• Anonym (J)

    Kära dagbok - skriv hur din dag varit

    Tråkigt väder idag igen. Vill ha snö. I alla fall sovit ganska bra inatt. Kom ut på en kort joggingtur medan Sambo gick med barnvagnen. Annars bara det vanliga. Småstädat, lekt med dotter, vikt kläder, kollat lite på gamla julkalendrar, gått ännu en promenad med barnvagnen i skymningen, druckit glögg och ätit pepparkakor. En ganska bra dag. Grubblar bara lite över tråkiga saker som händer i familjen/släkten. Vet inte vad jag ska göra åt det...

    Nu väntar jag på att maten ska bli färdig i ugnen. Känns som att jag börjar få lite onjt i halsen men hoppas att det går över imorgon. 

  • Anonym (J)

    Kära dagbok.

    Så var det söndag igen. Veckorna går alldeles för fort.

    Dotter vaknade redan 8 idag. Vi låg kvar i sängen och myste en stund innan vi gick upp och åt frukost. Sambo sov länge.

    Joggade idag igen, 5 km. Gick lite trögt men var skönt.

    Bröt för första gången på länge vår Corona-gräns och åkte hem till Sambos mamma. Hon gick ut med Dotter i vagnen och satt sedan med henne på altanen medan hon sov. Så jag och Sambo fick en lugn stund för oss själva för första gången på länge, med alldeles för mycket kaffe och fikabröd. Nåja.

    Nattning av Dotter har gått sådär ikväll. Hon har somnat men vaknat ganska snabbt efter att jag lämnat rummet. Somnat om efter lång amning. Vaknat igen osv.

    Hoppas på att hon sover bättre inatt. Jag har börjat tappa sjukt mycket hår och funderar på om det beror på långvarig sömnbrist.

    Godnatt dagboken.

Svar på tråden Kära dagbok - skriv hur din dag varit