Inlägg från: Anonym (Munskydd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Munskydd)

    Snälla använd munskydd

    Jag önskar att fler skulle använda munskydd. Självklart med rena händer. Och att istället för att ta på hissknappar osv osv osv göra det med armbågen tex.

    Blir så himla glad då jag ser folk som verkligen anstränger sig med både munskydd, superbra hygien samt inte petar på knappar osv.

    Fler och fler använder munskydd och sätter de på sig innna de går från arbete eller hemifrån. Mkt bra jobbat!

    Nu behöver vi bara bli fler.

  • Svar på tråden Snälla använd munskydd
  • Anonym (Munskydd)

    Johannus : fantastiskt!! Jag tar inte heller på något alls så jag får o ha baciller alls på händerna och behöver jag i nödfall tar jag oxå på mig handskar. Hålla avstånd är en absolut självklarhet.

    Sverige går emot en hel värld och titta på våra siffror i vårt lilla avlånga land. Det måste göras mer och att ha andningsskydd är en sak.

    Sluta gå i affärer är en annan sak, beställ på internet det gör vi.

    Sluta äta ute, men beställ gärna hem. Folk tar inte detta på allvar.

    Man hör folk på jobbet gå på aws och kollektivtrafiken är proppfull av folk.

    Nu är det vårt allas ansvar att hålla i så vi alla får en fin framtid snaty tillammans.

  • Anonym (Munskydd)

    Jag har bara munskydd då jag åker i kollektivtrafiken Annas håller jag mig hemma eller är ute i naturen.

    Vi hade så mkt saker planerade men ställde in allt. En självklarhet för oss. Vi håller ut för vår alla skull

  • Anonym (Munskydd)

    Jag ville skapa en debatt och är mkt glad över att det blivit en.

    Jag tänker såhär. Att om alla använde munskydd i kollektivtrafiken tex där det är trångt som attan och man väljer det inte frivilligt alltid då jag t ex inte har körkort. Och jag behöver ta mig till och från jobbet.

    Jag går inte i affärer, handlar allt på internet och går det så tar jag hemleverans som alternativ.

    Jag önskar att i kollektivtrafiken så kunde folk använda munskydd och självklart vara renliga i övrigt för det finns så många som smittar utan att veta om detta och då minskar risken från båda hållen. Att den som kanske är sjuk , där stannar lite av bacillerna i skyddet och övriga skyddas av sina skydd.

  • Anonym (Munskydd)

    Jag är nyfiken på varför folk inte tror att vi svenskar ska kunna hantera munskydd om vi får ?utbildning? i detta. Vad är det som gör att vi människor klassas som så ?korkade? att vi inte ska kunna hantera detta.

    Ett tips, jag har alltid en ren lite påse som jag lägger i det använda munskyddet i med hjälp av påsen också så jag nuddar allergi det använda skyddet. Jag har det även bara i kollektivtrafiken då jag aldrig går i butiker , restauranger och dylikt nu under pandemin.

    Jag har som sagt alltid helt rena händer och jag tar aldrig på saker och sen munskyddet . En sak till som kanske är överkurs men jag har även alltid en nytvättad halsduk som jag håller över munskyddet och som jag sen då jag kommer hem tvättar. Så jag är nog rätt säker på att detta skyddar mig så gott det går då jag är tvungen att åka kommunalt i den trånga Stockholmstrafiken.

    Jag håller fortfarande avstånd så jag blir inte på något sätt mer oförsiktig med munskyddet.

  • Anonym (Munskydd)

    Hej! Jag läste predicera artikeln i Aftonbladet som är senast artikel och detta från Tyskland är mycket intressant. Så synd att många av svenskarna bara tvärvägrar utan att anstränga sig att faktiskt använda skyddet rätt och vara solidarisk mot sina medmänniskor

  • Anonym (Munskydd)

    Jag blir så glad när jag läser om er do. Verkligen både använder munskydd och gör det på ett hygieniskt och säkert sätt. Riktigt kul att höra!

  • Anonym (Munskydd)

    En fråga, varför ska just Sveriges folkfälsomyndighet ha rätt då de gjort så mkt som inte var bra under hela pandemin? Och varför ska just Sverige som enda land ha rätt när resten av världen inklusive WHO säger något annat?

    Om alla bara använde munskydden rätt plus höll avstånd så skulle vi ha ett bättre läge. Detta gäller alla länder. Folk använder munskydden fel i alla länder. Inte alla såklart men många.

    Men om alla skulle anstränga sig plus hålla avstånd så är vi en bra bit på vägen.

  • Anonym (Munskydd)

    Jag gör såhär.

    Jag tvättat händerna noga innan jag sätter på munskyddet. Jag har även haft munskyddet i en ren försluten plastpåse.

    Jag tar sen inte på något när jag åker kommunalt då dörrar öppnas automatiskt och jag petar mig inte i ansiktet.

    När jag ska ta av det spritar jag alltid händerna ändå sen tar jag den rena påsen och tar av munskyddet med påsen och lägger in det genom att skaka på påsen så nuddar absolut inte skyddet. Knyter påsen och kastar det i en papperskorg.

    Inget av detta är varken jobbigt, eller svårt. Så varför kan inte bara fler göra på detta sättet?

  • Anonym (Munskydd)

    håller med dig. Att jag är så extra noga har ju att göra med att jag även var noggrann med hygien innan Corona tog aldrig på handtag ens då utan öppnar med armbågen osv. Men just munskydd var nytt för mig.

  • Anonym (Munskydd)

    En fråga till er alla som inte tycker ma ska använda munskydd.

    Varför skulle det spela mer roll om personen petar sig i ansiktet med munskydd än utan? Jag ser dagligen folk som petar i näsan och vuxna människor som biter på naglarna, skickar på fingrarna för att kunna bläddra i sin tidning bättre osv osv osv. Dessa personer är ju en större fara för omgivningen än om de haft munskydd på sig.

  • Anonym (Munskydd)

    Maria man blir verkligen mörkrädd.

Svar på tråden Snälla använd munskydd