• Postman

    Har incelmän legitima intressen?

    Anonym (mr) skrev 2021-01-09 14:02:46 följande:
    Är inte definitionen på incel: "Man som ofrivilligt lever i celibat". Vem har sagt att dessa alltid har låg inkomst?

    Sen - hör och häpna - det finns ju minst lika många kvinnor som är tomma i bollen och har låg inkomst. Så det torde finnas någon för alla.

    Mina empiriska studier tyder dock på att kvinnor vill ha en man med hög inkomst, som de helst själva ska förfoga över. Män vill ha vältränade blondiner med stora bröst. Eftersom kombinationen är svår att få till så syns den mest som en kriminell man bakom ratten i dyr bil, men en blåst bimbo vid sin sida. Rätt underhållande faktiskt.
    Icel är INTE lika med en just en man. Det kan lika väl vara en kvinna.

    Ofrivilligt celibat är tillståndet hos en vuxen person
  • Postman
    StudierKemi skrev 2021-01-09 14:45:19 följande:

    Anonym (mr), yes, detta är den rätta definitionen på en man som klassas som incel, att han lever i ofrivillig celibat. Han kommer inte bli vald så länge han är låginkomsttagare samt är opåläst och ointressant, helt chanslöst. Men lyckligtvis kan han förändra sin situation när som helst och vända på sitt liv och rycka upp sig, men tyvärr är prognosen något extremt liten att han kommer vilja förändra sig i vuxen ålder när han redan lärt sig att leva på ett visst sätt. Man bör lära unga pojkar från hela början att "Skolan är allt. Det finns inget som är viktigare än denna", som min kloka far brukade säga till mig även om jag var flicka då på den tiden. Rådet riktar sig till alla, till det kvinnliga könry med. Enligt statistik är dem som är högutbildade lyckligast i vårat samhälle, män som kvinnor, googla runt så får Du se. Men i männens fall är det ännu mera kritiskt läge att ha god utbildning, för att män och kvinnor tänker med olika hjärnhalvor, och kvinnor kommer ställa kravet på mannen att han ska vara högutbildad och därför intressant att prata med (kvinnor som jag), och resterande kvinnor vill ha en man som är högutbildad och kan antingen försörja dem ELLER köpa dem vackra presenter. En man har ingen chans att bli vald annars utan utbildning (även om enstaka undantag äger rum, MEN DEM ÄR FÅ). Kvinnor är hellre utan man än om deras krav inte uppfylls. Män (som tänker lite mer med vänster hjärnhalva istället) är hellre utan kvinna än att deras krav inte uppfylls om att hon ser OK ut, fräsh, kammat hår, duschar regelbundet, har inte övervikt. Båda könen måste vara medvetna om att man antingen kämpar för att uppnå det motsatta könets förväntningar, eller så har man inget annat val än att acceptera att män som inte kvinnor vill ha, måste bli ett med kvinnor som män inte vill ha. Det är detta sistnämnda som incel-män har svårt att begripa. Dem tycker att dem förtjänar det bästa trots låg utbildning / ingen utbildning. Detta för att dem tänker fel och har fått saken om bakfoten, dem tror att just låg utbildning / ingen utbildning är det som gör dem till bättre män, dem har en annan prioriteringsförmåga i sin hjärna och då kommer man tyvärr att fortsätta leva i ofrivillig celibat. Men ja, statistiskt sett finns det någon för alla, man måste bara se på det realistiskt, vem man kommer att passa ihop med.


    Nej jag tror inte du har helt rätt i detta, en viss sanning ja med det är rätt överdrivet i det mesta du skrev. Det är inte vad jag ser i alla fall i min vardag. Många incelkvinnor och incelmän har svårt att få till det av helt andra anledningar.
  • Postman
    Anonym (M) skrev 2021-01-09 15:50:48 följande:
    Fast 99,9 % av de som lever i ofrivilligt celibat är just MÄN.
    Det tror jag faktiskt inte, det är många kvinnor med men av någon konstig anledning så har fokus hamnat på just gruppen män.

    jag tror faktiskt det är väldigt många kvinnor OCH män som mer eller mindre lever i ofrivilligt celibat.
  • Postman
    SveMan30 skrev 2021-01-09 15:54:35 följande:
    Ah så klart. Första försvarslinjen: Ignorera genom att vägra erkänna att det är ett problem för män (dvs. gruppen finns inte ens). Men jag tror du är några år för sent ute. Dina gelikar har redan retirerat till andra försvarslinjen: håna och bespotta (alla som inte får fitta är losers) samt diskreditera genom att inte erkänna att gruppen har några legitima intressen.
    Jag vägrar ingenting och jag hånar eller bespottar ingen heller så tagga ner lite. 

    Det kanske är ett problem för vissa men inte alls så som en del vill beskriva det. Det gäller också kvinnor och inte bara gruppen män.

    De singelmän och kvinnor som jag ser de har intressen och vänner men de verka antingen inte vara intresserad av att inleda en relation eller så vill det sig inte bara eller så är det bekvämlighet, de tar det sen och sen bara går åren.
  • Postman
    Anonym (M) skrev 2021-01-09 16:10:55 följande:
    De kvinnor som lever i ofrivilligt celibat har så gott som alltid valt det själva. De blir erbjudna sex men tackar nej för att det är män som inte passar dem i smaken.

    Väldigt väldigt kvinnor lever i ofrivilligt celibat, däremot en hel del män gör det.
    Hur vet vi det? En del kanske men det finns nog rätt många kvinnor med tror jag i alla fall men jag är ingen sanning.  
  • Postman
    Anonym (M) skrev 2021-01-09 16:13:02 följande:
    Fokus har hamnat på män för att de kvinnor som lever i ofrivilligt celibat är väldigt få jämfört med män som uppskattningsvis står för 99,9 % av alla som lever i ofrivilligt celibat. Svårare än så är det inte, inte ett dugg konstigt.
    Nej jag tror inte alls på, det finns gott om kvinnor med som inte får till det. Fokus har hamnat på män för att det feminister har drivit diskussionen ditåt och sen att männen har lättare till att hamna i extremism än kvinnorna. Det är vad jag tror.
  • Postman
    SveMan30 skrev 2021-01-09 14:50:22 följande:

     Att gruppen allt som oftast karaktäriseras som bestående av unga vita män är det ännu lättare att avfärda det som trams, de är ju av naturen "privilegierade" och behöver därmed inget stöd från samhället.


    Det ligger en hel del i det, ja. Tyvärr är det alltid så med män i stort att de får antingen skylla sig själva eller bara knyta näven i fickan. Sorglig inställning för egentligen borde vi satsa än mer på att få med dessa i samhället eller som du skriver ge stöd.
  • Postman
    Anonym (M) skrev 2021-01-09 16:17:22 följande:
    Det är allmänt känt att så gott som alla kvinnor får ligga, men att det i de fallen som en kvinna påstås leva i ofrivilligt celibat faktiskt handlar om att hon fått erbjudanden men är för kräsen. Så i praktiken innebär ju det faktiskt att hon själv valt att leva i ofrivilligt celibat.
    Anonym (M) skrev 2021-01-09 16:19:17 följande:
    Du TROR det ja. Men så är det inte! Alla kvinnor får ligga , men kvinnor är betydligt mer kräsna än män vilket innebär att betydligt fler män får leva i ofrivilligt celibat.
    Nej jag tror inte alls att det stämmer det du säger och du är knappast någon mer sanning än mig men ok vi tror olika då.
  • Postman
    Faile skrev 2021-01-10 00:30:52 följande:

    Jag är med i rätt många kvinnogrupper på fb ( vi pratar grupper med 100 k medlemmar ) där det rätt ofta läggs upp messengerkonversationer med män som kallar sig själva incels. Alla är fasen assholes. Det handlar inte om att de inte är snygga eller att kvinnan är kräsen, mannen i fråga är alltid en skitstövel som går från hej till dickpick till att kalla någon hora på 10 sekunder. 

    Vanligt hyfs och ett trevligt sätt kommer man väldigt långt med. 


    Med all respekt det företkommer säkert men det där håller inte ändå, gå in på vilken fb-grupp som helst som är emot invandrare t ex, vad tror du att du kommer kunna läsa där. Som man ropar får man svar liksom.

    Det som är faran idag är just dessa fbgrupper där människor med samma åsikter sitter i kör och bara dunkar varandra i ryggen med samma syn och samma åsikter. Väldigt otäckt egentligen. Är man på en sådan ensidig fbgrupp så är det lätt att tro att världen bara består av otäcka människor och otäcka upplevelser.
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?