• Anonym (Fågel)

    Göra slut på bästa möjliga sätt

    Anonym (Ledsen) skrev 2020-11-25 14:38:52 följande:

    Tack för svar, det hjälper.

    En tanke kring hur jag ska vara ärlig. Jag tror det kan bli svårt att svara på allt helt ärligt utan att det blir att jag sitter och trycker ner henne och vem hon är som person. Kanske inte rätt att säga saker som att jag har insett att jag tycker inte hon är speciellt smart, eller intressant att prata med. Eller att jag inte litar på hennes omdöme vid viktiga val. 

    Några tips på hur jag ska hantera sådant? Bäst att undvika att vara så konkret och hålla de mer luddigt i vad det resulterar i för känslor hos mig? Säga framtiden känns inte rätt för mig, jag kommer inte vara lycklig i det här, etc?


    Du säger helt enkelt att du inte har några känslor kvar, punkt och att du inte ser någon framstid med henne. Så gjorde jag med ett ex och utelämnade elaka detaljer.

    Låt henne bestämma om du eller hon ska bo hos sina föräldrar under tiden det smälter in. Men en väldigt tydliga sak, sov absolut inte ihop, det kommer vara ge henne hopp.

    Jag tror våran konversation var över på typ max 10 min. Han var i någon form av chock och det tog en vecka för honom att ens börja packa sina saker.
Svar på tråden Göra slut på bästa möjliga sätt