• Anonym (Putte)

    Hon kräver mig på underhåll men jag får inte träffa mitt barn

    Anonym (Japp) skrev 2021-01-03 18:30:47 följande:
    Har du ens läst igenom ts inlägg? Eller har du bara ögnat igenom tråd starten, hoppat upp på dina höga hästar och gjort ett ganska ointelligent inlägg?
    Nja.. jag håller med personen, frågan är har du läst ts inlägg eller har du bara svalt ts gråtvals med hull och hår med 'stackars man vilken häxa' utan att tänka kritiskt.

    Vi spaltar upp det:

    ¤ Ts påstår att hans fru har misshandlat honom, sen kommer han med orden att hon har anklagat honom för misshandel, kanske inte så svart och vitt vem som egentligen har misshandlat vem eller hur?

    ¤ Ts påstår att hon har urkundsförfalskat och kidnappat barnet, polisen håller inte med då det inte finns bevis

    ¤ Ts har tidigare kunnat kämpa för umgänge men har inte gjort det. Nu när han vart orolig för att underhållet skulle höjas så blev han orolig för han har ju ny partner och barn på väg plus nytt hus

    Detta är ju bara några få exempel men du köper alltså allting rent av för.. ja varför? Du tar dig ju inte till information från Ts själv, du tar inte in att hans ex version antagligen ser helt annorlunda ut, du bryr dig inte att han tidigare inte kämpat för umgänge men när pengar står på spel.

    Så medans du galopperar iväg på din höga häst kanske du ska fundera över varför du köper allt rent av. Är det pga av tidigare erfarenheter? För annars vet jag inte varför du inte undrar över en del saker som ts själv skrivit om i tråden.

    Ts varför ville du inte kämpa för umgänge innan, är pengar en motivation enbart? Borde inte kärleken till ditt barn ha varit nog för att du skulle fått ordnat umgänge innan. Som pappa blir jag otroligt provocerad av dig.
Svar på tråden Hon kräver mig på underhåll men jag får inte träffa mitt barn