• Sussna85

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2022-01-11 10:59:47 följande:

    Kansliga VARNAS!!

    Hej hade förstoppning natten mot idag och tryckte mot underlivet och magen och gjorde inte jätteont men kändes. Nu på mrg så var det en blodpol i trosskyddet sen kom en stor klump med levrad blodmassa. Fick akut tid på ultraljud, konstaterat missed abortion v8 just efter ultraljudet..Nu på sjukhuset och inväntar tabletter for att stöta ut det. Fan jag är så arg och besviken..ska de aldrig gå! Planerade just nu hur vi skulle berätta. Och nu låter det på sambon som han vill ge upp..vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill inte ge upp min kamp.


    Nej vad är det jag läser,jag var så glad för din skull när vi fick kontakt i andra tråden och jag förstod att de hade lyckats. Stor kram till dig!
  • Sussna85
    Always choklad skrev 2022-01-11 22:59:48 följande:

    Hej ja det känns riktigt piss! Imorgon var tanken jag skulle göra nipt så man var rädd att nått skulle kunna vara fel med kromosoner etc . Men missed abortion fanns inte en tanke på och så nära till ultraljudet också overkligt. Förstod dock att min kropp lurats på nått vänster ändå när jag såg liten den lille var och hur stor min livmoder faktiskt växt. Doktorn visade vilken storlek den skulle ha varit egentligen. Finns inget jag kunde göra när det borjade småbloda I lördags. Då var det redan forsent. Inget jag kunnat påverka. Tog mig ändå hit så jag fick se att det går att få ett tickande hjärta även om det inte ledde ända in i mål..En väldigt liten tröst i det stora hela men ändå en ljusglimt..Jag kommer dock vara ändå mer rationell och hemlighetsfull och inte försöka få upp hoppet innan nipt och dess provsvar är klara..


    Ja det finns inget man kan göra och inget fel du har gjort i denna situation <3 En klen tröst i det hela. Men att kroppen kan luras på detta vis är så ledsamt verkligen. Men jag hoppas innerligt att du/ni kommer att få ha ett litet barn i famnen tids nog.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021