• Annna84

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Estelle011 skrev 2021-04-27 13:11:46 följande:

    Väntar på mens eller testdagen om en vecka  Dag 8 idag efter FET

    Menade inget illa, jag själv typ undviker att gå på toa ofta för att jag vill inte se att jag har fått mens. Tänkte mer som pepp för oss alla 


    Det förstår jag, vi alla sitter ju i samma båt här inne och förstår hur det känns.

    Att du kommit till dag 8 utan att ha fått mens bådar väldigt gott!! Är det din första insättning?
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-04-27 11:59:04 följande:

    tack, ja men vet ju att man inte är ensam i den här tråden om att pendla mellan hopp o förtvivlan  men det kommer att lyckas till slut, det tror jag ju på. Ja precis, skulle vi inte lyckas nu med detta försöket finns en stor chans att jag faktiskt tar nästa försök i Prag i höst. Embryologen lät så positiv när hon ringde så man blir helt paff när resultatet är 3! men men, de såg ut att vara bra så vem vet kanske blir det 3 blastisar av det till slut, jag kommer dock inte låta dem vänta till lördag med återföring, jag tror fortfarande att de mår bättre av att vara i min livmoder

    hoppas ni får fina besked, håller tummarna stenhårt!!!


    Det är himla skönt att skriva med likasinnade i samma situation.

    Precis, de kan ju faktiskt bli 3st starka blastocyster som resultat :) Förstår att du inte vill vänta med återföring, jag skulle ha känt samma sak och om du får sätta in två så är det ju positivt.

    Jag har pratat med kliniken nu och vi fick 9st befruktade, så det är rekord i antal för oss. Det var en lättnad. Nu ska de odlas till lördag och vi får besked på söndag kring utfallet. Nu ska jag försöka att slappna av eftersom det är många dagar kvar till söndag. Jag har fortfarande ont i magen. Hur mår du?

    Nu håller jag tummarna stenhårt för dig och hoppas på fint utfall på torsdag :)
  • Annna84
    Dibella skrev 2021-04-27 13:48:33 följande:

    Det är så himla olika från gång till gång, nästan helt slumpartat känns det. Förstår det känns som tråkiga nyheter men det är förhoppningsvis 3 riktiga guldisar du har där! Du får en 3-dagars då tekniskt sätt? förhoppningsvis så ser man verkligen vilken som är vinnaren, alternativt att du kanske vill/får två insatta? 

    Vi har ju några stycken det senaste som fått sina guldägg från 2 dagars, så det kan fortfarande bli ett litet syskon från den kullen 

     

    Vi fick samtal från kliniken att 5 blev befruktade, resterande var omogna/blev inte befruktade. Så blir insättning på lördag. Så får vi se om de överlever tills dess.


    Jag ville bara säga hej och grattis till dina befruktade ägg <3

    Hoppas på en fin blastocyst på lördag.
  • Annna84
    Estelle011 skrev 2021-04-27 15:31:44 följande:

    Andra :) 

    Fantastiskt med 9 stycken! Lycka till! 


    Tack :) Lycka till, till dig med!
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-04-28 09:17:20 följande:

    Hej fina IVF-vänner! väntar tålmodigt (eller inte..) på att kliniken ska ringa med en uppdatering om mina 3 befruktade embryon från igår...

    fick ett sms från en kompis som kan ge mig o mannen vaccin nästa vecka redan (Pfizer eller Moderna då vi bor i Schweiz) och jag är faktiskt inne på att ta det trots återföring i morogn. Jag har läst och alla studier från USA etc visar på ingen påverkan på foster etc med de vaccinen.

    Är det någon här inne som skulle avråda mig helt från detta? förstår om vi tycker helt olika i denna frågan (vilket är HELT ok), men jag tror helt enkelt inte det är någon fara alls, och jag är mer orolig att bli smittad av covid eller inte alls kunna ta vaccinet senare om man är garanterat gravid. Sen att vi bor i Schweiz och vill kunna göra allt för kunna resa hem till Sverige i sommar är en anlendning också...

    Kramar!


    Hej :) Hoppas på bra resultat idag!

    Och vad skönt att ni kan få vaccin. Jag har en vän som är läkare och som är gravid. Hon valde att ta vaccinet då det är värre/sämre för mamma och foster att få covid under graviditeten än ev biverkningar som vaccinet kan ge.
  • Annna84
    Dibella skrev 2021-04-28 10:52:21 följande:

    Klart, det kan ju vara så. Hon ville typ inte säga så mycket, jag försökte ställa frågot men hon sa bara att "vi brukar vilja sätta in på dag 5 för att kunna se vilken som är bäst men det kan vi se redan nu då det är en som utmärker sig", vilket jag känner snarare är en omskrivning. Frågade hur de gick för de andra så får man bara ett "vi får se". Ska vara där 14.15, ska försöka fråga mer då. Fy för detta altså, speciellt när man sitter på jobbet och inte pallar.

    Förstår att du känner dig orolig varför de inte ringt men får verkligen hoppas att de bara är väldigt upptagna <3


    Styrkekramar till dig <3

    Att de ser att en utmärker sig och ser väldigt bra ut är ändå väldigt positivt. Nu hoppas vi att den lilla blir en bebis.
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-04-28 12:48:15 följande:

    Hej! Jo det var inget katastrof-resultat, 2 stycken hade delat sig ok tyckte embryologisten, så återföring imorgon 11:30 med embryoglue och hela kittet ;) kör bara ett embryo dock och så hoppas vi på ett mirakel att den andra går att frysa på lördag!

    tack för att du delar med dig om din vän, vi bokade in vaccintid nu på fredag så det känns åtminstone som en lättnad!! =)hoppas du har mindre ont nu? jag känner också en del i äggstockarna fortfarande men skulle nog inte kalla det ont direkt.. Kram!


    Vad skönt att 2st har fortsatt dela sig <3 Imorgon får du äntligen göra återföring :)

    Idag är magen mycket bättre, så snart är jag på banan igen.

    Skönt att du mår bra också. Kram
  • Annna84

    Ville bara skriva lycka till till er som precis har fått göra en insättning nu och till er andra som är eller snart är igång med sprutorna <3

    Jag ska på söndag få veta hur det har gått för våra embryon.

    Ha en fin valborg!!

  • Annna84
    Bejby2021 skrev 2021-04-30 10:10:32 följande:

    Hej!

    Jag gör min första sprutdag idag.

    Är det någon som vet (ungefär) vilken dag som blir äggplock?

    Fått för mig att det är ca dag 12? :)

    Sååå nervös...


    Spännande! Det kommer att gå bra! Jag har gjort uttag dag 13, 14 och 15. Men det är olika beroende på hur äggblåsorna växer. Lycka till!
  • Annna84
    Inalina skrev 2021-05-01 14:26:48 följande:

    Hej på er! Idag ringde de från labbet och sa att mitt lilla embryo som ev skulle frysas som blastocyst fortfarande var väääldigt långsam men fortsatte att dela sig.. däremot ska de kolla på måndag (dag 7!!??) om det blivit blastocyst och då går att frysa..

    Någon som hört talas om att en klinik inväntar en blastis så länge?

    Känns som att de tror på någon typ av mirakel och sträcker sig efter halmstrån den här gången, jag har aldrig hört om något embryo som långtidsodlats så pass länge :/ är inte helt förvånad men hade trott att det skulle stannat av helt vid det här laget..


    Hej!! Vad bra att embryot fortfarande delar på sig, hoppas hoppas!! Jag har inte heller hört att de fryser på dag 7 tidigare. Spännande att höra vad de säger på måndag. Kram
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021