Inlägg från: Anonym (Sarah1) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sarah1)

    Graviditet slutet av 2021

    Hej, vilken härlig tråd! Vill börja försöka med syskon i september. Fick barn i somras, så de blir rätt tätt men känner att de finns fler fördelar än nackdelar med det.. Kommer att behöva äta letrozol troligtvis eftersom jag blev gravid genom det första gången, så blir att kontakta kliniken I september, så starta i oktober typ? Fler som kommer ha ca 2 år mellan om de tar sig?

  • Anonym (Sarah1)
    Crazzy skrev 2021-04-09 22:09:57 följande:

    Hej, vad roligt! Vad fick er att bestämma er för just september? Är det åldersskillnaden eller vill ni gärna ha ett sommarbarn? Ska Letrozol hjälpa ägglossningen?

    Det är 1 år och 8 månader mellan min första och tvillingarna, och de beter sig oftare som trillingar än något annat, eftersom de är så tighta...! Med fjärde och sista kommer det förhoppningsvis bli 3.5 och 5 års skillnad.Haha och jag skulle bli beräknad exakt den 15/4 om allt går enligt planerna! För min del spelar det dock ingen större roll, men det vore skönt om barnet inte behövde dela födelsedag med någon annan i familjen. Det kan bli lite knivigt, eftersom vi är två i familjen och flera i släkten som fyller år i april........!

    Du har så rätt, gud vad jag längtat efter magen, sparkarna, få plusset på stickan, se fostret på UL för första gången, ALLT! Eftersom det här blir min sista graviditet tänker jag försöka krama musten ur den, haha!


    Vi bestämde oss för september för kliniken är stängd under sommaren. Kommer ju behöva äta letrozol, gå på ultraljud pga det etc så därför kändes de bäst! Sen vet man ju aldrig hur lång tid de tar. Tog 1,5 år med första, men nu har vi ju letrozol från början så förhoppningsvis går de snabbare
  • Anonym (Sarah1)

    Vi ska försöka i september!! Så nästa månad. Känns ju galet! Sonen är 1 år!:) tog 2 år att bli gravida med honom så därför känns de bra börja redan nu i september. ?? Vi känner också att vi absolut inte vill ha fler än 2 barn, så därför känns de skönt få dom tätt!

Svar på tråden Graviditet slutet av 2021