• Friger

    Tänder på att bli våldtagen och antastad, normalt?

    Tvärt om rätt vanligt vill jag påstå.

    Jag är en kille som går igång på att våldta tjejer. Blir kåt av att dom gör motstånd. Under andra förutsättningar i livet hade jag säkert kunnat vara ganska farlig.

    Men nu har jag ett rättsmedvetande så jag söker helt enkelt upp tjejer som vill uppleva den känslan. Det är inte svårt att hitta tjejer som tänder på det, däremot brukar det vara lite kinkigare att få till en träff. Många som bangar i sista sekund. Kan inte förstå varför? :P

  • Friger
    Anonym (Fantasifull tjej) skrev 2020-12-01 11:09:48 följande:

    Oftast svårt att ens resonera med andra om sådana här tankar. Många verkar nästan blockerade i sina fördomar och uppfattningar och verkar anstränga sig för att misstolka och missförstå.
    Många verkar inte ens fatta att fantasi och verklighet är två helt olika saker.
    Jag har själv sådana här tankar och fantasier och dessutom vissa upplevda erfarenheter från verkligheten.
    Min upplevda erfarenheter i verkligheten är från vuxen ålder och jag blev inte utsatt som barn. 

    Självfallet vill jag inte bli skadad eller råka illa ut på riktigt, vare sig när jag väljer att gå mot röd gubbe vid övergångsstället eller när jag upplever något extra spännande sexuellt äventyr. Men jag tänder också enormt på liknande som ni beskriver i tråden.


    Haha, jo... det ska gudarna veta! Nog har jag blivit kallad både det ena och det andra när jag sökt! Har även blivit bannad från sidor trots att jag aldrig varit påträngande eller sagt ett ont ord! Det är helt enkelt vad jag sökt efter som varit problemet! :)

    Dom som jag träffat som sökt har mestadels varit vanliga tjejer. Tror det har varit rätt hemliga tankar om saker dom vill uppleva. En del har haft partners, vanliga hyggliga karlar, men tråkiga.

    Nä, av dom jag träffat har ingen velat bli skadad på riktigt. Däremot har jag tackat nej till sådana som vill bli skadade på riktigt. Det är något jag inte gör.
  • Friger

    Nu är jag ingen psykolog. Men jag gör just denna grej och har ändå träffat på tjejer som går igång på just detta. Den som vill prova och ser bra ut kan skriva i pm.

    Mina egna orsaker är helt enkelt en mycket stark sexuell drift, går igång på känslan av makt och spänning. Jag har en stark personlighet med gott självförtroende. Jag har även lyckats bra i livet.

    Jag tror att mina "offer" går igång på spänning, rädsla och känslan av att vara utelämnad. Dom brukar darra och stamma och många blir helt otroligt våta. Det brukar inte vara svårt att tränga in. Däremot är det en konstform att ta en tjej mot hennes vilja även om du är fysiskt överlägsen. Det är något man måste träna på för att veta hur man ska göra om personen gör äkta motstånd.

    De flesta jag träffat säger att det är något dom fantiserat om länge. Någon gjorde det av terapeutiska orsaker även om jag inte riktigt förstod logiken i det. Av dom jag träffat verkar dom inte vilja bli utsatta för det irl. Utan bara på lek där det trots allt finns gränser för vad dom kommer att råka ut för.

    För den som inte vet, om du är inblandad i något sexuellt samtidigt som du får en adrenalinrusning så kan du få utlösning/orgasm av själva adrenalinet. Det är en mäktig upplevelse som är svår att beskriva.

    Problemet är att det är som en drog. Du måste öka dosen allt eftersom. Jag tror att mycket konstigt vi läser om i tidningarna har den mekanismen som bakomliggande orsak.

Svar på tråden Tänder på att bli våldtagen och antastad, normalt?