Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Ögonfransserum gravid

    Pyja tittar du på rekommendationer i Danmark så vill man ju där att kvinna knappt sminkar sig eller använder hudloition.

    Eftersom man inte gjort tillräckligt forskning om detta MEN man vet att skönhetsprodukter innehåller dåliga ämnen för kroppen (om det inte är ekologiska eller köpta från apoteket med märkning) så förstår du säkert själv att ju fler grejer du använder, desto högre dos av cocktail av gift kommer in i kroppen och högre risk för barnet att ta del av.

    Därför tycker jag personligen att man ska vara restriktiv generellt den lilla tid man är gravid. Använda så lite produkter det går.

    Skit i ögonfransserum. Ta detta när du är ensam u din kropp istället. Det är inget måste och bättre att ta det säkra före det osäkra för barnet?

  • Anonym (K)
    Astriidlind skrev 2021-01-13 17:57:34 följande:

    Det är ingen fara!

    Jag har inte upplevt något negativt med. Har fått så bra resultat av det. Fransarna blir så fina och långa! Känner att när man är gravid så borde man väl få ha fina fransar iallafall haha .. när jag slutat med det så har inget hänt bara att efter ett tag så är dom inte lika långa.


    Och hur vet du att detta inte orsakat skador mot dina barns framtida fertilitet? Vi vet ju att europeiska män fått en drastisk minskningar av spermakvalitet och antal.

    ::::Redan i mammas mage

    Forskarna vet sedan tidigare att sperman kan påverkas av kemikalier, bekämpningsmedel och livsstilsvanor. Men Richard Sharpe misstänker att den största påverkan redan sker i fosterstadiet och därför behövs det studier om gravidas vanor och vad de exponeras för.:::

    www.svt.se/nyheter/utrikes/kris-i-spermiefabriken

    Dags att börja tänka till vad kemikalier kan få för långsiktliga problem för fostret i magen. Även om forskningen än inte satsat på detta område.
Svar på tråden Ögonfransserum gravid