• Clemmentina

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Jenzia skrev 2021-04-09 11:55:16 följande:

    Blir FET för mig denna gången, så ska bara vänta in ägglossning Ja, sen blir det väl lutinus trots att jag var inne på att vägra. Mest pga att förra cykeln var så knasig


    Ja men såklart! Det vet jag ju egentligen. :) Blir det progesteron?
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-04-13 18:59:17 följande:

    Hej :) Ja, nu hejar vi fram varandra i detta! Och bra inställning att försöka må bra och inte begränsa sig för mycket pga ivf.

    Jag startade med första sprutan igår och ska på akupunktur på fredag och VUL på måndag (dag 8)

    Snart är du också igång Inalina.


    Åh vad spännande att du är igång nu. Jag håller tummarna för er alla nu!
  • Clemmentina
    IVF2021 skrev 2021-04-19 21:58:50 följande:

    Hur har det varit för er andra med första och andra mensen efter misslyckad behandling? Jag gjorde precis en stimulering men det blev ingen insättning alls. Kliniken sa att man kunde vänta sig både tidigare eller senare mens. Är väldigt sugen på mens så att mensen efter det kan komma så jag får göra försök nr 2. Tar ju ett antal veckor, men vore ju trevligt om mensen inte blev sen i alla fall!


    Min mens kom ca 10 dagar efter äggplock när jag tog Suprefact istället för Ovitrelle. Väntar nu in ägglossning och den verkar bli sen. Håller tummarna för att din mens inte blir sen!
  • Clemmentina
    Annna84 skrev 2021-04-19 22:46:37 följande:

    Söta du som kommer ihåg <3

    Hur mår du efter sprutorna? Snart dags för VUL för dig också :)

    Jag var där imorse och det såg bra ut, många blåsor på G (12st plus 10st små) och slemhinnan var 9mm. Jag ska tillbaka på torsdag igen och äggplocket blir förmodligen på måndag om en vecka. Nu har jag börjat trappa ner på dosen så att jag inte ska blir överstimulerad.

    Kram och godnatt


    Åh spännande att du är igång! Det låter väldigt lovande med antalet äggblåsor. Nu hoppas vi på att justeringen gör att du inte blir överstimulerad! Du får uppdatera hur det går på torsdag. Håller tummarna!
  • Clemmentina
    Jenzia skrev 2021-04-20 08:59:23 följande:

    Hur går det för dig?!? Några tecken på att ägglossningen är på G? Jag fick äntligen lite äggviteflytningar igår eftermiddag, så nu hoppas jag att ägglossningen kommer inom 2-3 dagar!!


    Spännande! Då håller vi tummarna för att det blir ägglossning inom kort och att du snart är ryckte igen. Jag är ju en månad efter er andra. Väntar också in ägglossning (borde komma vilken dag som helst) här men säkrar upp med Provera från helgen.
  • Clemmentina
    Jenzia skrev 2021-04-20 08:59:23 följande:

    Hur går det för dig?!? Några tecken på att ägglossningen är på G? Jag fick äntligen lite äggviteflytningar igår eftermiddag, så nu hoppas jag att ägglossningen kommer inom 2-3 dagar!!


    Haha, rykte skulle det ju inte stå. Menade såklart ruvare! ;)
  • Clemmentina
    Iväntanpåivf skrev 2021-04-20 10:22:37 följande:

    kommer säkert bli bättre utfall nu när du har annan dos och extra medicinering, akupunktur och baby glue osv :) 

    Ja. känns som man nojjar över allt hela tiden. 

    Förstår att det är läskigt med 2st på en gång. för oss har de inte ens tagit upp det ännu trots att jag fyller 40 i år. 

    jag är på cd11 idag och ingen glad gubbe än. Nojjar över att jag kommer missa den eller inte få nån eller otydlig höjning osv. Har hög förhoppning att det ska funka men samtidigt låg förhoppning och försöker ställa in mig på att det blir fler försök. 


    Spännande! Håller tummarna för positivt test snart. Där vi går blir man erbjuden att få två tillbaka vid sista ivf:en om det blir färskåterföring. Inte vid återföring av blastocyst är vad de sagt till mig.
  • Clemmentina
    IVF2021 skrev 2021-04-25 22:26:23 följande:

    Hurra! Mens! Känns som enda gången någonsin man längtar efter mens, då det får en att komma framåt i dessa väntetider. Blev exakt 10 dagar efter äggplock för mig också. Verkar som att båda era ägglossningar blev sena cykeln efter dock. Hur har det gått för dig, Clemmentina?

    Nu håller jag tummarna för en inte allt för sen mens i kommande cykel. Vore sååå skönt att köra försök 2 så snart som möjligt för att inte inkräkta på sommaren och allt badande mer än nödvändigt. 


    Härligt! :) Tänk att man kan längta efter mens. Då kom din som min. Tror inte jag fick någon ägglossning den här månaden så tur att jag börjat med Provera. Borde få en blödning om ca två veckor.
  • Clemmentina
    Jenzia skrev 2021-04-22 22:41:31 följande:

    Ja, jag hade positivt igår, men min återföring blir på onsdag, dvs en dag för sent i mitt huvud... Jag har nog haft ägglossning ikväll, haft ägglossningssmärta iaf! Eller så blir det i natt, tror jag hade peak på LH igår natt nämligen och då brukar ägglossningen ske inom 24 timmar. Tempen imorgon får avgöra!

    Men din ägglossning, förväntas till imorgon eller till och med lördag?


    Åh spännande! Jag tyckte också min klinik räknade konstigt när de gjorde återföring 6 dagar efter ägglossning, dvs 7 dagar efter positivt test, om jag inte minns fel. Men det var tydligen helt i sin ordning.
  • Clemmentina

    Inte varit inne här och läst på några dagar. Spännande att det är många som har plock i veckan. Håller tummarna! :)


    Annna84 skrev 2021-04-22 17:15:22 följande:

    Hej :) Så kul att följas åt i detta!

    Det verkar vara så olika, eller så är det slumpen. Din kropp fungerar bäst på gonal och min verkar fungera bäst på menopur. Antalet ägg har varit ungefär detsamma, men ett helt annat resultat i embryon. Spännande att se hur det blir för oss båda den här gången.

    Ja, precis, de är nog väldigt uppmärksamma på tecken för överstimulering, plus att blodprovet ger ytterligare svar. Tidigare har har aldrig tagit blodprov, men på den nya kliniken så gör dom det. Jag tycker att det känns tryggt.

    Förstår känslan med spikningen, haha, det känns som att äggen trycks ihop när man sitter framåtlutad på den där stenhårda sadeln :)

    När ska du på nästa VUL?

    Jag var på kliniken imorse, det hade växt till sig väldigt många äggblåsor. Det dubbla mot tidigare gånger. Så jag kommer inte att få göra någon återföring. Lite tråkigt, men eftersom jag var ganska förberedd så känns det helt ok. Jag väljer att vara glad för att det förhoppnings blir många fina ägg.

    Och det var en lättnad att höra att jag får göra återföring redan i nästkommande cykel. På måndag ska äggen ut, så nu kommer jag att gå som en värphöna i helgen :)


    Åh vad trist med risk för överstimulering! Nu hoppas vi på riktigt många mogna ägg och bra befruktning. Sen hoppas jag att vi båda får tillbaks var sin blastocyst i slutet av maj. Lycka till imorgon!
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021