Inlägg från: Anonym (Ludwig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ludwig)

    Hon har slutat bry sig om sig själv

    smulpaj01 skrev 2020-11-17 09:27:12 följande:

    Det kan inte ts för ts har aldrig ens varit på Östermalm. Vem f*n kallar humlegården för humlet? Och nej, det finns inga krogar som inte skulle släppa in någon i sneakers på lunchen. Inte en enda!


    Det är allmänt vedertaget, du kanske bor på något annat som också heter Östermalm i någon småstad. Jo då det finns det allt. Du kommer inte in i badrofflor på exempelvis Diplomat.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (D) skrev 2020-11-17 09:35:05 följande:

    Så det är här du avslöjar dig som ett litet troll. OM du hade jobbat på bank hade du förmodligen inte tagit en drink på lunchen (om du inte har alkoholproblem). OM du jobbar på bank så är du förmodligen vaktmästare eller något, du lär knappast jobba med PB eller PW för då hade du sett hur den riktiga överklassen klär sig och så hade hela din världsbild fallit där. ;)


    Har kommenterat detta gång efter annan gång efter annan. Läs om du är intresserad.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Ä) skrev 2020-11-17 11:46:10 följande:

    Typiskt kvinnor att göra så när de haffat en karl. Jag orkar inte vara supersnygg jämt men säcka ihop helt skulle jag inte göra.


    Exakt... tyvärr är det så. Många ser ut som monster efter 30.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Anna) skrev 2020-11-17 11:52:40 följande:

    Har du talat med henne än?


    Ja, jag har faktiskt det. Först tog hon åt sig mycket men sedan förstod hon faktiskt och förklarade att hon inte mår så bra i sin vikt. Hon ska träffa sin PT för att lägga upp en plan och hon ska även kolla runt lite ikväll efter några nya plagg hon kan tänkas köpa eventuellt som får henne att känna sig snygg.
  • Anonym (Ludwig)
    smulpaj01 skrev 2020-11-17 16:59:11 följande:

    Haha....fast nej, du är inte ens rolig bara töntigt pinsamt försök att trolla. Vedertaget är humlan, absolut INGEN människa skulle säga humlet och vi som bor på Östermalm skulle undra vad du pratar om. Dessutom pratade vi inte badtofflor utan sneakers. Finns inte en enda krog som inte skulle släppa in en kvinna med jeans och sneakers på lunchen!


    Men oj oj oj vad fel det kan bli, känns det jobbigt? Det är många som kallar det så fyi. Jag känner Östermalm som min egen bakficka som sagt bott här under en väldigt stor del utav mitt liv.

    Nej bra för dig, försök du komma in med sneakers på Diplomat. Lycka till.
  • Anonym (Ludwig)
    marräng skrev 2020-11-17 17:12:42 följande:

    Ja antagligen ser jag ut som ett monster enligt dig och din världsbild. Du försöker uppenbart bara provocera till den milda grad att det bara blir löjeväckande.

    Jag förstår inte varför du är så besatt av att gå till personangrepp istället för att ex prata med din flickvän eller träffa nån annan som uppfyller dina krav och förväntningar.

    Jag anser dessutom att din uppfattning om östermalm är helt felaktig. Självklart finns det undantag och den bild som du målar upp är en absolut minoritet av de som bor här. Jag är född och uppvuxen här och har bott den största delen av mitt liv här. Jag har sett de flesta kretsar här och jag känner inte igen den bild du försöker att måla upp.


    Vad är det för bild jag målar upp enligt dig?
  • Anonym (Ludwig)
    smulpaj01 skrev 2020-11-17 17:45:50 följande:

    Ha ha...kommer självklart in på diplomat i sneakers utan problem. Nu brukar jag dock inte välja det så ofta annat än för afternoon Tea ibland.

    Du bor definitivt INTE på Östermalm, hur mycket du än önskar att det vore så, men för min del har jag snart 50 år där.


    Jag bor på Östermalm. Sista gången jag säger det. Du behöver inte bekymra dig om det. Haha, det tror jag knappast!! Pinsamt oavsett. Du går säkert på bröllop i onepice och tar med dig matlåda på restaurang och pruttar okontrollerat i baren. Det är ju naturligt...
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Punkt) skrev 2020-11-17 18:33:51 följande:

    Hahaha, du har varit framgång i generationer säger du?

    Åh, jösses!

    En banktjänsteman dricker inte alkohol under arbetstid i Sverige. Det vet du lika bra som jag.

    Nej då, jag är inte besatt. Men jag är road av dina fantasier.

    Om man per automatik är tjock och tatuerad för att man inte håller med dig, ja då börjar vi bli en hel del tatuerade tjockisar här i tråden! 

    Ta och skaffa dig en skyltdocka vetja.


    Jag tar mig friheten att ta en drink på lunchen. Har inte svårt med kvinnor. Nu har jag en kvinna som tänker ta tag i sig själv och ger det en chans.

    Ja, det är det med största sannolikhet...
  • Anonym (Ludwig)
    smulpaj01 skrev 2020-11-17 18:19:30 följande:

    Jag förstår att du beskriver dig själv och den bilden stämmer mycket bättre in på hur du framställer dig själv i denna tråd. Så just den tror jag dig på.

    Onepiece har jag inte ens i soffan på lantstället, pruttar gör jag aldrig annat än om jag är dålig i magen och är på toa och matlåda behöver jag aldrig använda.

    Ta dig nu en liten sup till och försök hitta på nåt bättre trollande nästa gång för detta var bara så pinsamt uselt. Du kunde åtminstone läst på lite om Östermalm först alternativt skrivit om Mariefred som du verkar ha bättre koll på?!


    Du är säkert nykterist själv. Har aldrig besökt Mariefred, vad är det som får dig på de tankarna? Uppenbarligen du som hänger på landet här och inte jag. Att alla inte tänker som du betyder inte att man inte bor på Östermalm. Du har ingen ensamrätt om det om du nu ens bor här själv.

    Ta dina sneakers och mjukisar och sätt dig och chatta i något nykterhetsförbund istället. Vad är det för fel på onepiece nu helt plötsligt???
  • Anonym (Ludwig)
    Just Precis skrev 2020-11-17 18:27:13 följande:

    OM det nu skulle vara så att du eller din tjej blivit nekade på Diplomat vid lunchtid när nån av er hade sneakers på så var det iaf garanterat inte pga skorna...

    Du kanske var för packad helt enkelt


    Jag dricker inte innan jag går in på stället eller hur menar du. Blir man packad av en drink är man nog väldigt ovan vid att dricka.
  • Anonym (Ludwig)
    EnAnonumius skrev 2020-11-17 18:54:06 följande:

    Ju mer du öppnar din käften (eller ja skriver) ju mer ICKE trovärdig blir du..

    Du är nog egentligen en förortskille sm sitter hemma i pojkrummet och tror att du kan LÅTA världsvan via ett forum.

    Inte ens de riktiga Österalmarna köper ju ditt snack.

    Din trovärdighet går stadigt mot noll. Krävs nog inte många inlägg för ens du har totalt noll trovärdighet.


    Tyvärr ser mina krav ut så. Har aldrig varit i någon förort. Du börjar ge mig irritabel tarm. Ge uttryck för din missunnsamhet någon annanstans. Du kan ju gå och stämpla fetton i onepiece om du nu älskar det så mycket. Tjarå.
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Punkt) skrev 2020-11-17 19:18:41 följande:

    "Tjarå"?

    Wow, nu glänste verkligen överklassen igenom!


    Vad exakt vet du om överklassen?

    Haha
  • Anonym (Ludwig)
    Anonym (Punkt) skrev 2020-11-17 19:18:41 följande:

    "Tjarå"?

    Wow, nu glänste verkligen överklassen igenom!


    Kommenterar från folk som kör Volvo och arbetar på Samhall/Statoil/sibylla och dyl. undanbedes vänligen men bestämt.

    I min släkt och i min umgängeskrets är alla högutbildade och tillhör den kulturella eliten.
Svar på tråden Hon har slutat bry sig om sig själv