• Always choklad

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Lewaize skrev 2021-11-15 07:45:40 följande:

    Fina nyheter! I lördags på RD9 plussade jag med min 3dagars <3

    Däremot klarade sig inte våra 2 andra ägg nedfrysningen :/ känns skit men vi är så glada för den lille som växer i mig nu! Har testdag på onsdag 17/11 så vi vårdar inte riktigt hopps för mycket förens det är plus även då :P Vi önskar innerligt att den vill stanna kvar hela vägen till juli <3


    Grattis! Håller tummarna
  • Always choklad
    Mina pojkar 2 skrev 2021-11-15 16:56:14 följande:

    Hur många ägg fick ni ut på äggplock? Ska på mitt första på onsdag. Vad brukar vara ?normalt??


    Hej gjort 3, uttag 8 på alla gånger. Sen har det varierat på hur många som gått vidare.
  • Always choklad

    @Inalina

    Vet du nått om cystan? Vet man om den kommer växa eller spricka?

    Sök på gyn i norr, har bra info om cystor. Finns olika typer jag har haft de som sprukit gör förbenat ont innan hade jag som gravsymptom.. Och sen har jag en tvillingcysta som jag håller koll på varken växer påverkar eller så. Den kan innehålla typ hud, hår, tänder. Som en liten alien. Den måste jag operera bort om den börjar bråka..sitter på ena äggstocken.

    Kanske kolla på hysteroskopi? Jag tog bort en liten polyp. Trevligare än äggplock då jag var nedsövd.

  • Always choklad
    Inalina skrev 2021-11-16 09:07:17 följande:

    nej vet ingenting mer än att det är en äggblåsa som inte ägglossat som den ska och därför vuxit till sig och blivit kvar- den har inte funnits där innan. jag fick ta ovitrelle i fredags för att försöka få bort cystan men det vet jag inte ännu om jag har fått, hade ordentligt ont i magen i söndags i alla fall så jag hoppas den lossade eller nåt då.

    jag har opererat bort en cysta 2017 som satt på ena äggstocken, som verkar blivit kvar efter någon äl då. 

    väntar fortfarande på blödning här (story of my life..) och ska på VUL på fredag igen OM blödningen har kommit, men har den inte det vet jag inte vad planen är, vänta ÄNNU längre?? tänkte skriva till min klinik i morgon om inget har hänt tills dess så jag har möjlighet att boka av mitt VUL på fre.

    Hur känns det med ruvningen?? är du på RD 5 nu?? 


    Hej ok men då är det bara att vänta.

    Tja vet inte riktigt. Försöker bara känna mig lugn. Mår riktigt bra. Satt/stod på träningscykel igår kväll typ 40min. Ville inte vara ute å gå nått igår var så halkigt. Mullrar i magen till och från och försöker sova på sidan. Inte hänt så mycket annars. Är så pepprad på all möjlig med så svårt och veta om tecken eller bieffekter. Mer hungrig dock, kan också vara kortisonet..till middag åt jag 2 stora köttbitar med potatis gratäng därefter en liten skål linschips. Kunde lätt! ha ätit mer. Sambon hadde räknat med jag skulle äta 1köttbit..försöker inte lägga in så mycket i allt och försöka vara lugn bara och må bra samtidigt, lyssna på kroppen. Vill jag jobba mindre en dag gör jag det och så..
  • Always choklad
    Inalina skrev 2021-11-17 08:11:28 följande:

    ja det verkar ju så, väntar är det enda jag gör dock, tänkte nog maila min klinik idag o se hur de tänker för det känns mer o mer som att detta blir en inställd omgång denna gången

    låter bra att behålla lugnetskönt att du tränar och måt bra, och äter ordentligt (!!) haha!

    skönt du inte har det så stressigt med jobb heller,

    när ska du testa tänkte du? 


    Hej jo mår fint.

    Kommer testa testdag, är om en vecka, peppar peppar ännu inga negativa tecken men inga positiva heller. Försöker bara må bra.

    Tråkigt om det blir inställt. Men de som är att ibland behöver knopp och kropp välbehövlig vila. Jag har inte gjort nå ivf sen slutet av maj..före denna. Försök att se en liten ljusning, och kom tillbaka med ny kraft. Är inte förutsättningarna gjorda så bra som möjligt har nog våra ivfare en minimal chans till att lyckas, hur nattsvart det än kan kännas.
  • Always choklad
    Inalina skrev 2021-11-18 08:55:15 följande:

    ja några tecken redan är nog ganska ovanligt, men då jag förstår att du har en liten cocktail med mediciner också så vet man ju ändå inte vad som skulle vara vad. Mina symptom kom efter BIM när jag fick plus på stickan 2018. sen kom det jobbiga med illamåendet etc inte förrän i v 7 ;)

    ja min kropp verkar inte riktigt redo för detta ännu uppenbarligen, jag måste helt enkelt vänta in blödning och se vad kliniken säger då.. eller så kommer ingen blödning och jag får börja planera inför 2022 istället. man kan ju inte styra allt hur mycket man än vill, det betyder dock inte att jag har 'lätt' att acceptera läget... blir dagligen påmind om alla andra som blir gravida hit o dit, mina vänner som springer på ultraljud titt som tätt, mår dåligt, har sammandragningar, planerar bebisars namn etc etc. är ju inte avundsjuk på allt det där givetvis men man blir så medveten om vad man själv strävar efter hela tiden. kram


    Nä inte är det lätt. Bryter ihop en smula varje gång jag hör om nån som är gravid.. sociala medier har jag gett upp för längesen. LinkedIn det är det enda. Ofarligt
  • Always choklad
    Jill92 skrev 2021-11-20 07:09:26 följande:

    Hej! Tyvärr fick vi minus idag på stickan på testdag. Känns som att mensen verkligen är på G också. Tungt som attan! Särskilt med tanke på att vi inte fick nått till frysen nu och inte förra behandlingen heller. Vill ju va hoppfull inför ivf nummer 3(sista landstingsfinanserade) men svårt.. verkar inte som att våra embryon lyckas fortsätta utvecklas(befruktning och fästning tror jag fungerar). Men går ju aldirg hela vägen?! Kram på er.


    Hej trist. Ta hand om er ?
  • Always choklad
    Jill92 skrev 2021-11-20 07:09:26 följande:

    Hej! Tyvärr fick vi minus idag på stickan på testdag. Känns som att mensen verkligen är på G också. Tungt som attan! Särskilt med tanke på att vi inte fick nått till frysen nu och inte förra behandlingen heller. Vill ju va hoppfull inför ivf nummer 3(sista landstingsfinanserade) men svårt.. verkar inte som att våra embryon lyckas fortsätta utvecklas(befruktning och fästning tror jag fungerar). Men går ju aldirg hela vägen?! Kram på er.


    Hej trist. Ta hand om er ?
  • Always choklad
    Always choklad skrev 2021-11-20 17:09:16 följande:

    Hej trist. Ta hand om er ?


    Hej det skulle vara ett hjärta inte ett frågetecken..håller själv på ruva nu. Är jobbigt psykiskt och bara vänta, man är helt hjälplös..vågar inte ens käka D vitamin nu. Kanske krockar med nått av de övriga jag tar. Immunförsvaret skall ju ned med hjälp av kortison och d-vitamin ska jag höja immunförsvaret står det. Jag får väl helt enkelt vara trött till g-test så får vi se sen..
  • Always choklad

    Hej Svej, ruvaren här.

    Försöker hålla sig lugn, hungrig det är jag. Är väl kortisonet..

    Haft lite extra humör som kanske fick nått positivt med sig i alla fall. Jag anmälde ett troll här på ivf forumen. Inte ofta jag kan säga jag är stolt över mig själv men de e jag faktiskt denna gång . Kämpa på alla! Får se om man orkar skriva nu på ett tag..peppar peppar inget blod i alla fall..bara näsblod, är väl trombylen + att min näsa är extra känslig denna tid + C-19 test varje vecka pga jobb, less och få saker uppstuckna i alla hål. Om ni fattar vad man menar.

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021