• Tjej94

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Hallåj! Nån mer som ska påbörja ivf behandling i början 2021?

    Jag och min sambo har försökt i 2,5 år, ska på planeringsmöte i januari för å få reda på vilket protokoll jag ska gå.

    Hoppas nån vill följas åt i denna tråd :))

  • Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021
  • Inalina
    Krizty88 skrev 2021-04-12 21:07:26 följande:

    Sprutdag 6 idag med gonal-f 375 (!) efter 2,5 veckas sprayande med synarela först. Testar långa protokollet efter ett misslyckat kort protokoll i början av mars. Har mitt första ultraljud i morgon och hoppas innerligt att det ser bättre ut nu!!!!


    Åh jag håller tummarna för dig att de ser några fina äggblåsor!!:) jag ska också få 375 börjar på torsdag om inget oväntat inträffar! Skriv när du vart på kliniken! Kram!!
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-04-12 22:15:00 följande:

    Åh jag håller tummarna för dig att de ser några fina äggblåsor!!:) jag ska också få 375 börjar på torsdag om inget oväntat inträffar! Skriv när du vart på kliniken! Kram!!


    Tack snälla du!! Jag ska dit på morgonen, återkommer efter det :)
  • Aya2019

    Hej

    Är lite orolig just nu fick rosa flytning igår kväll. 1 april fick jag tillbaka 5 dagars blastocyst. Testdag imorgon 14/4

    Har fått positivt på graviditetstestet både tidigt och på den vanliga testet sen 9/4. Tar lutinus morgon och kväll

    Fick igår kväll rosa spottning /flytning det vart lite men tillräckligt för att oroa mig :/.

    Idag när jag torkade mig så syndes det knappt . Tror ni det är påväg till missfall eller kanske kemisk gravidtet? Tidigt graviditetstest har blivit starkare idag

    Bild 1 är från fredagen 9/4



    Bild 2 är från idag 13/4

  • Bejby2021
    Smilla93 skrev 2021-04-12 21:11:08 följande:

    Okej vad tråkigt att det inte funkar med varken letrozol eller bemfola...

    Ja jäkla pcos alltså, verkar dock vara så olika för alla. Jag har haft både ägglossning och mens av mig själv men väldigt oregelbundna cykler. Ibland har det varit uppehåll på flera månader, så det är mycket märkligt..

    Åh vad mysigt att du har två sedan innan, nu håller vi tummarna att det blir en till inom en snar framtid.

    Ojdå, ja då är det väl kyskhetsbältet på nu då, så att det inte blir flera stycken!! Vad gött att du får starta ivf direkt! Jag blev nekad första gången, så jag är glad om jag ens får börja innan sommaren..

    Ja man är ju skitnervig samtidigt som man är taggad, hoppas verkligen att det går vägen gör oss! :D


    Ja, jag hoppas också för oss alla! :)

    Nu är det en väntan bara. Vill "få det gjort", äggplock alltså.

    För sen kan man inte göra så mycket mer.

    Tycker det är mest svårt med samlivet just nu, är så van att bara köra när man är sugen! Haha! Typ varje dag! Till att inte ens få göra nå!
  • Dibella
    Aya2019 skrev 2021-04-13 06:28:48 följande:

    Kan tillägga att har även mensvärk då och då.!!


    Har hört att det är väldigt vanligt med blödningar i början av graviditeten, speciellt med IVF patienter av någon anledning. Tror inte alls du behöver vara orolig, testerna blir dessutom starkare {#emotions_dlg.flower} Man kan även blöda utav lutinus.
  • Krizty88
    Inalina skrev 2021-04-12 22:15:00 följande:

    Åh jag håller tummarna för dig att de ser några fina äggblåsor!!:) jag ska också få 375 börjar på torsdag om inget oväntat inträffar! Skriv när du vart på kliniken! Kram!!


    Nu har jag varit på första ultraljudet för den här gången, det såg betydligt bättre ut!! Så skönt. Hade iaf 8 blåsor som hon var nöjd med och några till små. Ska fortsätta med samma dos och ta ett till ultraljud på fredag. Sen trodde hon på äggplock tidigt nästa vecka! Så lättad att det iaf var skillnad från förra gången och att jag verkade svara bättre på det här protokollet. Även om det är långt kvar så var det såklart en viktig start. Att jag dessutom mått bra under de här senaste veckorna känns också som en bonus.
  • Dibella

    Då kom mensen idag och jag får börja spruta redan på CD 1 denna gången, i något sorts hopp om att jag kan få några fler äggblåsor denna gången. 375 Gonal-F och 75 Menopur. Är spänd och hoppfull inför denna gången! Preppat med mycket mer D-vitamin sen en månad tillbaka och mår bättre psykiskt, hoppas verkligen att detta gör någon skillnad.

  • Iväntanpåivf
    Katela skrev 2021-04-12 16:27:46 följande:
    Vi är på 3 ivf försöket. Satta en 5dagars embryo i onsdags så nu är vi i väntan....

    Du?
    Jag är på första försöket. Blev överstimulerad så väntar nu på FET av en 5dagars.  Mensen kom i lördags så nu närmar det sig. 

    åh vad spännande. håller tummarna för er. 
  • Iväntanpåivf

    Nu kom äntligen mensen i lördags. Snart dags för FET. Instruktionerna jag fick va att jag ska börja med ÄL test cd10. Känns inte det lite sent?  Vill ju inte missa det nu när cykeln är så knas efter ÄP. 
    När ska ni andra som gjort FET eller väntar på FET börja?  

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021