• Anonym (Snigeln)

    Göra slut på bästa möjliga sätt

    Var ärlig är mitt råd. Krama henne om hon behöver det. Svara på hennes frågor och var inte hård men rak. Om hon bryter ihop så kom ihåg att detta är vad du vill och i långa loppet är det även det bästa för henne.

    Ta inte upp flytt i detta skede om hon inte frågar, det kan du ta när hon smält detta om en vecka eller så. Förklara att du är bombsäker på detta beslut, minsta lilla du velar kommer hon tro att du inte är säker.

    Var bara ärlig, rak och öppen och framförallt svara så bra du kan på hennes frågor, behåll lugnet oavsett hur hon reagerar. Säg att du sover några nätter hos dina föräldrar så hon får tid att samla sig innan ni diskuterar vidare.

    Lycka till ts

  • Anonym (Snigeln)

    Men var då bara ärlig med dina känslor. Säg att du har insett att hon inte är den du vill dela livet med. Berätta för henne att du inte har känslor för henne längre.

  • Anonym (Snigeln)

    Det viktigaste är som sagt att du är ärlig.

    Då kommer hon acceptera inom sin tid om du lullar och lindar in det gör du det svårare för henne att gå vidare. Hon kommer då fundera på om det finns något hon kan göra för att få dig tillbaka. Var bestämd och uppriktig. Du behöver inte ta upp något om hur hon är utan kort och bestämt....Jag har inga känslor kvar och vet att detta aldrig kommer fungera för mig. Hon kommer vara ledsen, men ännu mer om du är för snäll eller elak. Bestämd och rak

Svar på tråden Göra slut på bästa möjliga sätt