Inlägg från: Anonym (Mimmi) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mimmi)

    Sambo vill att jag röker

    Som andra varit inne på är detta inte någon ovanlig fetisch. Min man berättade ganska kort efter att vi träffades att han tyckte det var sexigt med tjejer som rökte. Jag hade dittills feströkt bara några enstaka gånger men började röka i samband med att vi hade sex för att tillgodose honom, men rökte även i andra sammanhang påhejad av mannen. Han tvingade mig inte på något sätt men jag gillade att ta en cigg ibland. Det här är ganska många år sen och jag har fortsatt att röka. Självklart är jag beroende men röker väldigt sparsamt ändå, kanske 3-4 cigg per dag. Numera röker vi aldrig under själva sexet, däremot innan och efter. Svårt att råda dig men jag ångrar mig inte direkt att det blev som det blev och min man har varit nöjd under alla år.

  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-28 21:23:41 följande:

    Är det inte svårt att hålla sig till 4 om dagen?


    Det funkar faktiskt bra. Uttryckte mig kanske aningen slarvigt. När jag började röka i samband med sex för att tillfredsställa min blivande man var jag icke-rökare. Detta gjorde dock att jag successivt vande mig vid att röka och efter ett tag var jag vanerökare trots att det började som en sexgrej. Som vuxen kändes det ändå lite konstigt att börja röka varför jag länge gjorde det i smyg och bara hemma. Då blev det så att det räckte med 3-5 cigaretter per dag och jag har sedan lyckats hålla det på den nivån i allmänhet. Är det fest eller om vi är ute så blir det betydligt fler och även vissa vardagar kan det bli fler beroende på vad jag gör. Idag röker jag ju helt öppet och inte bara hemma. Kontentan är att mannens fetisch gjorde mig till daglig rökare och jag trivs bra med det trots allt.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-29 00:13:58 följande:

    Jag tog ett paket väldigt svaga Blend, tänkte att dom skulle vara lite snällare emot en nybörjare. Vad röker du för sort?


    Jag antar att din sambo ännu inte har koll på din plan. Blir spännande att höra sen hur ni upplevde sexet.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-29 00:31:08 följande:

    Okej hur gammal va du när du började?


    27 när jag träffade honom, var väl 28 när jag blev vanerökare. Är 32 nu.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-29 00:52:10 följande:

    Måste bara få fråga en sak till. Om du om ett par år märker att du röker mer och mer kanske upp emot 15-20 skulle du sluta då eller bara gilla läget?


    Vill verkligen inte vara någon storrökare och kommer alltid försöka hålla det på en rimlig nivå.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-29 12:26:21 följande:

    Men om du kom till en punkt där du inte klarade det. Hade slutat då eller hade du fortsatt?


    Hypotetisk fråga som jag inte kan svara på. Det skulle ju vara lätt att säga att jag skulle sluta då men det är svårt att säga om jag skulle klara det. Känns bra som det är nu.

    Tänker du fullfölja ditt lilla projekt?
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-29 19:34:45 följande:

    Har en liten fråga till er som röker. Hur lång tid tog det för er att kunna röka en cigg utan ni verken tyckte det smakade skit eller fick er att må skit?


    För mig var det ju bara kopplat till sexet i början och därför en positiv upplevelse. Jag reflekterade inte så mycket över hur det smakade i början, men när jag sedan började ta en cigg i andra sammanhang var det ju utifrån att jag gillade känslan. Beroendet smög sig sedan på och eftersom jag röker så pass lite kan jag säga att jag njuter av varje bloss jag tar numera.

    Jag tycker ändå inte du ska sträva efter att bli heltidsrökare utan försök att hålla rökningen till att krydda ert sexliv.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-30 18:41:10 följande:

    ?Lärde?du dig röka under själva sexet?

    Min tanke är inte att bli rökare. Ska jag va helt ärlig så vet jag inte ens om jag kommer röka inför min sambo. Just nu har jag bara bestämt mig för att jag ska klara av att röka en cigg utan att bli utskrattad.


    Jo, det kan man väl säga att jag lärde mig vartefter.

    Jag tror din sambo uppskattar att du röker även om du inte gör det som ett fullblodsproffs. Han vet ju att du är nybörjare :)

    Har du tränat idag också?
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-30 20:56:01 följande:

    Du kanske har rätt. Men känns skönt för mig att känna mig lite mer bekväm i att röka.

    Jo jag har tränat idag med. Gått bättre idag när jag kombinerat med kaffe. Tänker att jag ska försöka röka 3-5 om dagen så jag vänjer mig lite.


    Cigg till kaffe är gudomligt gott :)

    Du kämpar på bra ;) men hoppas du inte avslöjar dig genom att lukta rök om du vill ha den där överraskningseffekten. Du vet själv som icke-rökare att rökare luktar.... inte alltid så gott.
  • Anonym (Mimmi)
    Anonym (Fröken) skrev 2020-11-30 21:13:55 följande:

    Hahaha jag duschar, byter kläder och äter chili chips efter varje gång


    Fan vad rolig du är :) Du går i alla fall all in i ditt projekt.
Svar på tråden Sambo vill att jag röker