• Frida123123

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Är det någon här som tar Fragmin, aj aj. Min sambo hjälper mig varje kväll. Nålen går inte riktigt in på ett lika smidigt sätt som andra injektionssprutor och svider som tusan. Har tagit det i 3, 5 vecka nu och ska fortsätta tills vul. Allt man får utstå alltså ha ha. Jag ska ta ett nytt graviditetstest på lördag för att se att det iaf går framåt. Då bör det stå 3 +.

  • Frida123123
    Amelia84 skrev 2021-09-15 19:49:40 följande:

    Aj aj aj? vad jobbigt. Tog det efter min operation för ett tag sen i 10 dagar. Kom ihåg att de var riktigt jobbiga! Så känner med dig <3 När har du tid för VUL?


    6/10 är tiden för vul. Jo du, dom känns :(. Det enda är väl om det på vul skulle visa sig att allt inte är som det ska, då har jag tagit sprutorna lite i onödan känns det som i 6,5 v. Det är rätt lång tid att pinas.
  • Frida123123
    Inalina skrev 2021-09-16 13:43:34 följande:

    åh men det kanske är den berömda nidblödningen när embryot fäster?? aldrig vart med om det men låter ju onekligen så då det stämmer på dagen! stort lycka till o välkommen till ruvarklubben


    Låter mycket lovande :)
  • Frida123123

    Tagit ett nytt grav test bara för att vara säker. Än håller det i sig. Nu 3 + på det digitala testet så det är som det ska so far. Så långt innan vul. Håller tummarna för alla ruvare, men många av er börjar närma er!

  • Frida123123
    Smilla93 skrev 2021-09-18 19:42:11 följande:

    Vad skönt! Grattis! Jag gjorde samma sak eftersom att jag bör vara i vecka 5 + 1 men på mitt test stod det fortfarande 2-3 så just nu känns det superjobbigt... Har hållit koll med vanliga stickor också och de har ökat så blev så förvånad över CB testet.. Usch vad såna här grejer kan första hoppet för en, man borde ju bara skita i att testa hela tiden.. Jag fick inte tid för vul förrän 18/10 vilket också känns som en evighet. Men stort grattis att det går åt rätt håll för dig, håller tummarna också för alla er andra! <3


    Är du i vecka 9 vid tidpunkt för vul? Dom brukar väl göra det däromkring iof. Hos oss vecka 8, men det är kanske beroende på tider etc. Ja, jag vet att du oroar dig men att testet inte visar 3+ ännu tror jag inte är någon fara. Jag är några dagar före dig också tror jag. När var din insättningsdag? Min var 30/8 med 5 dagars. Har du några symptom? Jag har bara lite ont i brösten, trött, ont i ryggslutet. Väntar lite in illamåendet, men jag förstår att alla inte får det och att det är normalt. Men, just nu hoppas jag på det för att få känna andra riktiga symptom. Man ska vara försiktig med vad man ber om, jag vet :). Lycka till du med och grattis!
  • Frida123123
    AndraSladdis skrev 2021-09-19 11:51:39 följande:

    Vi kör inte via landstinget (är för gammal och har barn innan) men känner igen så väl hur frustrerande det kan vara att man behöver vänta. När andra gör flera IVF under tiden. Så vill bara skicka en kram och omtanke! Sist väntade vi ett halvår på FET som blev MA och nu blir det nog ett halvår igen till nästa. Jag försöker hitta lite nya hobbies/vänner att fokusera på under tiden och familjen.

    Vår tid kommer snart, och särskilt din som är ung!


    Vad tråkigt att höra om ditt missfall, senast du skrev var du i vecka 10. Jättehemskt när det händer, och alltid svårare ju äldre fostret är. Vad är anledningen till att ni behöver vänta ett halvår?
  • Frida123123
    Inalina skrev 2021-09-19 18:36:43 följande:

    Hej, är helt säker på att det inte blev något denna gången heller tyvärr. Kan inte bryta ihop just nu då min mamma besöker så får vänta med det en vecka. Fick reda på att min bästa vän som har en pojke som är lika gammal som min flicka är gravid i v 12, allt går liksom på en gång för dem. Blev såklart jätteglad och hon har berättat att de skulle försöka nu i sommar/höst. Men vi har ju försökt med 3 IVF sen i feb och är ju rätt slutkörd här egentligen - hade så gärna delat en graviditet med henne (vi lärde känna varann som höggravida och vi o våra kids umgås typ varje vecka. Men som sagt, kan inte bryta ihop just nu, min man kom hem från sin resa idag så har inte kunnat prata med honom om allt heller med besök här så det är ett litet vakuum här just nu när jag egentligen bara vill gråta. Stor kram till dig, önskar vi kunde bryta ihop tillsammans. Kram på dig!!! Det kommer att gå till slut <3


    Ledsen av att höra detta, både för dig Ivf2021 och dig Inalina. Men än har inte mensen kommit eller er testdag, kanske lite hopp?
  • Frida123123

    Jag undrar om ni på er klinik får ta HCG blodprov för att kolla graviditet? Undrar varför vissa gör det och andra inte. Jag skulle gärna ta det för att se om halterna motsvarar den graviditetsvecka man ska vara i istället för att vänta till vecka 8,9. Är det någon som fått ta prov? Någon som vet om man kan beställa test själv?

  • Frida123123

    Oj, vad många ni är som är på nästan samma ruvardag, 7, 9,10. Så spännande. Jag kände molande mensvärks känsla och lite små hugg i sidan när jag ruvade så det låter väldigt likt många av er. Hoppas hoppas!!

  • Frida123123
    Amelia84 skrev 2021-09-21 09:33:14 följande:

    Klart att det kommer ordna sig <3 Såg ditt meddelande om att du trodde du skulle uppfattas som självupptagen bara för att du redan har ett barn och vill ha ett syskon. Du är nog den minst självupptagna personen i detta forum! Du hejar på alla, du delar så mycket känslor och erfarenheter. Du verkar vara otroligt ödmjuk och omtänksam. Så bort med dom tankarna! Din önskan om ett syskon är lika viktig som vår önskan om vårt första barn! Allas resa är lika viktig <3

    Jag mår bra, men jag har så svårt att förstå att jag är gravid. När man har kämpat länge och aldrig sett ett positivt test så är det så svårt ta in. Sen så är oron såklart väldigt närvarande. Så försöker ta det en dag i taget. Varje dag när jag vaknar så önskar jag att illamåendet ska kicka igång, för att göra det mer verkligt. Känns som att jag kommer få ångra det bittert! Har VUL bokat till den 7/10 så det blir första milstolpen.

    Har du vart på kliniken och tagit blodprov idag?


    Visst är det en härlig känsla att vara gravid. Jag försöker tänka positivt men det är så svårt. Vet att mitt embryo slutade utvecklas vid förra graviditeten ungefär vid den här tidpunkten (V5-6) så det gör att man känner efter mera. Kan det vara så igen? Åh, då har vi nästan vul samtidigt. Jag har bokat vul den den 6/10. Enligt kliniken är jag idag i v. 6+0. Tycker jag känner lite illamående men inte märkbart.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021