• Sid

    Är det så svårt att hitta en tjej?!

    Anonym (Lisa) skrev 2020-11-23 17:12:23 följande:
    Återigen. Du springer efter fel tjejer. 

    Och ingen som säger att han "är den perfekta mannen" är det. Du har inga sunda värderingar. Det är helt okej att inte vilja träffa någon med barn, det ville inte jag heller. Men ditt totala dömande av folk som du inte kan ha någon aning om vad de gått igenom gör dig så ofantligt oattraktiv så det är inte sant. Och du låter så otroligt omogen som tror att det bara handlar om att "kämpa" i ett mångårigt förhållande.

    Jag har en tjejkompis som är precis som du. Obotlig singel eftersom hon "inte får någon chans att visa vem hon är". Hon tycker också att hon skulle vara den perfekta partnern, hon kan ju laga mat och baka småkakor och skulle mer än gärna sluta jobba och bara vara fru och mamma om bara rätt man såg henne. Problemet är att det finns ett väldigt smalt utbud av män som har det som ENDA krav på en partner. Precis som det finns väldigt smalt utbud av kvinnor som har som enda krav att partnern ska vara välbärgad, ha fin bil och träna på gym.
    Lisa, det känns som att du skulle kunna försöka para ihop din tjejkompis med TS så får vi slut på denna neverending story?
  • Sid

    Sök hjälp i alla fall, IQ har ingenting att göra med ditt mentala tillstånd. 
    Om du (eller vem som helst för den delen) verkligen vill ta livet av sig, så kan ingen nog förhindra det, men det är knappast en lösning på något av det du upplever som problem.
    Jag hoppas verkligen att du INTE gör det i alla fall.

Svar på tråden Är det så svårt att hitta en tjej?!