• Anonym (mr)

    Är min man intr av sin 20 år yngre kollega

    De har nog helt enkelt blivit goda vänner och visar och vill ha varandras uppmärksamhet. De tycker ju väldigt mycket om varandra, det är uppenbart. Att han slutat prata om henne beror på att han förstått vad du tycker om saken.

    Skulle det vara nåt mer på gång hade du sett värre saker i mobilen.

  • Anonym (mr)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-10 09:10:48 följande:

    Dom är många kollegor men det är hon och en man till det är dom tre som jobbar med samma sak. Men han pratar aldrig med mannen el om honom mer än att han inte tycker han gör bra jobb. Så det är den kvinnliga och min man som jobbar närmast ihop fadt på distans nu. Och det är henne han pratar ofta om.


    Då är det ju inget konstigt att det är henne han pratar om. Hon är hans enda kollega som han har en bra dialog med.

    Det är ju lite sjukt att det ska vara så laddat att vara nära vän med en kvinna.
  • Anonym (mr)
    Anonym (...) skrev 2021-01-10 16:41:17 följande:

    Klart han är intresserad annars skickar man inte privata sms.


    Fast han måste ju inte nödvändigtvis vara intresserad av sex med henne. Ibland kan det vara väldigt givande att umgås med intelligenta personer över köns och åldersbarriärerna.
  • Anonym (mr)
    Marcus76 skrev 2021-01-10 19:19:02 följande:

    Allvarligt. Ingen fara. Tänk på att allt snack som sker vid kaffemaskinen när vi träffas fysiskt på jobbet. Nu gör vi inte det med det sociala behovet kvarstår. Har äldre kollega och hon och jag delar mycket text/bilder på mer privat natur (alltså ej arbetsrelaterat) utan att det betyder något annat än just bra kollegor. Ju mer du grubblar desto mer hjärnspöken.


    Samma här. Delar massa saker med en f.d kollega, det är helt enkelt kul att hålla kontakten med människor man kommer väldigt bra överens med, men vi har delar samma avsikt att fortsätta våra liv på varsitt håll.
  • Anonym (mr)
    Anonym (...) skrev 2021-01-11 01:24:18 följande:
    Ingen ska inbilla mig att en man som enbart skriver till en kvinnlig 20 år yngre kollega inte är intresserad..
    Måste nog protestera lite här. Tror du alla män går och trånar efter en 20 år yngre kvinna? Varför skulle han förstöra sitt eget förhållande + ställa till hennes liv för en ohållbar fling? Det är ju inte rimligt nånstans. 

    Sen har du väl en poäng i att många män inte kan tänka längre än så, visst...så är det ju.
  • Anonym (mr)
    Anonym (F) skrev 2021-01-11 07:11:09 följande:
    Det händer hela tiden.
    Klart det händer hela tiden. Detta sagt så finns det även vuxna människor som klarar av att ha en vänskaplig relation till varandra utan att man måste knulla.

    Lite så här: ?You might love someone for their humor or intelligence and just never get interested in them physically or sexually,?

    Men notera att citatet nämner humor och intelligens, vilket exkluderar 90% av befolkningen.
  • Anonym (mr)

    Varför inte. Ett perfekt sätt att avdramatisera det hela. 

  • Anonym (mr)
    Anonym (Kag) skrev 2021-01-12 10:23:01 följande:
    Han verkar ju ärlig. Han flirtar inte med någon kollega. Att han sedan inte reagerar och lägger ihop två och två betyder ju att det verkar oskyldigt.

    Släpp det ts :) du verkar ha en fin karl där.

    Nästa gång han nämner arbetskamraten så fråga om du kan få träffa henne nån gång bara så helt apropå.
    Bra ide tycker jag. Han skulle säkert tycka det vore väldigt skönt att göra just det för att vara säker på att det är odramatiskt från alla håll.
  • Anonym (mr)

    Jag var väldigt orolig och mådde skitdåligt för 5 år sedan när jag trodde min fru hade nåt på gång med en kollega. Så vill man inte leva. Veckorna blev månader och t.o.m år innan hon äntligen bytte tjänst så man slapp hör talas om "den där jävla stroppen".

    Så här i efterhand undrar jag varför jag lade så mycket energi på det där som jag inte kunde påverka. Hade hon velat så hade hon gjort det, och det fanns då inget jag kunde göra åt den saken. Nu blev det inte så. Jag har henne kvar 

    Så mitt råd är: stå upp för dig själv och sätt en gräns för vad du accepterar.

  • Anonym (mr)
    Anonym (...) skrev 2021-01-13 23:58:30 följande:
    Men herregud vad får ni allt ifrån!? Dags att komma tillbaka till verkligheten..
    Det är väl ändå inte du som bestämmer att gubbar inte kan ha en relation till yngre tjejer, helt utan sexuellt intresse.

    Jag tror kvinnan i det här fallet känner en trygghet i att mannen aldrig skulle riskera vänskapen och därmed aldrig kommer göra ett närmande. Det är en omöjlig kombo och därmed helt safe från båda sidor, vilket kan bygga en intressant och djup vänskap.
  • Anonym (mr)
    Anonym (...) skrev 2021-01-14 00:40:16 följande:
    Hur mycket vanligare är det att gubbar vill ha en dotter? Nu får ni kamma er..
    Jag är en gubbe och jag har en dotter (en riktig alltså). Jag kan förstå att alla skulle vilja ha en dotter. Det är fantastiskt.

    Sen kan jag inte svara för hur det är för andra, men för mig är det otänkbart att ha sex med någon som är i min dotters ålder. Däremot tycker jag det är fantastiskt givande att diskutera med ungdomar. 

    Men alla kanske inte har den intellektuella kapaciteten och då återstår bara kuk och sånt.
  • Anonym (mr)
    Anonym (höstlöv) skrev 2021-01-14 02:46:26 följande:

    ... hehe, blev syftningsfel i min text där: Menade att papporna var gifta och hade barn i min ålder, inte gifta med barn i min ålder ;).


    Jag förstår, och jag tycker det är vidrigt, faktiskt. 

    Du skriver om en kick för dessa gubbar. Jag har ju förmånen att få träffa väldigt intelligenta unga människor i mitt jobb. Vi rekryterar nämligen högutbildade unga människor. För mig är det en ganska stor kick att få diskutera med så smarta unga människor. De har ju växt upp i en annan värld än jag gjort och tillskansat sig hypermoderna kunskaper. De har drömmar och mål. De är så oerhört positiva. Ett rent nöje att få spendera tid med dessa.

    Så visst blir det så att man blir vän med en del av dem och man kommenterar varandras insta-stories och i dessa kan det synas en massa alldagliga saker. Vad är det för big deal, det är ju bara kul att hålla kontakten och kanske ses på en aw om året.

    Att förstöra sabotera mitt eget och deras liv för att ha ohållbart sex. Skulle aldrig göra det, inte ens om jag blev attraherad av någon. Bara tanken på att sabotera deras liv. NEJ.
  • Anonym (mr)
    Anonym (...) skrev 2021-01-14 10:23:36 följande:
    Lite skrämmande att vara så naiv att du tror att de flesta äldre män som skulle kontakta henne gör det bara för att de också vill ha en..
    Är rätt säker på att de flesta som lär känna min dotter kommer ha goda avsikter. De flesta gubbar fattar ju att unga tjejer inte är intresserade. Men bland de som unsolicited kontaktar unga tjejer är nog kräkfaktorn hög.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-16 07:22:00 följande:
    Jag har frågat för längesen vad han känner för henne men han säger att d bara e kollegor.

    Jo han visar öppet att vi är tillsammans och i sep när han bodde här i 6 v pga renovering hos han så jobba han här ifrån och då när han prata i telefon med henne på jobbtid då lät han inte annorlunda utan han nämnde även mig för henne.

    Har träffat henne en gång för ca 1 1/2 år sen var och mötte min särbo på hans jobb.

    Han smsar henne inte när jag e där första gången jag sett han har kontakt med henne utöver arbetstid.

    Han å jag bör nära varandra och ses i stort sett dagligen hon bor andra sidan stad så inte nära oss.

    Innan semestrar förra året så hade hon köpt en liten chokladkaka till honom lagt på hans skrivbord och skrivit: Tack för ett bra samarbete i vår. Inget konstigt tycker jag för d e dom och en kille till som jobbar med dom. Men min särbo var överlycklig och sa till mig titta vad jag fick av henne jag blev jätteglad..

    Jag e inte så säker att hon är så intresserad.
    Visst, men som gammal gubbe blir man ju glad om man blir uppmärksammad överhuvudtaget av en ung kvinna. De flesta av oss fattar ju att en relation är utesluten och slår bort den tanken helt och hållet.

    Utifrån vad du berättat här tycker jag nog du ska lita på din man.
  • Anonym (mr)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2021-01-17 07:34:28 följande:
    Definitivt. Men sånt gillar inte de flesta kvinnor att höra. Både mannen och och den yngre kvinnan måste vara sjuka i huvudet.

    Jag träffade en 25 år yngre, som ville bli ihop med mig.
    Min fru ska på AW med en 10 år yngre f.d kollega. Jag har inget problem med det. Jag vet att de kommer bra överens. Jag vet att hon får det kul. Det kan jag väl unna henne? Och nej, jag är inte orolig. Men det är klart att jag skulle bli ledsen om hon lämnar mig. Logiskt sett vill jag dock inte ha henne om hon inte vill ha mig. Sen är det ju upp till oss båda att hålla oss attraktiva för varandra.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-20 19:24:34 följande:

    Nu e d hon som sms:at min särbo men på arbetstid iaf bild på sig själv när hon dricker kaffe (man ser inte ansiktet dock) men skrivit typ jag och mitt kaffe..han svara med en skratt emoiji senare på em skicka hon bild på sin dator skärm att den uppdatera med text "d tar tid det här" och han svara då oxå med samma gubbe som skratta så tårarna rinner.

    Nu var d här på arbetstid och inget konstigt el vad säger ni?

    Men om dom börjar sms varandra på fritid kväll å helg tycker jag d kommer kännas konstigt. För han sms:ade aldrig mig på dagar el på kvällen d e jag som gör.


    Det är ju tydligt att de tycker det är kul att messa varandra. Eller hur? Men varken mer eller mindre än så skulle jag säga. Hade det varit mer så hade det funnits spår av det i chatten.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-20 20:01:10 följande:
    Ja hon känner till mig. Vet inte om d kallas flirt än men blir såklart väldigt osäker.

    Jo det tycker jag ändå att han visar mig, vi har väldigt bra sexliv fortf och har roligt tillsammans och gör saker ihop.

    Jag har ställt den frågan utan att nämna nämn han säger att han älskar mig fortf och trivs med mig.
    Det som är irriterande är ju att "aset" har det lite för bra.

    Han har dig som erbjuder ett kul liv med bra sex. Sen njuter han säkerligen över intresset från den unga snygga. Men jag tror han skulle backa om tjejen är ute efter mer. Tror bara hans ego mår som bäst av exakt detta.

    Ingen vettig person riskerar ju ett superbra förhållande (som ni verkar ha) för en omöjlig relation med lammkött.
Svar på tråden Är min man intr av sin 20 år yngre kollega