Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Varit med ung tjej, Vad tycker ni ?

    Låter riktigt härligt! :D

  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 15:08:04 följande:

    Låter som att ni hade kul, att det var ömsesidigt. Jag dömer inte.
    Men kan lova att kvinnor gör det.
    Jag var kär i en ännu yngre tjej, 24. Det var fel.
    Och så träffade jag en tjej på 22. Jag raggade inte upp henne. Det var hon som kontaktade mig.
    Vi hade inte sex. Men jag var äcklig som ens träffade henne. Tänk vad äcklig jag varit om jag haft sex henne!


    Vilken konstig kvinna du träffade som tog kontakt med dig och sedan kallade DIG äcklig. Låter som att hon var ute efter att bevisa att män är creeps, eller nåt. Sådana kvinnor kan du strunta i. Finns många normala och seriösa kvinnor. Satsa på dem istället.

    Varför tyckte 24-åringen att du gjorde fel? Var det din ålder hon hakade upp sig på eller var det något specifikt du gjorde?
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 15:40:30 följande:

    22-åringen gillade mig och ville ses fler gånger. Det var kvinnor här på Familjeliv som tyckte att jag var äcklig.

    Jag tror inte att 24-åringen tyckte jag gjorde nåt fel. Jag stötte på henne, och fick nej. Jag respekterade det, och det kändes som att det var ok mellan oss.

    Återigen så var det kvinnor här på Familjeliv som tyckte att jag gjorde fel.


    Ok. Ja, en del har tyvärr fördomar mot åldersskillnader. Men det är ju bara att strunta i. Om du är intresserad av en yngre kvinna och hon är intresserad tillbaka, så är det ju bara att köra på :) Hur gick det med 22-åringen?
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 17:20:59 följande:

    Verkligen. Många kvinnor har dubbelmoral också. Min egen syster var ihop med en 20 år äldre man, när hon var i samma ålder som hon jag var kär i. Till mig sa hon att tjejer i den åldern vill ha jämnåriga. Det var många här som höll med min syster.


    De flesta kvinnor i den åldern vill nog ha en jämnårig, men det finns de som inte bryr sig, eller som t.o.m. gillar äldre.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 17:25:57 följande:

    Min syster gillade inte att jag skulle träffa en tjej på 22 heller. Nu träffar min syster en man som är 16 år yngre. Det är mer ok för min syster att träffa män med stor åldersskillnad, än det är för mig att träffa kvinnor med stor åldersskillnad.


    Tråkigt när folk är trångsynta, men det är inte så mycket att göra åt. Hemligheten är att inte bry sig om vad andra tycker. Det enda som spelar roll är ju vad du och den andra kvinnan tycker om varandra :)
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 18:03:11 följande:

    Precis. Enligt min syster så var inte just den tjejen intresserad av mig. Det visste min syster. Och hon har aldrig träffat tjejen. Men hon visste vilken sorts män den tjejen gillade, och att det var en tjej som inte gillar äldre. Enligt min syster så hade inte jag nåt som kunde attrahera eller göra en yngre tjej intresserad. Det visste de flesta här på Familjeliv också.


    Som sagt, bry dig inte om vad andra säger och tycker. Det är ditt liv.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 18:10:43 följande:
    Jag bryr mig inte så mycket om vad främlingar här skriver, men jag blev ledsen när min syster skulle tala om för mig vilka tjejer som inte vill ha mig, eller vilka jag kan träffa. Då blev det personligt. Och det känns provocerande när nästan alla här tycker att min syster gjorde rätt, och att allt jag gör och säger är fel.
    I ditt inlägg nr 21 så låter det ändå som om du bryr dig väldigt mycket om vad folk här på FL tycker. Du verkar väldigt sårad av vad de skrev. Jag tror att du behöver ta paus från FL ett tag. Ut och dejta istället och skit i vad din syster eventuellt säger :)

    (Förlåt, TS, för kapning av tråden! Var verkligen inte meningen att det skulle bli så. Hoppas fler kan svara på din fråga.)
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Vider) skrev 2020-12-20 19:02:48 följande:

    Du är äcklig. Inte för att du haft sex med en yngre utan ditt uppenbart vidriga synsätt på kvinnor. Plus att du är dum i huvudet som träffar nya människor och byter kroppsvätskor under en pandemi. Vill kräkas i munnen.


    Vadå ?vidriga synsätt på kvinnor??
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2020-12-20 19:34:32 följande:
    Det är sant. Ingen idé att stånga sig blodig här. 
    Ja, min systers attityd har jag fått nog av.
    Jag ber också TS om ursäkt.
    God Jul till dig, Kvinna GladTomte
    God jul själv! :)
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Jag finns!) skrev 2020-12-20 23:42:55 följande:

    Vill bara säga att vi existerar, vi unga kvinnor som har sex med äldre män.


    Jag är kvinna på 26 år och om jag får säga det själv har jag en kropp och ett utseende som många finner attraktivt. (Jag berättar detta för att få bort fördomen om att det bara är fula eller överviktiga kvinnor som ligger med äldre män). Jag gillar sex och har inga problem med att ligga med en man som är dubbelt så gammal som jag är så länge jag tänder på honom och han har en kropp som tilltalar mig.


    Detta gör inte mig till en blåst, ung, tjej eller till en kvinna som saknar karaktär. Jag har stark personlighet och får ofta höra att jag är en kvinna med pondus, med skinn på näsan. Jag viker mig inte i första taget. Jag arbetar ideellt med frågor som rör kvinnorätt. (Jag berättar detta för att få bort fördomen om att det bara är svaga kvinnor som är vana vid att underkasta sig som ligger med äldre män.)


    Jag gillar hårda tag, ja! Jag gillar att bli fastspänd, smiskad och hårt tagen men jag gillar också att få ge, att visa honom vad jag kan. Överraska med vad jag vågar och kan. Inget av det sker utan att man pratar med varandra och inget görs utan att båda är med på det. (Jag berättar detta för att få bort fördomen om att äldre män ligger med yngre kvinnor mot deras vilja.)


    Jag är högutbildad och examinerade för två år sedan. Jag har en karriär med god inkomst och med möjlighet att klättra. Jag har legat med män från lägre samhällsklasser än jag och som inte kan ge mig något ekonomiskt utbyte. (Jag berättar detta för att få bort fördomen om att unga kvinnor bara ligger med äldre män för pengar.) 

    Jag har en stor umgängeskrets. Underbar familj och fantastiska vänner. (Jag berättar detta för att få bort fördomen om att det är ensamma kvinnor som ligger med äldre män.)

    Så varför ligger jag med äldre män? - För att jag vill! Jag ligger med män i min egen ålder också. När jag ligger med äldre män är jag inte ute efter någon relation, är då enbart ute efter sex. Jag vill ha en relation med någon i min ålder +10 år max. En äldre man än så vill jag inte ha en relation med för att jag skulle se att vi lever för olika liv, har olika vänskapskretsar som kan vara svåra att matcha ihop och vill inte ha en för gammal pappa till mina framtida barn. Men när det handlar om sex ser jag inte åldern som något problem. 

    Det som är mest tragiskt med detta är att jag vet att andra kvinnor (dom flesta 40+) kommer läsa det jag ha skrivit och tycka att jag är patetisk och att det finns något sorgligt i mig och detta, att det är skamligt att jag gillar sex, speciellt med äldre män. Och det är just precis DET som män i deras ålder tycker är så sjukt oattraktivt! 


    Jag tycker inte du är det minsta patetisk. Du verkar ha många roliga äventyr :) Jag är 40, för övrigt.
Svar på tråden Varit med ung tjej, Vad tycker ni ?