Inlägg från: Anonym (??) |Visa alla inlägg
  • Anonym (??)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 12:53:38 följande:

    .

    Fan jag vill bara ha en tjej men det verkar inte gå i detta landet... Det enda kravet jag har är att tjejen inte har barn sen tidigare då detta betyder att hon lämnar förhållandet alldeles för lätt och inte kämpar för att få det att fungera, ev. Skaffade barn med första bästa killen bara för att få barn och nu letar efter "drömkillen". Nä usch för såna jävla människor.


    Det här kanske är en del i varför du inte möter någon? Det du skrivit här är för jävla arrogant rent ut sagt. Hur kan du veta att de inte höll ihop med pappan till barnet för att de "gav upp för lätt"? Kanske var det en skithög till man som drog för han inte orkade med barn/ var otrogen mot kvinnan eller något annat? 

    Om du har en sådan syn på hur människor ska vara så kanske det blir svårt? Du är i en ålder då ganska många hunnit skaffa barn. Du får väl dejta 15-åringar om du ska vara säker på att hitta en utan barn och som inte hunnit bli nedbruten av dåliga relationer med andra män, innan de möter dig då som är så perfekt. 
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!