Inlägg från: Anonym (Elsa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Elsa)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 18:12:11 följande:

    Jag TROR att många men inte alla singeltjejer med barn har helt fel sätt på förhållande från början ev. bara tog första bästa killen o skaffade barn med honom för att inte bli barnlösa (japp helt egotrippat tänkt av dessa) och sen när ungen kom till världen så blev förhållandet för jobbigt och dom skiter i ungens bästa för att växa upp med båda föräldrarna och anledningen till resten av dessa är att de inte tänkte steget längre att KAN JAG LEVA RESTEN AV MITT LIV MED DENNA MAN!? innan dom skaffade barn. Nu blir massvis med barn lidande och det är jävligt synd om dom. Och med tanke på att dagens generation är rätt skruvade så lär det inte bli bättre, när dessa stackars barn växer upp utan tryggheten av sin mamma och riktiga pappa. Detta är en samhällsfråga utan dess like. 

    Jag skulle aldrig skaffa barn med nån som jag inte viste att det skulle hålla livet ut med. Jävligt oansvarigt att göra så. Sen har vi kanske 1% av alla som skaffade barn med en kille som faktiskt var ett as och slog tjejerna eller barnet och då kan jag ha förståelse för detta med att lämna. Men alla andra skäl är ogiltiga, skaffar man barn med en person då håller man ihop som en familj, annars ger man fan i att skaffa barn. Så enkelt är det. 

    Men det var inte detta tråden handlade om så tillbaka till topic. 

    Jag umgås med mina vänner och snackar med dom om allt mellan himmel o gjord, en del har jag gemensamma intressen med så då gör vi det ihop. Vi går ut ibland och tar en bärs, många har dock skaffat familj så då glider man ju uppenbarligen isär när man lever så olika liv och umgås inte lika mycket såklart.  

    Min relation till min familj är bra, dock har alla syskon egna familjer och barn så jag är det svarta fåret kan man väl säga. Mor och far bor fortfarande ihop och är lika kära som den dagen som dom träffades, dom höll dock på att gå isär en gång men dom är inte lika veka som 99% av övriga par verkar vara och kämpade igenom sina olikheter och är väldigt lyckliga idag. 

    Jag skiter blankt i när kungen fyller år, hur många länder det finns i världen och vad som hände för 500 år sen är inte intressant och kommer inte hjälpa mig leva längre. Likadant med politik min röst är en fis i rymden där så jag skiter i att rösta vem fan bryr sig, jag lägger hellre tid på att bli en bättre människa själv än att slösa mina sista 40 år med politik jag ändå inte kan förändra. 

    Vad jag pratar om på dejt? Ja det beror väl helt på hur stämningen är såklart, men i regel så pratar man väl om hur ens uppväxt var, vad som är viktigt i ett förhållande, hur dom kommer överens med sin egna familj och vad som händer när dom inte är hemma eller på jobbet typ. 


    Men är du korkad i hela huvudet? Bara att läsa det du skriver här gör ju att man inte skulle vilja lära känna dig ens som vän. Varför lägger du allt ansvar för kraschade relationer på kvinnorna? Kan du i din vildaste fantasi ens föreställa dig att det finns män som lämnar familjen för att det blir tråkig vardag? Män som träffar grannfrun och gifter om sig?

    Jag har tre barn med min ex make. Vi gick isär i samförstånd. Vi drev familjen AB i 15 år och tappade bort varandra på vägen helt enkelt. Vi är vänner, har barnen varannan vecka och har nya relationer idag men inte fan letade varken han eller jag efter en ny morsa eller farsa till barnen UTAN en partner.
  • Anonym (Elsa)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-26 09:51:53 följande:

    "Tappade bort varandra" ett finare ord för jag orkade inte kämpa för o hålla ihop mitt förhållande, jag såg bara problem och inga lösningar! Jag är mer normal än dig, jag tycker synd om dina barn och hur som kommer bli pg.a ditt beslut av att ge upp så lätt. Men det fattar du väl inte för du har ju din nya snygga partner... Kul :)


    Du ser...du gör det igen. Du lägger ansvaret på kvinnorna. Min ex make gav isf upp lika lätt? Jag ser det snarare som att det var ett moget och väl genomtänkt beslut av oss båda. Barnen kunde inte ha det bättre. Hade någon av oss bara gett upp hade vi nte haft den kontakten vi har idag där vi hjälps åt och vill varandra väl. Du må ha högt IQ men din sociala kompetens brister. Du framstår som en kvinnohatare med en enorm offerkofta. Det är inte attraktivt.
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!