• Smecker

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 13:29:43 följande:

    Jag är den minst dömande av människor. Jag är jävligt simpel och lättgående kille som inte ställer krav på vad man har för hobby och behöver inte ha 10 av 10 i gemenskap.

    Tror att dom flesta killar kan känna igen sig i denna tråd men att tjejer "blir trampade" på tårna lite kanske av denna tråden. Men det är ju precis såhär det är för oss snälla killar.

    Jag ser inga brister i mig själv som person men tjejer kan hitta de minsta o göra det till en stor sak. Säger man "hmm" när man svarar på en fråga, ja då var man inte ärlig. Tog man 4 sek förlänge innan man svarade då var man inte social... Gör man ett ytte pytte fel som kille under dejt fasen är man rökt! Men då ska man först också gå igenom den okulära besiktningen och tjejer har mage o säger att jag är "kräsen" för att jag inte vill träffa nån som har barn innan???

    Och det där med barn är oftast helt sant bara det att tjejer antingen ljuger för sig själv, eller drar snyffthistorien istället för att erkänna att dom inte orkade kämpa för förhållandet och nu letar efter "drömprinsen"


    Nej, känner verkligen inte igen mig. Tvärtom, faktiskt. De flesta killar är i en relation, och de flesta kvinnor är snarare förlåtande in absurdum. Tycker gott att kvinnor borde vara mer kräsna, och inte ta vilken skit som helst.
    Är du bara pantad, eller är du dum i huvudet på riktigt?
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!