Inlägg från: Anonym (Rädd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rädd)

    Hur gör ni över jul?

    Anonym (Anonym) skrev 2020-11-22 18:40:05 följande:

    Varenda medborgare ska fira i sin egen bostad, med de personer de bor med till vardags.
    PUNKT SLUT.


    Jag känner mig olustig och rädd av såna som dig, lydiga marionettdockor som inte tänker själva. Om någon sa åt dig att alla barn skulle lämnas bort till en institution pga pandemin, skulle du utan reflektion lyda då med?


     

  • Anonym (Rädd)
    Anonym (Sara12) skrev 2020-11-22 18:55:09 följande:

    Hela julen kommer bli jättekonstig iår. Men som ni säger de är de värt för alla som ställer upp i vården o för alla äldre o sköra, dock även unga som drabbats. Fy :(


    Jag jobbar i vården. Ja, det är tufft att jobba i skyddsutrustning. Ska hela befolkningen betala för det med inskränkningar i sin frihet och mänskliga rättigheter? Nej. Ska vi konkursa företag, förstöra ekonomin, orskaka fattigdom. Nej det är verkligen inte rätt. Är det ungdomarnas, befolkningens, företagarnas fe attintensivvården och övrig sjukvård är dåligt rustad?


    Om vi accepterar att sitta ensama i jul, vad kommer härnäst? 


    Jag sover dåligt och vaknar på nötterna med ångest. Men det berro inte på situationen på jobbet. Nej det är oror för  konsekvenserna av restriktionerna som gör att jag mår dåligt. Har mina barn någon framtid?


     

  • Anonym (Rädd)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-11-22 20:47:03 följande:

    Eh... nej? Det här är en (förhoppningsvis) tillfällig pandemi som är livsfarlig. Inte samma sak som att alla barn skulle lämnas bort till en instutition? 


    Det var ett exempel! Och nej viruset kommer inte att försvinna, det är här för att stanna. Det kommer inte försvinna för atr vi stannar hemma några veckor./månader. Lockdown löser inget, der stjuter bara fram ptoblemet samtidigt som ekonomin kraschar. Ayt.hindr folk från att träffas, det är så sjukt. Livskvalitet och psykisk hälsa då?
Svar på tråden Hur gör ni över jul?