Inlägg från: Anonym (Sara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sara)

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 16:17:31 följande:
    Rent o skärt skitsnack!!! Jag tror faktiskt inte en enda av er som skrivit i denna tråden är singlar, ni har inte den blekaste om hur det är. 

    Jag har gjort förändring under dessa 7 år, jag har ett eget place, massa pengar på banken, egen bil 2018 modell, den börjar bli gammal så ska byta till sommaren till 2021 modell. Jag gymmar 4-6ggr i veckan. MEN.... jag är kanske lite återhållsam i det sociala, jag har vänner men när jag lär känna nån ny, t.ex en dejt så kan jag vara blyg och ibland blir det "krystat" när man ska prata. 

    Jag kollar aldrig på TV och läser inga nyheter utom börsen då så jag har inte jätte koll på vad som händer i världen (nej jag har dock inte missat Covid19) och kan därför inte så enkelt prata om vardagliga nyheter. Vette fan om det är där skon klämmer. 

    Jag har fått bekräftat utan massa olika (utomstående) att jag ser okej ut, trevlig men inte HUNK-kategorin kanske en 5.a och jag tror det är därför dejting marknaden inte går så bra. Därav man blir less på skiten.

    Tjejer nöjer sig inte hur bra man än är som person för dom lär inte ens känna en. Men sen när man väl får till en dejt, o ALLT inte är perfekt då drar dom. 
    Det är förmodligen likadant även sen när dom fått barn och kärlekspolletten trillat ner "ojdå han är ju ful och säger fel saker ibland jag lämnar idioten och öppnar dejting konton för o få bekräftelse och hitta hunken jag vill ha, min egen mister perfekt" lycka till säger jag bara!!! OMG vilken skev jävla värld detta har blivit...

    Vad bottnar detta i? Jag vet att media har vinklat en hel del hur det perfekta förhållandet ska vara och även att sex and the city förstörde sjukt många kvinnors tänk, med att man kan vara singel och stark som självständig. Jag vet inte men många kvinnor växer förmodligen till sig och fattar detta när det är försent.... (tyvärr även för mig då) 

    Jag vet inte om man ska skratta eller gråta över dagens dejtingmarknad men jag kan konstatera att den är "skruvad". 

    Den som säger att jag är incel kanske ska kolla lite närmare på sig själv istället för då är det ni som dömer mig? Jag placerar inte ens folk i raser... Jag säger människor. 
    Om du är över 30 år och har som intresse att gymma och tjäna pengar så är du nog inte så intressant för många, när du dessutom lägger till att du inte följer några nyheter faller du ännu mer. Du är vuxen nu och ska/borde engagera dig i något mer än dig själv, dvs omvärlden. Om du på riktigt tror att singeltjejer med barn är losers så låter det som att du aldrig lärt känna någon frånskild, aldrig har pratat med någon- lever du så instängt?

    Vad gör du med dina vänner? Vad pratar ni om? Vad har du för åsikt politiskt? Hur är din relation med din familj?

    Och följdfrågorna är då- vad pratar du om på dejterna? Hur visar du vem och var du står? Det måste väl finnas mer av dig än ett fint yttre och ett fett bankkonto? Om du dejtar barnfria tjejer är förstås målet att hitta någon att bilda familj med, vilken egenskap tror du är viktigast? Självklart är det bra att du jobbar och tjänar pengar, men utöver det är det vem du är, vilka intressen och vänner du har och hur era liv synkar ihop. Om du fyller dina dagar med gymmet, hur ska du ha tid för en relation? Det handlar inte om att män ska vara perfekta, det handlar om att se en framtid vilket man inte gör om någon bara upplevs som ytlig.
  • Anonym (Sara)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-22 18:12:11 följande:
    Jag TROR att många men inte alla singeltjejer med barn har helt fel sätt på förhållande från början ev. bara tog första bästa killen o skaffade barn med honom för att inte bli barnlösa (japp helt egotrippat tänkt av dessa) och sen när ungen kom till världen så blev förhållandet för jobbigt och dom skiter i ungens bästa för att växa upp med båda föräldrarna och anledningen till resten av dessa är att de inte tänkte steget längre att KAN JAG LEVA RESTEN AV MITT LIV MED DENNA MAN!? innan dom skaffade barn. Nu blir massvis med barn lidande och det är jävligt synd om dom. Och med tanke på att dagens generation är rätt skruvade så lär det inte bli bättre, när dessa stackars barn växer upp utan tryggheten av sin mamma och riktiga pappa. Detta är en samhällsfråga utan dess like. 

    Jag skulle aldrig skaffa barn med nån som jag inte viste att det skulle hålla livet ut med. Jävligt oansvarigt att göra så. Sen har vi kanske 1% av alla som skaffade barn med en kille som faktiskt var ett as och slog tjejerna eller barnet och då kan jag ha förståelse för detta med att lämna. Men alla andra skäl är ogiltiga, skaffar man barn med en person då håller man ihop som en familj, annars ger man fan i att skaffa barn. Så enkelt är det. 

    Men det var inte detta tråden handlade om så tillbaka till topic. 

    Jag umgås med mina vänner och snackar med dom om allt mellan himmel o gjord, en del har jag gemensamma intressen med så då gör vi det ihop. Vi går ut ibland och tar en bärs, många har dock skaffat familj så då glider man ju uppenbarligen isär när man lever så olika liv och umgås inte lika mycket såklart.  

    Min relation till min familj är bra, dock har alla syskon egna familjer och barn så jag är det svarta fåret kan man väl säga. Mor och far bor fortfarande ihop och är lika kära som den dagen som dom träffades, dom höll dock på att gå isär en gång men dom är inte lika veka som 99% av övriga par verkar vara och kämpade igenom sina olikheter och är väldigt lyckliga idag. 

    Jag skiter blankt i när kungen fyller år, hur många länder det finns i världen och vad som hände för 500 år sen är inte intressant och kommer inte hjälpa mig leva längre. Likadant med politik min röst är en fis i rymden där så jag skiter i att rösta vem fan bryr sig, jag lägger hellre tid på att bli en bättre människa själv än att slösa mina sista 40 år med politik jag ändå inte kan förändra. 

    Vad jag pratar om på dejt? Ja det beror väl helt på hur stämningen är såklart, men i regel så pratar man väl om hur ens uppväxt var, vad som är viktigt i ett förhållande, hur dom kommer överens med sin egna familj och vad som händer när dom inte är hemma eller på jobbet typ. 
    Du upplevs väldigt hård och fördömande i din text, jag tror inte att du har en aning om hur du uppfattas IRL, det kan faktiskt vara en anledning till att du inte kommer längre i ditt dejtande. De flesta barnlösa män i 30-års ålder, som dessutom har jobb och utseende, är sällan utan inbjudningar eftersom klockan tickar för kvinnor i samma ålder och de (tvärtom mot vad du tror) slutar vara så kräsna.

    Du röstar inte, du har ingen omvärldsuppfattning, du tycker att det är bra att dina föräldrar inte skilt sig fast dom uppenbarligen var olyckliga med varandra (för att din världsbild skulle ramma då??) och du tror massa saker om tusentals kvinnor utan att någonsin pratat med dom och hört hur det egentligen är. Den kvinna som faller för det är antingen 20 år och naiv eller urfattig och vill sluta jobba och bli betald för. 

    Du kan alltså välja att fortsätta vara bitter och fördömande eller justera din inställning till omvärlden- den väg du vandrar nu verkar inte ge dig det resultat du strävar efter så valet borde vara enkelt.
  • Anonym (Sara)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-24 15:19:48 följande:
    Det jag menar är att han är säkert sjukt snygg så tjejer faller för honom så han får chanserna, han är ett svin men han är 10 av 10 i utseende så han får dejta mycket en idiot som inte alls förtjännar detta men kvar sitter vi lite fulare killar och stångar oss blodiga på dejt-apparna där tjejerna är naiva (vi måste i detta fallet ändå enas om naiva) och tar snygg killen och de som är bäst att bilda familj med (kanske 5-6 av 10 på snygghets skalan) aldrig får chansen.

    Jag tycker det är synd att det är så, men det är ju detta hela tråden handlar om. Men många av er är inte tillräckligt smarta för att inse detta och tror det är en klagotråd.
    Menar du att det inte finns några fula/vanliga killar som har tjejer, är gifta? Är alla dina upptagna vänner snygga?

    Du vinner ingenting på att vara så bitter och sur, märker du inte det? Du har två val, antingen fortsätter du och letar efter varför alla andra är dumma mot dig eller så tar du eget ansvar och steppar upp. Du är alldeles för gammal för att ha de åsikter du har, det brukar jag höra från mina 17-åriga elever som inte har upplevt något i livet.
  • Anonym (Sara)
    Anonym (Herxesbraxus) skrev 2020-11-26 09:56:30 följande:
    Mina bekymmer bottnar inte i mig själv... Utan att jag inte kan komma längre, för ingen framtida partner låter mig finna lycka och andra människor förstår mig inte. (Jag är för smart förmodligen och ser saker precis som dom är, vågar vara öppen med det och får skit tillbaka)

    Jag har ett IQ på 150 ich btw så det är inte att jag är dålig på problemlösning.
    Jag tror att vi förstår dig precis, vi håller bara inte med dig- stor skillnad. Om du tycker att det är enklare att ta dig liv än att ens försöka förändra ditt förhållningssätt till världen så är dina bekymmer mycket större än vad du förstår- ditt iq till trots.

    Du är säkert duktig på jobbet och smart, ingen ifrågasätter det. Däremot är det tydligt att du försöker hitta ett enkelt svar på en svår fråga och du tror att en en flickvän skulle lösa din psykiska ohälsa- hur stort ansvar kan du lägga på en människa?? Hon skulle dra direkt om hon förstod att du anser att det är hennes jobb.
Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!