Inlägg från: Anonym (Ludwig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ludwig)

    Hon har slutat bry sig om sig själv

    Anonym (Tihi) skrev 2020-11-15 21:01:55 följande:

    Jag var på jobbresa i Sthlm med några kollegor i juni, vi åt lunch på Riche. Där var vi klädda i jeans/kjol/jeanskjol samt sneakers på fötterna och någon vardagsfin topp. Alla runtomkring oss såg i princip likadana ut, till och med prinsessan Madeleine och hennes väninnor som satt ett par bord bort. Konstigt va!


    Vem som helst kommer in på Riche, speciellt på lunchen. Trots allt är det trevligt där. Går sällan dit själv dock. Tvivlar starkt på att Madeleine satt på Riche i jeanskjol... Trodde det plagget var förbehåller tjejer i 14-årsåldern men men... Med detta sagt hoppas jag att maten smakade bra.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Hansi) skrev 2020-11-15 16:25:13 följande:

    Ts verkar väldigt fixerad vid strumpbyxor, korta kjolar och högklackat. Fetisch?

    Det är i och för sig många (sexfixerade) män som gillar detta, prostituerade har ju dessa kläder av en orsak.

    Flickvännen mår säkert jättebra, hon har väl bara mognat och vill inte gå klädd så längre


    Strumpbyxor tog jag upp som ett vanligt sätt att klä sig på Östermalm och inget annat. Men visst är det fint. Att kalla det fetisch är att ta sig vatten över huvudet dock. Verkar som att du har svårt att förstå innebörden av ordet?

    Det är verkligen inte bara prostituerade som har strumpbyxor - vad är det för sjuk föreställning?

    Mm, dessvärre innebär ofta såkallad mognad av kvinnor i 70% av fallen i Sverige att slänga på sig 25 kg, klä sig sunkigt och/eller manligt och klippa av sig håret. Det är bra om man själv trivs i det såklart men många förhållanden kanske inte mår jättebra av det.

    Det är inte vad jag definierar som mognad, det är nonchalans.
  • Anonym (Ludwig)
    Just Precis skrev 2020-11-15 20:49:38 följande:

    Eh. Men. Som del i din problemställning nämner du ju just att:

    1) det är ett problem att hon klär sig i sneakers då folk tittar då ni bor i en finare del av stan (Östermalm)

    2) det är ett problem att hon klär sig i sneakers då ni inte kommer in på de ställen ni vill när ni ses på lunchen

    3) du jobbar på bank och brukar ta en lunchdrink

    1 och 2 är ju direkt felaktiga, källa: ALLA som vet något om Östermalm och Stockholms olika barer och serveringar som har lunchöppet

    3 är jag väldigt skeptisk till, bankvärlden på 20-talet är inte direkt positiv till lunchdrinkar...men klart man kan smygdricka oavsett jobb

    Förstår inte varför du skulle ljuga om de här sakerna?


    Nä exakt varför skulle jag? Vet inte vilka ställen du går på men vi går inte till samma kan jag säga direkt.
  • Anonym (Ludwig)

    [quote=80768986][quote-nick]Xenia skrev 2020-11-15 19:01:47 följande:[/quote-nick]Det var väl inte tal om någon nyårsfest. Jag skulle nog kommit i termobyxor och tagit av dem inomhus.

    Vad fint det låter hördu ;)

  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (CE) skrev 2020-11-15 20:59:00 följande:

    Oj, du verkar sjukt osäker och måste alltså göra ingrepp för att känna att du duger där du jobbar och bor? Jag blir ledsen när jag läser det.

    Och din tjej måste alltså klä sig på ett visst sätt och du klarar inte av att hon inte klär sig perfekt enligt ditt sätt att se det. Och om hon inte blir insläppt på ett ställe på grund av sin klädsel så är det väl upp till henne själv att ändra den om hon vill gå dit? Hon kan inte vara omedveten om att hon skiljer sig från de övriga som du ser på Östermalm. Och hon kanske trivs väldigt mycket bättre med dem som är som hon än de som blir helt fixerade av ytan först.

    Spontant känns det som att ni inte är rätt för varandra om du inte ens klarar några kilon och lite annan klädstil. Du känns alldeles för svag och lättpåverkad av omgivningen för att leva med någon som är bekväm i sig själv. Och hur länge dröjer det innan du förväntar sig att hon ska fylla sina bröst och göra lite lyft i ansiktet etc? Om inte innan barn så efter... Bland det mest osexiga bland män är när de inte klarar av att vara stolta över det som de har utan ständigt lever osäkra och undrar hur folk runt om ser på honom.

    Det är verkligen ingen värld jag skulle vilja leva i. Jag känner lite folk som jobbar i den världen och lyckligtvis är de betydligt mindre fördömande och gärna klär sig i jeans etc. Inte på jobbet men desto mer på fritiden. Och jag gissar att din tjej inte jobbar på bank i sina jeans...? Men måste alltså klä upp sig om hon ska träffa dig på lunchen?


    För mig ligger bekvämlighet bland annat i att känna mig fräsch. Dessvärre kan även bekväm betyda totalt förslappad numera. Jeans kan vara snygga om de är modell och matchas med något häftigt.

    Tjejen har dessvärre gått upp mycket i vikt och har bara väldigt slappa kläder. Hon har ett jobb som kräver att hon klär sig på ett visst sätt men hon jobbar hemifrån för tillfället. Klart jag vill att hon ska hänga med på lunch. Tycker bara det är tråkigt att hon gått ner sig så mycket. Skulle inte tvinga/ önska henne att göra några ingrepp bara för att jag har gjort det. Jag har gjort det för att jag har velat det, det är ganska vanligt och inget konstige. Var och varannan människa sminkar sig, färgar håret, många tatuerar sig (hu) vilket är ett invasivt ingrepp i sig.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Punkt) skrev 2020-11-17 05:04:26 följande:

    För mig verkar som vara en riktigt fjolla.


    Jag är i alla fall inte sunkig och lat.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Trash) skrev 2020-11-17 06:49:53 följande:

    Ärligt talat låter det som om din flickvän hade lite omodern white trash stil. Vem idag har blekt hår och korta kjolar... hello trailer trash. Inte en chans att det här är en riktig tråd, snarare Gösta 65 år som är lite uttråkad. Tack för skrattet.


    Att du nedlåter dig till att kalla andra människor för uttryck white trash säger mer om dig som person än någon annan. Sorgligt. Hur vet du att hon ens är vit? Man kallar inte andra människor för trash.
  • Anonym (Ludwig)

    [quote=80771272][quote-nick]Anonym (Hansi) skrev 2020-11-17 06:38:06 följande:[/quote-nick]Hon vet nog hur du vill att hon ska se ut, sminkad, korta kjolar och högklackat etc. Att ha en partner med utseendekrav är väldigt avtändande, hon har hittat en annan stil och är nog på väg bort ska du se, men vill inte ta steget själv.

    Neej neej nej. Det är ingen stil. Det är sunkigt och slappt, punkt. Och en stor andel av svenska kvinnor 30+ har den såkallade stilen.

    Nä, har redan kommenterat det flera gånger om du läser lite angående stilen på Ömalm...

  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Hansi) skrev 2020-11-17 06:38:06 följande:

    Hon vet nog hur du vill att hon ska se ut, sminkad, korta kjolar och högklackat etc. Att ha en partner med utseendekrav är väldigt avtändande, hon har hittat en annan stil och är nog på väg bort ska du se, men vill inte ta steget själv.

    Det du kallar sunkigt kallar andra ledigt, det du kallar bekvämt kallar andra uppstyltat och tillgjort.

    Är för övrigt uppväxt på Lidingö och har hängt en hel del på Ö-malm, känner inte igen mig hur du beskriver stilen där. Mer rejält och mindre fjolligt skulle jag säga.


    Lidingö är lite speciellt to say the least :) ... hehe
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Punkt) skrev 2020-11-17 09:08:53 följande:

    Nej, men fjollig.

    Menar du verkligen att du och kollegorna på banken tar en drink på lunchen? På allvar?

    Haha, nej jag tror inte tråden är sann heller.


    Du tar verkligen åt dig. Överviktig och tatuerad gissar jag. Ja, det är verkligen verkligen på allvar. Vad är det för hemskt med att ta en drink på lunchen?
Svar på tråden Hon har slutat bry sig om sig själv