Inlägg från: Anonym (Tjej 41) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej 41)

    Ska ni vaccinera er mot corona?

    Törs inte det, det är såpass nytt och inte testats som andra vaccin gjorts.

    Om alla höjer sitt immunförsvar med c+dvitamin, zink är de viktigaste så skulle detta lindra allt, samt homeopater har medel som hjälper, många får mildare symtom och blir friska.

    Velat bilda mig en egen uppfattning så läst på och kommit fram till detta.

  • Anonym (Tjej 41)
    Anonym (B) skrev 2021-01-01 16:28:35 följande:

    Läst på? Vad har du läst på?

    Vid varje randomiserad kliniskt studie som gjorts med homeopatiska läkemedel har samtliga studier fallerat att påvisa någon som helst effekt av dessa.

    Vilket är rätt självklart. Du kanske vill förklara biologin bakom att en sådan utspädning att sannolikheten är låg att en endaste molekyl av det sk verksamma ämnet skulle finnas där, skulle kunna ha avsedd effekt.

    Har du verkligen läst på borde du kunna svara på den frågan.

    Sanningen är att du fallit offer för en sekt som tjänar pengar på att lura godtrogna som du. De säljer böcker till godtrogna och startat kliniker för att behandla människor med verkningslösa preparat i syfte att tjäna pengar på dem. Man kan tycka mycket om läkemedelsindustrin men inga läkemedel blir godkända idag utan att nyttan med läkemedlet bedöma större än riskerna.


    Ha ha.. Homeopati är toppen mot mycket så ingen kan lura i mig något annat, sorgligt att folk ska lita på skolmedicinen.

    Homeopatmedel dom hjälper mot andningsvårigheter ger lindring ofta dagen efter redan, så varför lida..

    Stärk immunförsvaret och håll er friska :)
Svar på tråden Ska ni vaccinera er mot corona?