Inlägg från: Anonym (B) |Visa alla inlägg
  • Anonym (B)

    Ska ni vaccinera er mot corona?

    Tobben skrev 2021-01-01 15:15:38 följande:

    Nix, jag litar inte på det.


    För att?
  • Anonym (B)

    Naturligtvis ska jag vaccinera mig så snart jag får möjlighet.

  • Anonym (B)
    Anonym (Nej) skrev 2021-01-01 15:25:22 följande:

    1) Kassako för läkemedelsindustrin.

    2) Mäktiga makter har hittat ett utmärkt sätt att göra sig av med icke samhällsnyttiga medborgare. Vilka är det som ska vaccineras "först"?

    Jo, riskgrupper (gamla och sjuka) samt vårdpersonal. = Vi blir av med de svaga som bara kostar pengar i samhället + vården förstörs inifrån så att vi inte kan ta hand om kommande svaga individer = bara de starka, samhällsnyttiga individerna blir kvar.


    Hur tänkte du nu? Eller glömde du tänka?
  • Anonym (B)
    Anonym (Nej) skrev 2021-01-01 15:49:25 följande:

    Det är väl tur att några av oss tänker längre än vad näsan räcker så slipper ni andra göra det om det nu är så ansträngande.

    Hur känns det att gå i koppel? Själv föredrar jag att vara FRI-tänkande även om det innebär att jag utsätter mig för stora risker.

    Once you've seen the truth you cannot unsee it.


    Du har blivit hjärntvättad av antivaccers sekten.

    Beklagligt. De ignorerar att innan vaccin dog 100000-tals barn om året i polio, difteri, smittkoppor mm. Miljoner vuxna dog årligen. Du kallar det fritänk att ignorera detta. Du tänker inte mer fritt en vilseledd person som lurats in i Hare Krishna sekten.
  • Anonym (B)
    Anonym (Tjej 41) skrev 2021-01-01 15:25:51 följande:

    Törs inte det, det är såpass nytt och inte testats som andra vaccin gjorts.

    Om alla höjer sitt immunförsvar med c+dvitamin, zink är de viktigaste så skulle detta lindra allt, samt homeopater har medel som hjälper, många får mildare symtom och blir friska.

    Velat bilda mig en egen uppfattning så läst på och kommit fram till detta.


    Läst på? Vad har du läst på?

    Vid varje randomiserad kliniskt studie som gjorts med homeopatiska läkemedel har samtliga studier fallerat att påvisa någon som helst effekt av dessa.

    Vilket är rätt självklart. Du kanske vill förklara biologin bakom att en sådan utspädning att sannolikheten är låg att en endaste molekyl av det sk verksamma ämnet skulle finnas där, skulle kunna ha avsedd effekt.

    Har du verkligen läst på borde du kunna svara på den frågan.

    Sanningen är att du fallit offer för en sekt som tjänar pengar på att lura godtrogna som du. De säljer böcker till godtrogna och startat kliniker för att behandla människor med verkningslösa preparat i syfte att tjäna pengar på dem. Man kan tycka mycket om läkemedelsindustrin men inga läkemedel blir godkända idag utan att nyttan med läkemedlet bedöma större än riskerna.
  • Anonym (B)
    Tobben skrev 2021-01-01 17:17:14 följande:

    För att det på rekordtid har tagits fram ett vaccin som påstås ge ett 95-procentigt skydd och nästan helt sakna biverkningar. Jag tvivlar helt enkelt på att de har lyckats. Att massmedia samtidigt gör gratisreklam för vaccinet känns inte heller rimligt. Jag tar nuvarande pandemi på lika litet allvar som den förra, trots att jag inte då var lika skeptisk till nya vacciner.


    Spelar det någon roll om skyddet är 80% eller 95% för dig?

    Biverkningarna är redovisade på FDAs hemsida tillsammans med övriga data från alla studier. Läs fakta då tidningarna inte kan få med eller alltid tolka all relevant information.
  • Anonym (B)
    USA111 skrev 2021-11-02 15:10:05 följande:

    Halft vaccad men det hjälper ej då mormor dog imorse i corona. 93 år! hade hon ej fått corona hade hon kanske levt till 98


    Beklagar din mormor men menar du att pga att hon dog så är det ett bevis på att vaccinet inte hjälper? Eller vad menar du?
Svar på tråden Ska ni vaccinera er mot corona?