Inlägg från: Anonym (Jill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jill)

    Hur många personer träffar du?

    Anonym (Nyfiken) skrev 2020-11-19 22:01:03 följande:

    Säg att smittspårning praktiserades generellt i samhället och att du skulle testa positivt för covid imorgon. Hur många personer, utöver det egna hushållet, skulle finnas på din smittspårningslista för de senaste säg 3 dagarna?

    För att "kvalificera" ska du ha varit inom 2m från personen i minst 10 min. För att förenkla räknar vi bort alla möten där någon av er haft munskydd eller visir.

    Varför du träffat personerna är inte vad jag är nyfiken på utan hur många personer en genomsnittlig person egentligen träffar på det sättet. Det handlar alltså både om på arbetet och på fritiden.


    Ingen.


    Bor utomlands. Kom tillbaka från resa till Sverige i måndags, hade munskydd på flyg och tåg (krav här). Var på jobbet i tisdags, sitter i eget kontor. Tränade sedan, hade distans till de övriga i anläggningen. Pratat med ett par grannar på 2 meters avstånd i max 5 minuter. Det funkar.

  • Anonym (Jill)
    Anonym (Många) skrev 2020-11-20 19:00:34 följande:

    Jobbar i affär och har ett kompisgäng och min sambo och sonens kompisar och dotterns vänner och idag kommer en barndomsvän över helgen


    Om alla agerat som ni hade sjukvårdsplatserna och intensivvårdsplatserna varit slut för länge sen och många fler hade dött. Ni har ju ändå varandra i familjen.
Svar på tråden Hur många personer träffar du?