Inlägg från: paperlanterns |Visa alla inlägg
  • paperlanterns

    BIM Februari 2021 - första barnet

    Hej lägger till mig här också, är andra försöket denna månad, hoppas på denna månad!

    KNAS2, 3/2, 31 år (7:e försöket)

    paperlanterns, 3/2, 32 år i feb, (2:a försöket)

    Tekvinnan, 5/2 28 år (8:e försöket)

    Mellowjello 6/2, (7:e försöket)

    NAJAO 6/2, 26 år, (4:e försöket)

    Emlan93 7/2, 27 år (4:e försöket)

    MsTintin 8/2 28 år (10:e försöket)

    Bananmilkshake, 8/2, 35 år (5:e försöket, två ma)

    Mizzi26,?/2 (4:e försöket)

    Link92, 10/2, 28 år (19:e försöket)

    Msofia91, 16/2, 29år (7:e/8:e försöket)

    Rumpelstiltskin, 24/2 (6:e försöket)

  • paperlanterns
    Carina82 skrev 2021-01-20 09:05:36 följande:

    Lite frustrerad här, är det mer än jag som har utmaningar med en sambo som inte har största sexlusten och VERKLIGEN inte orkar ligga på vardagar (vi har varit tillsammans i 12 är så kanske inte är det mest spännande som finns haha)? Så störigt, vi fick till det i söndags (då jag enligt appen var fertil) men idag är dagen med stort D. Jag vill ju absolut pressa honom men blir ändå lite ledsen :(

    En annan fråga! Tänker ni nåt vad gäller träning/livsstil mellan ägglossning och BIM? Förstår det där med alkohol och kaffe, men kan man hjälpa ödet på vägen på annat sätt? Googlat ihjäl mig men det är ett stort träsk av åsikter ;)

    Bästa tråden <3


    Upplever samma sak, hade ägglossningsdagen igår och vi har ?bara? lyckats få till det en gång under denna fertila period för att hans sexlust inte varit på topp och han känner sig pressad. Har inga jättestora förhoppningar på just denna gång men då får vi bara satsa på nästa tillfälle istället och inte ge upp hoppet :)
  • paperlanterns
    Micaelaaa skrev 2021-01-29 11:50:56 följande:

    Hej tjejer!

    Är det nån fler här som har en partner som har svårt att komma?

    Min sambo har svårt i perioder att få utlösning. Speciellt när jag har ÄL... Han säger att han känner sig pressad vilket jag kan förstå. Men samtidigt är det ju så att han måste komma för att det ska bli nånting! Jag vill ju inte pressa honom ännu mer men samtidigt blir jag så frustrerad! ???? Nån fler som har samma problem?? Nån som kanske har en lösning på hur jag ska få honom att slappna av lite??


    Har samma problem som du, har tyvärr inga jättebra tips. Han säger att det beror på att han känner sig pressad och att han börjar tänka en massa och då går det inte att komma för honom. Och då blir det en ond spiral av att han känner att han gör mig besviken osv. Tror det viktigaste är att försöka få varandra avslappnade, inte schemalägga liggandet för mycket och att det inte finns några krav men det är ju lättare sagt än gjort när man bestämt sig för att skaffa barn.
  • paperlanterns

    Har BIM på onsdag men har inga känningar alls, förutom molvärk i lördags. Vet inte om det är bra eller dåligt för brukar vara så olika för mig om jag känner något innan mens eller inte. Har inga jätteförhoppningar denna gång då vi inte hann få till det mer än en gång men inte mycket att göra nåt åt nu och försöker tänka att det kommer nya försök om det inte vill sig nu.

  • paperlanterns
    KNAS2 skrev 2021-02-01 21:29:04 följande:

    Samma BIM för mig.

    Känner inte heller någonting speciellt..

    Det enda som håller mitt humör uppe, är att om jag får mest på onsdag så är mitt nästa BIM datum 28 febeuari så jag får fortfarande vara med i gruppen, haha! :)


    Hoppas ändå på oss trots att vi inte känner nåt <3

    Åh vad bra ju! Min nästa kommer vara den 2/3 så är strax efter dig :D
  • paperlanterns
    KNAS2 skrev 2021-02-01 23:05:08 följande:

    Har du testat någonting?

    Jag hade ett CB gravtest hemma som jag tog imorse och det var såklart jättenegativt.

    Nu tänker jag att jag inväntar mensen, känns som om man slänger pengar i sjön annars..


    Inte testat ännu, tänkte göra det imorgon om inte mensen kommit när jag vaknar, har bara sånt där RFSU-test hemma nu och det brukar väl kanske inte vara det bästa att ge utslag tidigt vad jag förstått?

    Nej vad tråkigt :( Hoppas inte mensen kommer, håller alla tummar och tår!
  • paperlanterns

    BIM idag, testade med RFSU-sticka nu på morgonen och det är negativt. Tror mensen kommer under dagen för har lite känningar av värk som börjat nu.

  • paperlanterns

    Fått min mens idag, något positivt är ju iaf att den är regelbunden om man ska tänka så. Bara att ta nya tag! Hoppas så på er andra och att ni får plus!

  • paperlanterns
    bananmilkshake skrev 2021-02-03 10:24:12 följande:

    Attans! Men ja, om det är nån period i cykeln jag kan andas ut så tycker jag nog det är precis vid mens. Man har liksom en frist där, finns inget att göra, bara vara. Lycka till nästa gång! När blir din nästa bim? 


    Ja men precis så är det ju, bara att ta nya tag och i nästa vecka kan vi börja försöka igen :) Tack <3

    Nästa BIM blir 2/3 så kommer hoppa in i marstråden.

    Lycka till till alla er <3
Svar på tråden BIM Februari 2021 - första barnet