• Paganini

    Har incelmän legitima intressen?

    Vad menar TS egentligen med legitima intressen?

  • Paganini
    Anonym (M) skrev 2021-01-09 17:59:13 följande:
    Om de får erbjudanden så kan man heller inte påstå att de lever i ofrivilligt celibat.
    Självklart kan man det. Om en man vill ligga med dig och du säger nej, är du i ofrivilligt celibat då? Om man tackar nej till någon man finner attraktiv, då är det svårare att hävda ofrivillig cellibat men inte om man tackar nej till någon man inte blir kåt på. Det fattar t.om jag.
  • Paganini
    SveMan30 skrev 2021-01-09 18:07:16 följande:
    Med det menas ifall det är en grupp med en problematik som bör tas hänsyn till genom 1) istället för hån, analysera det och diskutera det som ett problem och 2) något slags åtgärdsprogram för att minska problematiken.
    Då förstår jag bättre vad du menar. Vad gäller 1) så håller jag med. Det är ett problem och det är värt att diskutera och hån leder ingenstans, det bara förvärrar. Däremot måste man inse att man äger problemet själv och måste själv hitta en lösning. Det finns terapeuter, dejtingcoacher, psykologer och mycket annat tillgängligt men man måste agera själv. Du tog upp barnlösa par, mig veterligen tar de själva initiativ för att hitta hjälp och väntar inte på att någon kommer och upplyser dem om deras rättigheter. Det hjälper inte heller att skylla sina problem på andra.
    Vad gäller 2) så finns det jag räknat upp men mer kan säkert behövas. Vikten att ha en bra utbildning och allmänbildning generellt måste man trycka på redan i grundskolan. En person som inte har något av detta kommer att ha svårt att hitta någon. Att man har det är inte ens en garanti för att man hittar någon, det är jag själv ett levande bevis för men jag är lite av ett socialt miffo och då fattar jag själv att mina chanser är lägre även om jag är både högskoleutbildad och allmänbildad.
    Jag har inga illusioner om att någon annan än jag själv äger mitt problem men jag vet själv hur det känns att inte vara attraherad av någon kvinna.
  • Paganini
    Paganini skrev 2021-01-09 18:23:29 följande:
    Respekt!
    Sorry, citerade fel inlägg.
  • Paganini
    Anonym (Kalle) skrev 2021-01-09 18:30:16 följande:
    Gillar idén att respektera sina inlägg, kunde inte låta bli.
    Det var inte ens i denna tråd, vet inte hur det kunde bli så.
  • Paganini
    SveMan30 skrev 2021-01-30 15:19:36 följande:
    Alltså, feminismen som politisk maktideologi går i grunden ut på att styra samhället via sex genom att begränsa utbudet på sex. Incels drar det kortaste strået och kan jämföras med fattiga. Men många män som lever i förhållanden är nästintill lika frustrerade som incels. Så gruppen "incels" är bara en kugge i systemet.
    Alltså, jag räknar mig visserligen inte som incel även om jag är ofrivilligt oskuld, men detta var bland det mest korkade jag läst på länge. Hur resonerade du när du kom fram till detta?
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?