Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Regeringens el-fiasko

    Så allting gick skrev 2023-06-03 18:12:06 följande:
    Vi vet att sossarna och vänstern börjat med Donald Trump politik.

    Smutskastning är nu ett standard begrep hos S och vänsterblocket, där man blivit inspirerade av amerikansk politik, spec Trump, kunde han vinna valet på smutskastning kan även vänsterblocket göra det samma.

    Hur tror du annars arga Andersson fått sitt namn?
    Hon har fått namnet för hon driver en tabuladdad subkultur som dryper av gaming och memer där man anser att provokation räknas som en ironisk preformas.

    Det är hur vår nya politik kommer se ut framöver, arga Andersson introducera det för oss nordbor.
    Det är väl ändå du som smutskastar politiska motståndare på samma sätt som Trump gjorde, med alternativa fakta, fake news och lögner.
  • Padirac

    Ja, onekligen verkar du driva en strategi med att fylla ut FL med inlägg som bygger på F i samhällskunskap.

    Å andra sidan låter många av inläggen som medvetna och för alla uppenbara lögner som Kremls stats-TV använder sig av.

    Det är Trump-politin du driver.:


    Så allting gick skrev 2023-06-03 18:53:02 följande:
    Nej då, jag har till och med använt mig av arga Anderssons strategi på FL.

    På en tråd gav jag Andersson ett F i samhällskunskap, men det är ett av sätten Andersson börjat använda inom debatter senast gjorde hon det mot Pehrson i Aktuellt i veckan, "skulle det varit ett prov i både matematik o historia skulle du fått ett F"
    Det är Trump politik arga Andersson nu driver.
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 19:11:28 följande:
    Nu hittar du på igen.

    Här har du källan:
    .

    Men det är en uträkning som Magdalena Andersson (S) inte skriver under på. Partiledarna möts i Aktuellt i samband med Järvaveckan 2023.


    ? Hade du skrivit det på ett prov hade du fått F i både matematik och historia, säger Magdalena Andersson i Aktuellt.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/fullt-av-pikar-nar-andersson-s-och-pehrson-l-debatterar-skola-du-hade-fatt-f


    Jag kommenterade inte Anderssons uttalande, jag skrev att du verkar ha argument som bygger på icke godkänt i samhällskunskap få du verkar blanda ihop uttalanden, kommer med falska påståenden och inte kan skilja på ett parti från ett annat u fråga om vad de förespråkar. Till detta kan läggas att inläggen du presenterar skiljer sig radikalt och diametralt från varandra.   F.
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 18:53:02 följande:
    Nej då, jag har till och med använt mig av arga Anderssons strategi på FL.

    På en tråd gav jag Andersson ett F i samhällskunskap, men det är ett av sätten Andersson börjat använda inom debatter senast gjorde hon det mot Pehrson i Aktuellt i veckan, "skulle det varit ett prov i både matematik o historia skulle du fått ett F"
    Det är Trump politik arga Andersson nu driver.
    Ja du har använt dig av en strategi för att producera inlägg som bygger på F i samhällskunskap 
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 19:32:04 följande:
    Vi vet att arga Andersson är ingen talare, hon besitter inte kunskapen.

    Istället har hon börja fylla ut meningarna med just smutskastning, Kristersson berätta det åt henne tidigare i år vid debatt, "du går en farlig väg"

    Dvs vi alla ser o hör att, enda Andersson gör är att kasta paj o ägna sig åt smutskastning, likt Trump. 
    Men, det är ju precis som du säger att du själv gör
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 19:48:59 följande:
    Jag lyfter fram arga Andersson strategi, genom att använda det hon försöker göra blir folket medveten om vänsterns strategi. Hon har fått namnet arga Andersson för just detta, hon kan inte föra en normal nordisk politik, hon försöker sig på att köra Trump politik. men tror inte den kommer fungera i Sverige.
    Jag menar att du mycket tydligt använde dig av den strategi du beskriver.  

    Enbart F, vilda anklagelser, trumpisk hantering av fakta, skamlöst öppet ljugande som alla ser och förstår 

    Väl jobbat. *Tumme upp*
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 20:08:42 följande:
    Lyfter bara fram hur sossarna försöker vrida sanningen, som med avvecklingen av kärnkraften, det fungerar inte i dagens läge, även vattenfalls produktions chef har berättat att det var ett politiskt beslut som gjorde att kärnkraften avvecklades.

    Samt idag att sossarna vägra gå med på en uppgörelse om att bygga ny kärnkraft, det är sossarna som fördröjer allt och det kostar samhället o folket stora pengar, 
    Vi vet att Blomberg nämner att avvecklingen kostat svenskarna 1000 miljarder.
    D.

    Det är Kristersson som inte vill ha ngn uppgörelse, han och Ebba var mot vindkraft, nu driver Ebba samma linje som Anderson och de andra partierna, Kristersson och Ebba har enligt Timbro infört mer S-Politik än S lyckades göra som minoritetsregering.

    Det var det sedan länge låga elpriset, inga utsikter om höjda elpriser , höjda säkerhetskrav(det är ett politiska beslut att följa IAEAs rekommendationer) och att det togs ut effektskatt alls som gjorde att det inte var lönsamt att driva vidare de äldsta reaktorerna en relativt kort tid.  7 öre eller 6 öre var inte avgörande. Så i energiöverenskommelsen fasades effektskatten ut helt. Ändå säljs el från kärnkraft till negativa priser, inte bara i Sverige utan också i nya reaktorer. De får tilloch med lov att sänka effekten för att inte göra för stora förluster där.

    Det är ingen annan än Kristersson som inte vill göra upp. Näringslivet ber om och anklagar honom för detta oansvariga beteende.
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 20:45:11 följande:
    Vi vet att Kristersson godkänt vindkraft, det står överallt.

    Vi vet även han vill bygga kärnkraft, men sossarna vägrar, problemet ligger hos sossarna och inte hos någon annan. Damberg gick ut nyligen mad att vi behöver kärnkraft, bara arga Andersson kvar. Tro mig den dagen arga Andersson kommer gå med på ny kärnkraft kommer det bli rubriker.
    Problemet är att Kristersson liksom du försöker övertyga andra att S inte vill ha kärnkraft. Andersson sa mycket tydligt i sista partiledardebatten att hon önskade bli inbjuden till samtal för att satsa på kärnkraften och vindkraften. Då gick Kristersson bananas ned en rant om att S inte gav honom carte blanche i stöd till kärnkraft och med det blev det inga samtal eller överenskommelser. Näringslivet var inte så imponerade.   Kristersson uppfattas inte som en stark ledare, lågt förtroende. Mycket lågt förtroende hos väljarna.   

    Det var många som var förvånade att kd och m började driva S-Politik med vindkraften, det är lite som 'en ding ding väeld' runt dessa på partiledare. Säger en sak om andra, gör samma själv och försöker prata bort det.. du känner säkert igen sättet

    Vindkraft behövs. Kd och M och S är överens. 
    Kärnkraft behövds. Kd och M och S är överens.

    Den enda som inte är överens är Kristersson, han är oense med sig själv om vad han säger och vad han gör. För att inte tala om allt han påstår om andra. Det där känner du helt säkert också igen. 
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 21:07:27 följande:
    KD är så litet parti och behövs inte för överenskommelse ang kärnkraften, behövs bara tre största partier, en som fattas och det är sossarna.
    Oavsett kd behövs eller inte så är det med verkligheten överensstämmande att kd nu driver den politik ang vindkraft som de kritiserade s och Mp för. Näringslivet kräver det för att elomställningen ska kunna genomföras innan kärnkraften byggts ut.

    Samma lika för M.

    Det S ville var att det skulle finnas långsiktiga överenskommelser om både kärnkraft och vindkraft, samma som näringslivet kräver av regeringen.   Nu verkar ju kd och M trots tidigare påståenden köra vidare med satsningar på vindkraft, det de tidigare inte ville, det näringslivet kräver och det S och MP ville.

    Det är väl SD som inte är med på tåget, de kämpar fortfarande mot vindkraftverkens vingar, kanska kan Kristersson kliva fram och lösa problemet då att SD också stöttar företagandet och starten på den stora elomställningen. Eller inte.. han har nog för mycket stolthet för att vilja lösa det, han vill hellre påstå att andra  har fel än att göra det som kan förväntas av en statsminister med egenskaper som är statmannamässiga. 

    Tyvärr.. han är den eviga tvåan, som statsminister är han tvåa bakom Åkesson och SD. 
  • Padirac
    Så allting gick skrev 2023-06-03 22:05:04 följande:
    Som jag berätta på annan tråd hur mycket kan sossarna minska.

    Framför jag för mycket analys blir jag varnad, det spelar ingen roll om analysen kommer från SVT o vår käre inrikes kommentator Mats Knutson,  är den negativ mot socialdemokraterna tilldelas jag varning på FL. jag får inte framföra vad våra medier gör för analyser, även om det visas på Rapport o Aktuellt.
    En minskning från 24% till 38% är möjligen en minskning med minus 14 procentenheter.

    Inlägg som tas bort får som jag förstår det inte diskuteras.i sig. Allmänt kan sägas att inlägg som innehåller påhopp, rasism, är offtopic mm tas bort.  Nu är väl offtopic i dina inlägg mindre ovanliga. Sällan svaras det på det du citerar. 
Svar på tråden Regeringens el-fiasko