    Brukar du ha en regelbunden cykel?


    Hej!

    Tack för svar, ja jag brukar ha relativt regelbunden cykel. Slutade med nuvaring i okt och sedan det har min cykel legat på ungefär 23dagar +/- 1 dag. Har hunnit ha mens 3 gånger sedan jag slutade.
Svar på tråden BIM December 2020-Första barnet