Inlägg från: Anonym (Många incel är mgtow) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Många incel är mgtow)

    Har incelmän legitima intressen?

    Många incelmän är sk "mgtow". Män som gett upp men försöker hitta glädje och mening i livet på andra sätt än genom kvinnor.

    Det här kan bli lite destruktivt då många av de männen kommer på att statusjakt och att delta i samhället är poänglöst när de ändå inte försöker imponera på kvinnor så det blir billigt boende, billig bil, skräpmat, tv-spel, internetporr och gå ner i arbetstid, inte jobba över och kraftigt minskad konsumtion. 

    Samhällen går delvis runt för att män anstränger sig, särskilt på områden bygg, reparation, tillverkning (klassiskt manliga arbetaryrken) och på att män tjänar pengar, konsumerar och skattar mycket. När män ger upp på det sättet och anstränger sig så lite som möjligt så drabbas hela samhället ekonomiskt. 

  • Anonym (Många incel är mgtow)
    Anonym (Olika) skrev 2022-05-19 18:00:05 följande:
    Jag känner flera sådana män.
    Att incelmän (De som jobbar främst) skaffar intressen av andra grejer än kvinnor och försöka tilltala kvinnor är jättebra för en individ, men när många gör det, sett ur ett större perspektiv blir det skadligt för samhällsekonomin eftersom manliga intressen utan kvinnor att försöka imponera på blir väldigt simpla och billiga.
  • Anonym (Många incel är mgtow)
    Anonym (Olika) skrev 2022-05-19 20:22:49 följande:
    De männen jag känner har riktigt bra jobb och utbildningar. De har ordnad ekonomi och dyra hobbies.
    Då blir det inte destruktivt.
Svar på tråden Har incelmän legitima intressen?