• Annna84

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Dhalia skrev 2021-05-04 17:11:00 följande:

    Ja de så bra förhoppningsvis ett syskon i framtiden också. Känner de kommer gå bra nu, sist fick du ökat slemhinnan också de va ju sån otur med totalfrys bara. Eller tur i oturen om allt går bra ändå ;)


    Hoppas! Tänk vilken lycka det skulle vara, om det blev ett barn nu och sedan ett syskon <3 Ja, typiskt att det inte blev någon återföring. Jag har aldrig fått göra en färskåterföring av en blastocyst. Slemhinnan tjockare inte på sig så mycket, men 9mm iallafall. Hoppas att den tar sig upp i minst samma tjocklek nu i den här cykeln också.

    Mår du bra och kan njuta lite nu? När och vad är nästa steg? Kram
  • Annna84
    Clemmentina skrev 2021-05-04 18:33:50 följande:

    Spännande med vul redan på onsdag! Har du börjat med Letrozolen idag? Jag börjar först på torsdag då jag räknar idag som cd1 eftersom mensen kommit igång mer idag än igår. :) Kommer du att få Lutinus i denna cykel? Tror inte jag får det tyvärr. :(


    Jag är lite dagvill, jag menade nästa onsdag :) Alltså på CD12.

    Jag vet inte riktigt hur det blir med lutinus, men jag tror att kliniken använder sig av den metoden.

    Då ligger vi bara 2 dagar ifrån varandra :)
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-05-05 10:19:42 följande:

    Alltså nu med alla som testar så började det ju klia i mina fingrar också, tror det är alldeles för tidigt med mitt sega embryo, men precis som Dibella så får jag ett (dock ljusare) streck efter 5-10 min. Det är inte alls tillförlitligt kanske? Ska testa i morgon med (ehhh såklart..) men har någon annan fått positivt på testet flera min senare som sedan visat sig vara negativt ändå?

    Känns lite despo här givetvis och hade loooovat mig själv att inte testa förrän fre tidigast. Men men fortstättning följer imorgon antar jag... ;)


    Wohoooo!!! Jag ser absolut ett streck!!!! Vilken lycka <3
  • Annna84
    Dibella skrev 2021-05-05 08:45:09 följande:

    Kanske är Ovitrellen dock? Tog den lör kväll, vet inte hur den håller.


    Det är absolut ett streck :) Och det bör inte vara ovitrellen efter 11 dagar, inte så där starkt. Hoppas hoppas! <3
  • Annna84
    Dibella skrev 2021-05-05 12:46:27 följande:

    Inte så långt kvar då! Ja jag handlade hem halva apoteket under lunchen nu, så det lär bli masstestning dagarna framöver.


    Haha!!Underbart:)
  • Annna84
    Iväntanpåivf skrev 2021-05-05 09:00:05 följande:

    Nej testade idag men tyvärr negativt.  inte en tillstymmelse till streck. :( 

    Så får nog räkna denna gång som misslyckad. 


    Styrkekramar <3 Jag vet precis hur det känns med dom där fruktansvärt negativa testen. Det finns ingen rättvisa som sagt och ovissheten är tärande. Tänker på dig!

    Minns inte hur många försök du har gjort, är det första IVFen?
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-05-06 10:58:07 följande:

    Ja precis, för visst fick man upp hoppet lite efter testet igår.. jag trodde också Ovitrellen gick ur snabbare men det låter ju som att det var det som visade svagt positivit för oss båda igår.. bara o vänta o se till helgen. Kram till dig


    Jag hoppas så för er skull <3 Kramar
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-05-07 08:26:17 följande:

    Hej alla fina kämpar, blir så glad att läsa att flera får plus nu här senaste dagarna, det förtjänar ni alla och det är så sjukt tufft med kämpandet efter första bebisen! 

    Idag blev det tyvärr lite jobbigt här då blodet började rinna igår och mina tester är vita som snön Grät en skvätt med mannen nyss och det känns lite bättre i alla fall men man förstår ju inte varför det ska vara så otroligt svårt att få ett litet syskon  (när det dessutom har lyckats en gång tidigare). Sorgen är inte lika stark som den är när man är barnlös men besvikelsen är ändå stor och man lägger ju ner all sin energi, tid, pengar, känslor och allt sitt hopp på dessa försök. Jag som alltid har en plan i vanliga fall känner mig lite förlamad och vet ärligt talat inte hur vi ska gå vidare denna gången efter 2 misslyckade försök denna våren. 

    Ni är så fina i den här tråden, kanske inte var det roligaste inlägget en fredag morgon, men jag hoppas innerligt på er som ska testa nu idag och i helgen att ni får plus, för den lyckan ska ALLA få uppleva. Stor kram


    Vännen!! <3 Jag känner så mycket med dig! Det är så fruktansvärt tufft och orättvist att behöva gå igenom misslyckanden. Räcker det inte med att ha fått gå igenom hela IVF-processen kan man ju tycka. Jag förstår att du känner dig ledsen och förlamad efter att det inte gick den här gången. Jag tror (talar av egen erfarenhet) att du kommer att ladda om igen inom ett antal dagar och se framåt. Förtvivlan och sen nytt hopp om nästa försök. Det som är positivt är att det faktiskt har fungerat för er en gång, och det borde innebära att det ska fungera igen <3 Känns Prag som nästa steg för er?

    Jag har mått bra sedan jag fick beskedet om blastocysterna, men känner redan nu att oron börjar komma inför ruvarperipden om ca 2veckor och tankar snurrar om det någonsin kommer att lyckas. Hoppas verkligen att vi alla ska få uppleva ett plus, en graviditet och ett barn <3 Massor av kramar till dig!
  • Annna84
    Dibella skrev 2021-05-07 08:36:31 följande:

    Usch vad tråkigt  Låter sunt att sörja ihop och bara låta sig själv få känna allt som kommer med ett minus.

    Det är fortsatt minus här för oss med. Vi får hoppas på tredje gången gillt helt enkelt. Har ni hunnit tänka så långt än eller tar ni det dag för dag?

    Jag pratade med landstinget igår, förra gången sa de 8 månaders kötid från inkommen remiss, igår sa det 5-6 månader, så känns inte lika tufft längre. Förhoppningsvis kanske man blir kallad efter semesterstängningen, då har det gått 6 månader från remiss för mig.


    Kramar!! Hoppas att du får starta med landstingsförsöken efter sommaren och att du passar på att njuta av sommarn, när alla kliniker ändå är stängda.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021