Inlägg från: Anonym (Lite samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lite samma)

    hon kan inte komma med mig och det tär på relationen

    Du ska inte känna någon press och du ska absolut inte pressa henne!

    Kan bara se till mig själv och det har blivit någon psykisk spärr hos mig tillsammans med särbon. Jag har inga problem att få orgasm på egen hand och jag har fått det med x-maken och även med ett par kk efter skilsmässan, men med särbon är det en låsning.
    Som det känns nu så känns det mest som att det skulle vara för hans skull om jag lyckas få till en orgasm då det för mig inte spelar så stor roll. Vi har helt sanslöst skön sex och jag njuter som en tok och älskar att ha honom i mig osv. och jag har förklarat för honom att det är 2 helt olika sorters njutning och själva samlaget är en enda lång intensiv njutning medans en orgasm mer är uppåt och så tar det liksom slut. Och det stör inte mig att jag inte får orgasm.
    Jag älskar honom och han är otroligt kärleksfull osv och jag är galet kåt på honom hela tiden, men ...
    En vacker dag kanske spärren släpper och jag hoppas verkligen inte att han går i samma tankar som TS. 

    Har min egen teori kring varför det är så här och jag misstänker att det kommer ta tid innan det löser sig. Innan jag vågar lite på att särbon likt de flesta andra överger mig och jag kan våga slappna av.

  • Anonym (Lite samma)
    Anonym (desperat) skrev 2020-11-13 10:29:27 följande:
    Jag håller inte med om att det handlar om ego, i alla fall inte i den mest själviska bemärkelsen. Det skulle vara ego om jag inte riktigt såg gemensam framtid, om hon var bara en av, men jag måste få henne att komma för min personliga statistikens skull. Det här handlar om att jag har behov av att känna mig speciell. Jag blir inte speciell om hon inte kan slappna av till den nivån som hon kunde tidigare, det är så tankegången går till.
    Fast min särbo är det sexigaste och bästa i sexväg jag haft. Allt är grymt skönt, men det har som sagt blivit en spärr.
    Tror som någon innan skrev att det handlar om att man är så tokkär att man inte kan slappna av riktigt.

    Om hon inte vill ha sex alls kan du kanske börja fundera på vad ni ska göra åt det, men så länge hon vill, tar initiativ och hon säger att hon är nöjd får du acceptera det.
  • Anonym (Lite samma)
    Anonym (desperat) skrev 2020-11-13 10:40:15 följande:
    Vet din särbo om att du kunde komma tidigare? Var det ett problem för honom? Hur lyckades han hantera det?
    Jag tror på dig att sexet är sanslöst bra, men är inte det en sorg att det inte kan toppas med orgasm? Det är i slutändan ändå så att du inte kan ge dig hel, och det hör egentligen inte till i en riktig kärlek, känner jag. Och det är det som är problemet.
    han vet att jag kommit förut och vill så klart att även jag ska få orgasm, men han är en tämligen okomplicerad man och accepterad det hela eftersom jag varit öppen med hur mycket jag ändå njuter.
  • Anonym (Lite samma)
    Anonym (desperat) skrev 2020-11-13 10:57:16 följande:
    Okej.
    Känner du dig älskad av honom? Vad tror du behövs för att spärret skulle släppa, förutom tid?

    Det är nog jag som behöver jobba med mig själv och verkligen våga lita på att han stannar.


    Har varit mobbad/utfryst hela min skolgång och vet inte varför...


    Jag har ett äktenskap bakom mig där jag var otroligt ensam. X-maken hade mig längst ned på prioriteringsskalan någonstans efter någon typ okänd grannes farbror. 


    Min egen familj - föräldrar och syskon, har aldrig haft mig som en naturlig del i familjen utan jag har alltid får klara mig själv och varit diskriminerad i alla familjesammanhang.


    Jag har haft många vänner genom livet som utnyttjat mig och bara hört av sig när det har gynnat dem. De som jag nu trodde var mina vänner har inte brytt sig ett dugg om mig efter skilsmässan och jag har suttit själv/ensam och inte blivit hembjuden till någon av dem och ingen av dem har heller hört av sig och frågat hur jag har mått.
    En som hörde av sig en del i början pratade bara på om sina bekymmer och även om jag försökte tala om hur ensam jag kände mig så lyssnade hon inte på det.
    Jag har alltid ordnat fester och bjudningar genom åren och det har alltid gått bra att komma hem till mig när jag bjuder, men ingen bjuder tillbaka...


    Finns mängder av människor i mitt liv som hävdat/hävdar att jag är en fantastisk person som de beundrar, men det är bara jag som ska bry mig om dem och all kontakt ligger på mig.
    Värst var det när en till och med sa att du som är så stark trivs säkert med att vara ensam... Jag tappade helt målföret.

    Och nu för första gången i livet så känner jag mig faktiskt hemma. Det känns så jäkla fantastiskt med särbon och så kände jag aldrig med x-maken eller någon annan av de män jag dejtade innan jag träffade särbon. Det känns så rätt på alla plan liksom och jag är livrädd. Att han bara utnyttjar mig/vill vara med mig så länge tills något bättre/roligare dyker upp.
    Så även om jag känner mig hemma blir det en spärr...

Svar på tråden hon kan inte komma med mig och det tär på relationen