Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Har incelmän legitima intressen?

    Anonym (s) skrev 2021-01-09 21:39:16 följande:

    Det är kanske en handfull i hela landet. Och sen beror det på vad man menar som frivilligt. Att göra det som självskadebeteende eller för att finansiera droger ser jag inte som frivilligt. Ska man titta på hur många det är som säljer sex och mår bra av det och trivs i förhållande till alla dom andra då är det inte försvarbart att inte kriminalisera sexköp.Han menade nog att prioriterade man att kvinnor får asyl då blir det fler kvinnor. Är fel att kvotera efter kön. Dock ser man på det teoretiskt finns det en del saker med det som skulle göra att färre män skulle bli incels. Dels så skulle vi få en jämnare balans mellan könen. Det blev en ökad obalans mellan kvinnor och män när det kom så många invandrar män. Tror att det var 15000 fler killar i femtonårsåldern än tjejer efter att det kom många ensamkommande killar. En annan sak är att kvinnor ofta dras till samma män vilket gör att det krävs överskott på kvinnor för att minska antalet incels. Sen finns det ännu en sak som ökar chanserna och det är att invandrarkvinnor ofta har en annan syn på män. Dom tycker inte att det är avtändande om en man är vuxen och oskuld. Det kan till och med ses som bra. Och dom kan också vara bättre på att ta initiativ med en blyg kille. Är en stor skillnad på kvinnor från andra länder när det gäller det. Men som sagt var det är en teoretisk tanke. I praktiken är det inte kön som ska avgöra utan skyddsskäl. Dock skulle man kunna starta en sida eller något där kvinnor från utlandet som inte bryr sig om en man är oskuld eller blyg skulle kunna få kontakt med män i Sverige. Och i Norrland där det är stor brist på kvinnor där skulle man kunna göra en kampanj i dom länder i Europa där det finns många som vill flytta till Norrland för naturen. Finns säkert naturälskande singelkvinnor i Holland, Tyskland m.m som skulle kunna tänka sig en norrlänning. Vet dom som träffat tex Holländskor som flyttat upp. Men dom blyga kanske behöver lite hjälp på traven att få kontakt med kvinnorna. 


    Att det skulle vara så få kvinnor som säljer sex frivilligt är inget annat än fördomar.

    Jag är en av de kvinnor som säljer sex frivilligt och jag väljer själv ut mina kunder. För mig är det att kombinera njutning med ekonomi. Att jag tjänar så bra på detta ger mig en lyckokick. Hellre ta betalt vid sex än att ha gratis sex.

    Att jag dessutom tjänar pengar på sexet ser jag som en bonus.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-01-09 21:48:26 följande:

    Punkt 7 håller jag absolut med om.


    Att sexköp ska bli lagligt alltså.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (s) skrev 2021-01-09 21:56:48 följande:

    Du är en person det motbevisar inte direkt det jag skrev. Jämför vi med alla som är tvingade. Alla som gör det som självskadebeteende eller för att dom behöver pengar till droger då är det väldigt få. Du kan aldrig ha en sexhandel baserad på dom få som är nymfomaner som gillar det. Har man en legal sexhandel då kommer massor att skadas svårt.


    Du tror att det är så många som är tvingade bara för att media lyfter fram det, men det finns säkert minst lika många som säljer sex frivilligt. Feminister vill gärna att folk ska tro att alla prostituerade är offer.

    Man behöver inte vara nymfoman bara för att man gillar att sälja sex. Ser du alla människor som nymfomaner som har sex gratis också? Jag märker att du har många fördomar om detta och noll koll på hur det egentligen ligger till.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (s) skrev 2021-01-09 22:00:00 följande:

    Du tycker alltså att vi ska få som i Tyskland tex med bordeller där kvinnor vräker i sig droger för att orka leva? Bara för att du inte ids jobba med ett vanligt arbete. Bara för att du inte har något emot att sälja sex betyder inte att det är så för andra. Och en legal sexhandel innebär mycket lidande för du lär knappast täcka upp marknaden.


    Jag förnekar inte att det finns kvinnor som tvingas in i prostitution, för det vet vi att det finns. MEN det finns också många som säljer sex helt frivilligt och de är inte särskilt få till antalet.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (mr) skrev 2021-01-10 20:01:55 följande:

    Vad kostar du då? Har väldigt svårt att tro att medelklassen kan köpa 2 gånger per månad utan att det påverkar familjeekonomin.

    Däremot att medelklass har råd att köpa en enstaka gång, det kan jag hålla med om. Låginkomsttagare har såklart inte råd alls. Så tanken att det skulle vara incels - som enligt feministerna är svagbegåvade - som köper kan helt enkelt inte stämma.


    1500 per tillfälle. Men som någon skrev så beror det ju på vad de väljer att prioritera. Många som inte har råd ser till att ta sig råd genom att spara, om sex är något som de verkligen vill ha och inte får på annat sätt.

    Nej, det är inte bara incels som köper. Vissa är gifta och ser faktiskt väldigt bra ut, sådana som kan få vilka kvinnor de vill men ändå väljer att köpa sex.

    Ja feminister är rätt duktiga på att sätta etikett på folk, enligt dom är jag ett offer som kan jämföras med någon som är utsatt för trafficking trots att jag valt själv att sälja sex.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Normalt) skrev 2021-01-10 20:11:17 följande:

    Så länge vuxna människor gör saker frivilligt och ingen kommer till skada läggar jag mig inte i. Tyvärr är ju hela debatten polariserad och onyanserad. 


    Håller med dig. Jag ser inte ner på mina kunder för att de köper sex av mig då jag är tydlig med att det är något jag vill själv.

    Jag tycker absolut att det är fruktansvärt om män köper sex av ett traffickingoffer men varken jag eller många andra som säljer sex är det. Sexköpslagen borde förnyas för som det ser ut nu så dras alla prostituerade över en kam och stämplas som offer, även vi som säljer helt frivlligt och mina kunder ses som hemska människor av många bara för de köpt sex av frivilliga prostituerade, det tycker jag är ganska skevt faktiskt. Jag är en vuxen människa som har sex i samförstånd och säljer för att JAG vill det och inget offer som tvingas sälja sex!
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (mr) skrev 2021-01-10 20:17:34 följande:

    Jaha, jag trodde på det 4-dubbla eller mer. Tycker du verkligen det är värt att göra detta för 1500?

    Har du det som en extrainkomst, eller lever du på det? Hur många tillfällen per månad kör du? Är det mest återkommande kunder?


    Ja, jag tjänar mycket på det. Har både återkommande och nya kunder.
  • Anonym (Kvinna)
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 20:19:50 följande:

    Att en person anonymt skriver på ett internetforum ger knappast trovärdighet,d et kan lika gärna vara en gubbtorsk som skriver, är du verkligen så naiv i verkligheten?

    Att det finns vissa som säljer sin kropp för den nyaste modeväskan är en sak men problemet med att många vuxna kvinnor och barn tvingas sälja sex till torskar är tillräckligt stort för att en normal man ska sätta det före sin inbillade rätt till att få ligga. Sexköp är knappast vare sig kravmärkt eller rättvisemärkt och man kan inte vet till 100 % om det är frivilligt eller inte.

    Inte ens om ens kompis påstår att det är frivilligt behöver det vara sant för dom kanske skäms så mycket för att dom är fast i missbruk eller inte har råd till hyran och då låter det bättre att säga att det är frivilligt.

    Med tanke på hur oattraktiva många torskar är så är det knappast många som frivilligt väljer dom av lust och att samtidigt tjäna en hacka. Ja förutom den trasiga tjejer som vill ha den nya väskan som kompisarna har då men det är knappast en majoritet av de som säljs på lägenhetsbordellerna


    Tro vad du vill men jag är en kvinna som är escort. Verkligheten ser inte ut bara så som du och många andra fått för sig att den gör. Finns absolut många som tvingas in i prostitution och det är såklart beklagligt. Problemet är att vi som frivilligt säljer sex glöms bort i diskussioner om prostitution, eller rättare sagt de bortser från oss och lyfter bara fram de mest extrema fallen.
  • Anonym (Kvinna)
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 20:23:45 följande:

    Om vi utgår från att du är kvinna och inte Bengt 57 år med körtelproblem anser du att såna som frivilligt säljer sig är flera än de som tvingas sälja sig.


    Jag har inte påstått att vi är fler än de som tvingas sälja sex, men jag skriver att vi inte är så få som många verkar tro.

    Tro det eller ej, men det finns faktiskt vi som säljer frivilligt och långt ifrån alla är tvingade.
  • Anonym (Kvinna)
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 20:40:07 följande:

    Jag struntar totalt i om du säljer ut dig för en limpa cigg eller den nyaste väskan som finns, min sympati går enbart till de kvinnor och barn som utsätts och de är långt mer än vad du försöker göra gällande.


    Fast varför ska du måla ut mig som ett offer bara för att det finns andra kvinnor och barn som utsätts för trafficking?

    Jag har inget med dessa att göra bara för att jag har valt att vara prostituerad. Problemet är att du, precis som många andra jämför äpplen och päron när det gäller prostitution.
  • Anonym (Kvinna)
    dfkdlfjdsfdsfds skrev 2021-01-10 20:52:10 följande:

    Men snälla Bertil 57 år förlåt jag menar 'kvinna', problemet är att du sätter din limpa cigg/nya väska före utsatta barn och kvinnor.

    Du är ju inte dum i huvudet och vet att det är ett enormt problem med dessa brott, och ändå tycker du det är ok att sälja? Lite som att det är helt ok om du säljer lite kokain till dina polare för vad har det med att göra att kriminella ligor tjänar pengar på att sälja droger vilket leder till att många människor fastnar i missbruk eller dör.

    Hoppas ciggen/väskan är värt det


    Jag försvarar inte på något sätt de som köper sex av utsatta kvinnor men jag har valt själv att sälja sex, du kan inte jämföra mig med dessa kvinnor och du har ingen rätt att klanka ner på mig för vad jag väljer att göra med min egen kropp. Du jämför mig med dessa kvinnor och stämplar mig som ett offer.

    Tänker inte fortsätta diskutera med dig då det är uppenbart att du bara vill provocera.
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?