Inlägg från: Anonym (556) |Visa alla inlägg
  • Anonym (556)

    Har incelmän legitima intressen?

    Pojkföräldrar måste få sina söner att umgås irl istället för att spela spel o på sin höjd umgås m folk online.

  • Anonym (556)
    SveMan30 skrev 2021-01-16 20:59:01 följande:

    Jag medger slarvig formulering då ingen förvägras något i formell mening. Men likväl blir det utfallet. I grunden är det en fråga om "integration", som man ju gärna brukar tala om när det gäller andra frågor. Välfärdsekonomer brukar ibland beskriva samhället som bestående av tre marknader: arbetsmarknaden, bostadsmarknaden och äktenskapsmarknaden. Framförallt de senaste 10 åren har inneburit att unga slagits ut i olika grad från dessa marknader (något som får störst konsekvenser för unga män). Men egentligen har vi bara sett början på utvecklingen, värre blir det framöver.

    Så visst, ingen "förvägras" i ett egalitärt samhälle som präglas av allas lika värde, men strukturerna ser ju ut som de gör (vilket bland annat påpekas i öppningsinlägget).

    Och dessa strukturer är konstruerade just för att skapa en grupp av incels: som jag, något tillspetsat, konstaterade innan: på samma sätt som den tidiga industrialismen behövde "fattiga" för att arbetarna skulle stå ut i de smutsiga fabrikerna så behöver feminismen incels (är det för att män ska stå ut med odrägliga kvinnor? Nej så långt vill jag inte gå, men någon liten sanning ligger det kanske i det).


    Survival of the fittest?
  • Anonym (556)
    Anonym (Urval) skrev 2021-01-17 10:38:46 följande:

    Frågan är varför det genetiska urvalet bara skall ske bland hanar/män?


    Hur tänker du då?

    Visserligen kan kvinnor utan partner bli gravida med hjälp av insemination, men det är ju inte alla kvinnor som vill det.

    De kvinnor som inte får någon att befrukta henne kan ju inte heller sprida sina gener vidare.
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?