• Anonym (Pis)

    Hela min cykel krånglar!

    Det är inte så att du har en månad med dubbrl ägglossning då? Att det var en mellan blödning och så startar kroppen om med att släppa nästa ägg. Om du nu inte är gravid och det var en nidblödning

  • Anonym (Pis)

    Vad jag har läst och hört om nidisar så kan det vara allt från några droppar till större mängd blod fast aldrig med klumpar som man kan ha vid mens. Längden kan oxå variera från en dag till flera. Så fyra dagar låter inte så konstigt i mina öron.

  • Anonym (Pis)

    Nja, låter ju lite tidigt kanske. Man brukar ju räkna att det tar ca 5 dagar för ägget att resa ner till livmodern och sen är det ju frågan när ägget släppte.

    Men ta ett gravtest ändå, så du vet. Ibland lever vårs kroppar sitt egna lilla liv vilket man inte blir klok på tyvärr men jobbigt när man känner att något avviker. Håller tummarna för dig!

  • Anonym (Pis)
    AAAN89 skrev 2020-11-18 21:34:34 följande:

    Tog ett test idag men det var negativt.

    Hade ägglossning 15/11, kände av ägglossningssmärta på kvällen 15/11 och positivt test. Men vi hade samlag 16/11 på kvällen så jag vet inte hur stor chansen är att det tog sig. Får se om ca 10 dagar kanske.


    Alltid trist med ett negativt svar, men då bör du ju haft en mellanblödning och dubbel ägglossning. Kanske släppte inte ägget första gången eller nått.

    Äl testet visar ju LH ökningen och att ägglossningen är på g, från positivt test tar det 24-36 h innan ägget släpper så att ni hade sex dagen efter behöver inte alls vara fel. Då kommer den spännande och jobbiga tiden nu.... väntan
  • Anonym (Pis)
    AAAN89 skrev 2020-11-20 13:05:08 följande:

    Ja åh det är så tråkigt att vänta, särskilt när man inbillar sig symtom och sen får ett negativt test:/ Men ska försöka att inte ha så stora förhoppningar då man blir så stressad av det.


    Hur har det gått för dig?
Svar på tråden Hela min cykel krånglar!