Inlägg från: Så allting gick |Visa alla inlägg
  • Så allting gick

    Regeringens el-fiasko

    KillBill skrev 2022-11-20 13:34:38 följande:
    www.dn.se/ledare/hogern-borde-lyssna-pa-wallenberg/
    Detta liknar Etanol-Jesus, han som fick Sverige o hamna efter med elbils utvecklingen,  där C alltid lyft fram han som personen vi ska dyrka. Sverige måste få stopp på politiker som dyrkar efter sina egna förhoppningar. återkomsten av etanol-Jesus finns ännu kvar bland sossarna, där man nämner vi ska vara mest troende i klassen i hela europa, dvs blanda ut bensin o diesel mest av alla, man tror ännu stenhårt på etanol-Jesus.

    www.aftonbladet.se/bil/a/RxOeg8/etanol-jesus-vart-tog-du-vagen
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-20 14:58:54 följande:

     


    För information klarar du inte av har vi lärt oss, så vad är det nästa gång, att du missat det var ett affärsmässigt beslut?, eller kanske faktumet att du inte vill veta av att den enda vi kan tacka elområdena för är just moderaterna och så vidare....


     


    Anna Borg har redan förklarat att elpriset skulle vara lägre i Sverige om inte kärnkraften avvecklats, det samma har Energiforsk gjort.

    Vad en enskild mupp tror och säger har ingen betydelse, även Kristersson har dementerat det affärsmässiga beslutet. Dvs tre stor som vet vad dom snackar om har förklarat att det var fel, samt vad orsakerna beror på till avvecklingen.
    Det finns förklarat av respektive högre upp i tråden.

    Vi har motbevisa dina Putin påståenden, och du fortsätter, exakt på samma sätt som Putin förnekar allt, du kan inte annat än sitta på Kreml o fortsätta spamma o lyfta fram Putin som ledare för alla energi för europa. Du fortsätter lägga ut . Utan Putin kommer Europa o Sverige alltid ha höga priser. Vad försöker du uppnå?
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-20 16:17:42 följande:

    SÅ nu tog du upp din desinformation om kristensson, du kommer ihåg jag sade du komemr tillbaka med den.


     


    Och hur kristensson vet bättre än de som var med och tog beslutet är en gåta, men antar det hör till agendan att fabulera.


    Inte bara Kristersson även Svenska kraftnät berättar att elpriset skulle vart lägre i södra Sverige om inte kärnkraften avvecklats, det är bara sossarnas fel som lät detta ske. Hur mycket info får du ta enligt Putin? vi vet att han har censur, du får inte berätta allt, då hamnar du i fängelse. Vad mer vill du leverera från den ryska trollfabriken ? 
    .

    Under de senaste åren har mer produktion försvunnit i södra Sverige, vilket innebär att elen i ännu högre grad behöver transporteras söderut. Ledningarna och komponenter har en viss kapacitet, det vill säga förmåga att överföra el, så det finns ett tak för hur mycket el som kan transporteras.
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-20 16:50:14 följande:

    Inget har avvecklats, där emot i sitt affärsmässiga beslut så ökade man kapaciteten och utan dessa två reaktorer som inte gick att reparera.


     


     


    Jaha nu har aldrig Oskarshamn i Ringhals aldrig existerat?

    Det är alltså sant Putin har begränsat nyheter från väst att nå öst. Hur ska då ryskatroll fabriken nå ut? allt du framför hänger ihop med valrörelsen som var för månader sen.
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-20 17:03:07 följande:

    Haha, försöker du nu låtsas om att du inte vet vad jag pratar om, så komiskt och efter så många månader du gett samma desinformation och sen saklighet som berättar du har fel.


     


    Ja, det är nazisten/fascistens som orsakat det som nu sker och genom Special Operation Folkmord i Ukraina....


    Du menar Putin för krig i Ukraina, men du får inte skriva det rakt ut, då kommer Putins poliser o griper dig. Du kan bara nämna "special operation", samma ord som Putin använder när han talar till sitt folk om Ukraina.

    Japp, vi ser du tillhör den rysktrollfabriken.
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-21 13:04:44 följande:

    Folkmord i Ukraina kommer du och försvarar igen, och allt som sker idag med energin är nazisten putins fel.
    Ja, såklart att putins fascistiska polis skulle komma gripa en om jag var ryss i ryssland, för det är så nazister och fascister gör, de dödar sina kritiker.


    Men igen, varför rycker du hela tiden ut till nazisten putins försvar?


    Och vad det är för troll med att kritisera en som har en Special Operation Folkmord i Ukraina, du verkar inte riktigt förstå ordet troll,


    Det finns bara ett land och en man, Putin som använder "specialoperation" i synonym med kriget, Putin är mycket noggrann med ordvalet, nämna något annat som invasionskrig är det straffbart. Putin använder även folkmord på rysktalande i Ukraina i sina förklaring, utöver det använder Putin nazist, han ska avnazifiera Ukraina.

    Du framför Putin propaganda på varenda ord Putin konstant framför som orsak till kriget. Du gör exakt det samma.
    Finns ingen i Sverige eller Europa som använder "specialoperation" det är en ren propaganda till att försöka pränta in namnet eller hela ordföljden Putin använder.
    Varav du kan inte ses som annat än att sympatisera med Putin. 
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-21 15:06:37 följande:

    Ja, det är nazisten/fascistens Special Operation Folkmord i Ukraina som lett hos hit med energin.
    Hur kan du missat det ens och att putin sen spränger sin egen gasledning berättar att detta är putins 


     


    Du ser nu är du komplett med med Putins ramsa, varför han krigar.

    Fascist ett ord han även varit noga o framföra om ledningen i Ukraina.

    Hur länge ska du sitta o upprepa Putins lagföra ramsa? ska du försöka slå Coca-cola.
    Kanske du ska göra en jul jingel av Putin propagandan?
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-21 15:53:35 följande:

    -
    Men det är inte vad detta handlar om, utan effekten av Special Operation Folkmord i Ukraina.

    -


     


    Special operation är bara ett ryskt ord! ingen annan använder special operation än Putin och du, det är knappt vissa nyhetsuppläsare i Ryssland som vill använda special operation, där dom kommer på sig själva säga fel ord, rättar sig snabbt, men för dig sitter ordet helt perfekt.
    Ta en av dina egna medborgare, titta hur svårt han har när han inte vet om han ska ta ställning till kriget eller inte, i direktsändning, men hade det varit du skulle du klarat det galant.

    Den ryska censurmyndigheten har sedan krigets början uppmanat medier att enbart publicera information från ryska officiella källor. All annan information kommer att behandlas som desinformation och blockeras omedelbart.

    www.svt.se/nyheter/utrikes/har-vagrar-ryska-programledaren-ta-stallning-vill-inte-hamna-i-fangelse
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-21 16:21:02 följande:

    JA, det är nazisten putin och hans Special Operation 


    Hur nära Moskva sitter du? Putin verkar helt klart påverka att du inte kan byta ut Putins ord "special operation" till krig.  Du verkar inte våga använda krig som alla andra länder utanför Ryssland.

    Men har sett reportage om detta, där vissa försökt få ryssar o att inse att det är krig o inte en special operation, där journalister blivit helt tagna av att så många ryssar bara tror det är en special operation och inte krig. Verkar som det även existerar här på FL.
  • Så allting gick
    klyban skrev 2022-11-21 16:50:23 följande:

    Det är pga nazisten putin vi har dessa energipriser och pga nazisten putins Special Operation 


    Vad berättar Putin om Svenska elmarknaden? ingår även den i Putins special operation?
    Tänkte om du hade lite info vad Putin berättar om den? kommer elpriset öka nästa år? tänkte ifall man ska binda el. Du berättar det är han som styr Svenska elpriset.
Svar på tråden Regeringens el-fiasko