• Anonym (L)

    Att inte veta dödar mig inombords

    Vill först säga att jag förstår dig. Jag tycker att du ska ta upp det med honom och sedan be honom visa sin telefon för dig. Han har tidigare gått bakom din rygg med tinder så jag tycker inte det är konstigt att du blir orolig efter det som hände sen. Han får bara ta det i och med det som hänt tidigare och som han gjort sig så hemlig. Han kanske inte hade någon där men det låter mysko att han gör som han gör med sin telefon. Sätta upp spycam tycker jag inte du ska göra, det skulle kännas väldigt kränkande att bli hemligt filmad men visst kanske i hallen där inget intimt skulle typ hända.

  • Anonym (L)

    Jag tycker bara att du ska be honom att visa sin telefon. Har han inget att dölja är det inga problem. Om han tycker det är privat så säger du bara att detta beror på det han gjort tidigare. Jag ser inget fel i det alls utan det är respekt för varandra att inte dölja något. Varför börja med kod när han inte haft det tidigare. Stå upp för dig själv.

  • Anonym (L)
    Anonym (Maia) skrev 2020-12-06 13:32:25 följande:
    I ett bra förhållande har man inte hemlig kod för varann.

    Hade min man det så var vårt förhållande över.
    Håller med.
  • Anonym (L)
    Anonym (Simone) skrev 2020-12-08 08:38:02 följande:
    Jag dömer inte dig, jag svarade på ett annat inlägg som handlade om tillit, och att man måste ha varandras koder annars har man inget bra förhållande. Vilket jag inte håller med om. 

    Om du inte känner tillit, så förstår jag inte varför du stannat kvar så länge. 
    Det är lätt att döma. Själv trodde jag vårt förhållande var bra, hade inga tvivel alls, behövde inte kolla i hans telefon. När jag så gjorde det en gång upptäckte jag saker jag inte trodde fanns där som inte var ok för mig och kände mig enormt sviken/lurad. En del lever med orden "det man inte vet mår man inte dåligt av" och en del har helt enkelt samma intresse/öppenhet eller öppna förhållanden. Jag tycker det inte finns några fel alls med att ha varandras koder man behöver inte snoka för det stup i kvarten för då är det lika bra att gå vidare. Själv stannade jag kvar för så många år tillsammans och kärleken finns kvar men det är ett sår som nog aldrig kommer läka helt. En ny tillit tar tid att få tillbaka när den väl har skadats.
  • Anonym (L)
    Anonym (X) skrev 2020-12-08 14:06:26 följande:
    Men om du behöver ha möjlighet att kolla upp din nya partner, även utan att hen gjort nåt, så finns ju aldrig tilliten.

    Eller hur menar du?
    Nej det gäller inte en ny partner i mitt fall. Hade jag inte tittat i hans mobil hade jag aldrig fått veta vad som hände bakom hans telefon. Han hade min tillit väldigt länge utan att jag kollade och jag trodde allt var bra. 
  • Anonym (L)
    Anonym (X) skrev 2020-12-08 21:45:58 följande:
    Fast du skriver ju,
    Anonym (L) skrev 2020-12-08 11:58:57 följande:
    En del lever med orden "det man inte vet mår man inte dåligt av" och en del har helt enkelt samma intresse/öppenhet eller öppna förhållanden. Jag tycker det inte finns några fel alls med att ha varandras koder man behöver inte snoka för det stup i kvarten för då är det lika bra att gå vidare.


    Förstår inte vad du menar.
  • Anonym (L)
    Anonym (Simone) skrev 2020-12-09 08:42:47 följande:
    Varför tittade du i hans telefon första gången? Antagligen för att du inte kände tillit. Något fick dig att snoka.

    Min man smusslar aldrig med sin telefon, går aldrig undan när han får sms eller samtal, telefonen ligger öppet så om jag vill kan jag se vilka meddelanden han får utan att öppna telefonen. 

    Vi har varit tillsammans i mer än 25 år, jag känner honom, och han har aldrig uppträtt misstänkt. Jag litar på honom till 100%, och känner aldrig oro för att han ska vara otrogen, eller behov av att snoka. 
    Det var av en slump faktiskt, jag hade inga tvivel alls innan. Han har aldrig smusslat eller gömt sin telefon och vi hade varandras koder. Vi har också varit tillsammans länge. Nu vill jag inte ta mera tid från TS tråd.
  • Anonym (L)
    Anonym (X) skrev 2020-12-09 14:31:20 följande:
    Men då kvittar det ju att man har varandras koder... och du kan aldrig vara säker på om han helt enkelt sköter kontakter på andra ställen efter att ha blivit påkommen.
    Ja så kan man ju också se det men det blir ju enklare ifall man ändå har öppna telefoner och kan leta om man är orolig. Själv har jag inga problem med att ge ut min kod eller att han tittar i den öht och har aldrig haft. De som vill hålla på med saker bakom ryggen hittar alltid ett sätt tills de blir påkomna. Man kan köpa appar att gömma bakom en vanlig ikon som en miniräknare tex. där man gömmer bilder. Många har nog hemliga liv i sina telefoner.
  • Anonym (L)
    Anonym (X) skrev 2020-12-09 14:49:52 följande:
    Hur kan du då nånsin lita på din partner?
    Kan man ens lita på någon egentligen?
Svar på tråden Att inte veta dödar mig inombords