Inlägg från: Anonym (höstlöv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (höstlöv)

    Är min man intr av sin 20 år yngre kollega

    Gäst150727 skrev 2021-01-11 20:58:36 följande:

    Svårt att säga. För ca 1,5 år sedan började en yngre kollega (man med sambo) skicka meddelanden till mig privat. Bilder från fritiden och efter ett tag smög det in sig ett hjärta, osv.

    Jag svarade artigt och kamratligt i början och samtidigt som det började eskalera från hans sida slutade vi jobba tillsammans. Han är numera separerad (!) och i en ny relation. Jag är singel och var det då också.

    Jag kan inte svära på att han var intresserad av mig på det sättet men jag började faktiskt tro det efter ett tag! Jag tror många blir nyfikna och testar sig fram... De saknar något.

    En annan f.d. kollega med fru var ännu tydligare i sitt kontaktsökande och där var jag mer intresserad. Vi slutade messa till varandra efter en kvälls kommunikation med mitt ex i soffan bredvid och kollegan ensam på ett hotell (affärsresa). Då kände jag att vi gick över gränsen.

    Ni har varit ett par i 9 år och han kanske saknar bekräftelse från dig och så dyker hon upp - glad och kamratlig. Ung och kvittrig. Det behöver ju inte betyda att han vill ligga med henne. Han kanske känner sig snygg och åtråvärd?

    Jag tycker att du ska prata med honom. Säg vad du känner och är rädd för. Jag är 50+ och fattar att det kan vsra otäckt att jinxa det i vår ålder men efter ett narscissistiskt äktenskap vet jag vad lögner, illojalitet och respektlöshet gör i ett förhållande. Din man kanske inte är så'n men hans beteende sätter tydligen griller i huvudet på dig.


    Ja, håller med.
    Var öppen med dina känslor. Berätta för din man om att du känner dig orolig på vad de har ihop och fråga allt du vill veta. Det är ju ändå din man.

    Som flera ovan skrev, ibland kan en vänskap bli flört och sedan eskalera.

    Hoppas du får svar {#emotions_dlg.flower}
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-11 21:38:36 följande:

    Jag har frågat om han är intresserad el om han sms:at någon på flirtigt sätt med någon på jobbet utan att nämna namn.

    Han svarade att han inte har el gör det att han beter sig precis som han förväntar sig att jag gör.

    Han sa att han tror absolut inte att jag gör något sådant och han säger att han inte gör det för man gör inte så mot någon.

    Han frågade varför jag undrar det.

    När jag frågar så vänder han på frågan skulle du gjort det?


    Med tanke på det du berättat lät han mycket intresserad av henne, han pratade om henne hela tiden och småsaker hon gjorde. De smsar bilder på varandra etc.
    De har nog lite mer än vänskapligt intresse i varandra.

    Det har kanske ännu inte hänt något mer flörtigt/fysiskt dem emellan och kanske inte gör det i framtiden heller ifall det bara är roligt för dem båda att kommunicera och ha en ny person som får dem känna sig sedda i vardagen.

    Men nu har du även sett att de har kontakt i dagsläget. 
    Om jag var i din situation skulle nog vara försiktig med att släppa detta helt, har erfarit sådant som börjar oskyldigt och vänskapligt men som blir till något annat, det är lätt hänt.

    Det var bra att du ändå frågade honom om detta. Han var nog inte helt ärlig känns det som då han inte berättade om henne.
    Att han vänder på frågorna känns lite märkligt.
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-12 21:27:42 följande:

    Innan covid tiden så när det var julfester el AW el nåt sådant på jobbet då gick han sällan på dom och gick han kom han alltid hem väldigt tidigt även fadt hon var med på dessa.


    Det kanske inte blivit mer sedan dess än lite intresse då.

    Nu har du ändå märkt de skickar varandra bilder.
    Du har frågat din man om han har flörtig kontakt och han nekar, så du kan nog inte göra mer i nuläget.
    Du kanske kan se om de har facebook-kontakt?

    Förhoppningsvis blir det inget mer dem emellan.
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (mr) skrev 2021-01-14 00:21:24 följande:
    Det är väl ändå inte du som bestämmer att gubbar inte kan ha en relation till yngre tjejer, helt utan sexuellt intresse.

    Jag tror kvinnan i det här fallet känner en trygghet i att mannen aldrig skulle riskera vänskapen och därmed aldrig kommer göra ett närmande. Det är en omöjlig kombo och därmed helt safe från båda sidor, vilket kan bygga en intressant och djup vänskap.
    I detta fall vet vi ju inte hur de tänker, men om de skickar bilder på hur de bor och vad de shoppat etc känns det som mannen uppmuntrar henne.
    TS kände ju inte till deras tajta kontakt i nuläget, den råkade hon upptäcka. Tidigare pratade han för TS om den yngre kvinnan såsom man pratar om någon man är intresserad av "på det sättet", varför annars helt apropå börja prata om hennes vardagsliv som nycklar tex?

    Låter ju som han har sms-kontakten i smyg. Tror han är lite mer intresserad än att bara vara vän men det behöver inte betyda att han och kvinnan agerar på det.
    Har tyvärr sällan varit med om att något sådant här varit "oskyldigt" i längden även om det börjat i vänskapligaste mening.
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (mr) skrev 2021-01-14 00:57:20 följande:
    Jag är en gubbe och jag har en dotter (en riktig alltså). Jag kan förstå att alla skulle vilja ha en dotter. Det är fantastiskt.

    Sen kan jag inte svara för hur det är för andra, men för mig är det otänkbart att ha sex med någon som är i min dotters ålder. Däremot tycker jag det är fantastiskt givande att diskutera med ungdomar. 

    Men alla kanske inte har den intellektuella kapaciteten och då återstår bara kuk och sånt.
    Det stämmer, alla funkar inte som du.

    För många gifta män handlar det om en kick, ett äventyr. Ännu häftigare om det är med någon yngre. Har själv, när jag var yngre blivit stött på av flera män som var lika gamla som min pappa - och gifta med barn i min ålder. De var ute efter ett äventyr från sina uttråkade liv. Vissa vill ha allt och tycker de förtjänar det, äta kakan och ha den kvar.

    Du låter som en fin pappa och det låter också fint att du kan ha intellektuellt utbyte med yngre. 
    Tyvärr är långt ifrån alla pappor så.
  • Anonym (höstlöv)

    ... hehe, blev syftningsfel i min text där: Menade att papporna var gifta och hade barn i min ålder, inte gifta med barn i min ålder ;).

  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-15 22:40:36 följande:

    Jag som sa att dom bara har kontakt på arbetstid. Ingen stor grej kanske men antar dom pratat om långfärsskidor vet att hon är sportig. För igår 21.30 sms:ade han någon artikel till henne om skidor och hon svarade vad bra med en klappa händer emojis. Trodde bara dom sms:ade under arbetstid.


    Då du och din man är särbo så vet du inte heller hur mycket de sms:ar när du och han inte är tillsammans. Tror de sms:ar en hel del, tyvärr.
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-15 23:11:26 följande:

    Men han sa sen oxå "Jag tipsade **** (den här kollegan)om ****** ett skidspår (som ligger ca 15 min från oss).. Jag sa då det är ju en bra bit från där hon bor då hon bor andra sidan stan..Varför tipsar han henne om skidspår närheten där vi bor. Fick till svar art gillar man åka skidor kan man åka hur långt som helst .


    Låter som han är lite romantiskt intresserad av kvinnan.

    Vanligt att kärleksrelationer och otrohetsaffärer (speciellt bland arbetskompisar som är bekväma med varandra) börjar med just snack om allt trivialt i vardagen, som paddelskor tex. Helt plötsligt är paddelskor och hur man bor superintressant att skicka bild på. Bara för att ha kontakt. 

    Känner du att du kan/vill ställa fler frågor till din man om hur han känner för henne? 
    Kan du fråga om han har mer än vänskapskänslor för henne då de verkar ha tät kontakt privat och han pratat om alla hennes små livshändelser?
    Svarar han nej så kan du ju fråga honom om han tror hon är intresserad av honom?

    Om du fortsätter fråga honom kan det tyvärr också leda till han blir mer hemlig i sin kontakt med henne, men jag tycker det är dålig stil att han framför dig skickar sms till en annan kvinna han är romantiskt intresserad av. Detta ska inte du behöva ta, ni är ju ett par.

    Om han undrar varför du frågar så var ärlig och säg att hans och kvinnans kontakt gör dig lite fundersam.

    Känner du annars att er relation är bra, fin och trygg? Hur känner han angående er relation, vet du om han älskar dig? Visar han/ni det för varandra?

    Förstod av din text att ni är särbo, men bor ni i samma område? Var ni hemma hos honom när han sms:ade henne om skidspåret?
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-16 07:22:00 följande:
    Jag har frågat för längesen vad han känner för henne men han säger att d bara e kollegor.

    Jo han visar öppet att vi är tillsammans och i sep när han bodde här i 6 v pga renovering hos han så jobba han här ifrån och då när han prata i telefon med henne på jobbtid då lät han inte annorlunda utan han nämnde även mig för henne.

    Har träffat henne en gång för ca 1 1/2 år sen var och mötte min särbo på hans jobb.

    Han smsar henne inte när jag e där första gången jag sett han har kontakt med henne utöver arbetstid.

    Han å jag bör nära varandra och ses i stort sett dagligen hon bor andra sidan stad så inte nära oss.

    Innan semestrar förra året så hade hon köpt en liten chokladkaka till honom lagt på hans skrivbord och skrivit: Tack för ett bra samarbete i vår. Inget konstigt tycker jag för d e dom och en kille till som jobbar med dom. Men min särbo var överlycklig och sa till mig titta vad jag fick av henne jag blev jätteglad..

    Jag e inte så säker att hon är så intresserad.
    Då kanske det inte är något från hennes sida i alla fall och din man är förhoppningsvis bara lite smått förtjust/intresserad. 
    Om deras kontakt inte blir intensivare och det är svårt att veta vem som känner vad, kanske du kan släppa det? I alla fall för stunden?

    Men ha ögonen med dig ifall något känns märkligt i framtiden.
    Hoppas ni får ha det fint :).
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (nja) skrev 2021-01-17 10:32:39 följande:

    Det är nog så att hon ser honom bara som en kollega vilken som helst. Kanske sms:ar hon med fler än honom. Men det är ju just hur han gör som får mig att tycka att det ändå är lite konstigt. Men hon själv bör ju säga ifrån om hon anser att han blir för personlig och går över gränsen från att bete sig som en kollega. 

    Han kanske har en liten fling, eller känner att de klickar så himla bra. 


    Precis, känns som han uppmuntrar henne.
    Att båda sms:at bilder till varandra på hur de bor känns som för mycket.
    När det finns romantiskt intresse kan folk fantisera om den andra i sin vardag och hur det skulle vara att hälsa på den andra, se hur den bor och därför pratar de om det/skickar bilder till varandra, har erfarenhet av detta.

    Förhoppningsvis går det inte längre utan stannar vid lätt intresse.
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-17 21:29:07 följande:
    Dom sms:ade inte bilder hur det ser ut inne utan det ser ut som att dom pratat i jobbchatt om hur mycket snö det är el att d snöa för min särbo skicka bild från balkongen ut och skrev: såhär ser d ut hos mig" varav hon skicka bild tillbaka ut mot gatan med svar: wow då lär d knastrar härligt när du går under promenaden". Han går varje dag på lunchen. Därav svarar han "det var inte mycket" då hon hade lite snö hos sig.

    Hon bor andra sidan stan än vi.
    Aha, då förstår jag! Det var ju bättre så Glad
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-20 19:24:34 följande:

    Nu e d hon som sms:at min särbo men på arbetstid iaf bild på sig själv när hon dricker kaffe (man ser inte ansiktet dock) men skrivit typ jag och mitt kaffe..han svara med en skratt emoiji senare på em skicka hon bild på sin dator skärm att den uppdatera med text "d tar tid det här" och han svara då oxå med samma gubbe som skratta så tårarna rinner.

    Nu var d här på arbetstid och inget konstigt el vad säger ni?

    Men om dom börjar sms varandra på fritid kväll å helg tycker jag d kommer kännas konstigt. För han sms:ade aldrig mig på dagar el på kvällen d e jag som gör.


    Ja, så himla roligt är det inte med kaffe och datorkrångel.... Hon verkar lite intresserad av honom också eftersom hon tar kontakt flera ggr/dag med sånt som inte är arbetsrelaterat.
    Tror inte han skulle sms:a likadant med en man...

    Men om du misstänker det eskalerar, ta ett snack med honom om hur han känner angående er relation. Nämn inte henne utan fråga om han trivs med dig och vill fortsätta vara ihop. Visar han tydligt att han älskar dig fortfarande?

    Personligen skulle jag inte acceptera sådan "flört". Hon verkar inte bry sig att han har en relation, hon känner väl till dig, eller hur?
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-20 20:01:10 följande:
    Ja hon känner till mig. Vet inte om d kallas flirt än men blir såklart väldigt osäker.

    Jo det tycker jag ändå att han visar mig, vi har väldigt bra sexliv fortf och har roligt tillsammans och gör saker ihop.

    Jag har ställt den frågan utan att nämna nämn han säger att han älskar mig fortf och trivs med mig.
    Det låter fint.
    Då kanske för dem det stannar mellan sms:ande, hoppas det :).
    Du lär nog märka om det skulle vara något mer sen.
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (mr) skrev 2021-01-20 20:16:14 följande:
    Det som är irriterande är ju att "aset" har det lite för bra.

    Han har dig som erbjuder ett kul liv med bra sex. Sen njuter han säkerligen över intresset från den unga snygga. Men jag tror han skulle backa om tjejen är ute efter mer. Tror bara hans ego mår som bäst av exakt detta.

    Ingen vettig person riskerar ju ett superbra förhållande (som ni verkar ha) för en omöjlig relation med lammkött.
    Ja, hoppas han är vettig...Skrattande
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-02-03 21:47:16 följande:

    Nu har det gått ett par v sedan jag skrev. Det som hänt nu är häromdagen skickade min man en ansiktsbild på sig själv när han var ute och alldeles isig i mustaschen och nåt med att det var kallt. Samma bild skickar han till sin kollega vilket han berättar.

    Han berättar och låter jätteglad att kollegan frågat hur d gått då han/Vi var och köpte ny kontorsstol till honom han lär glad att hon frågat.

    Hans vuxna dotter har mått dåligt en period och jag har frågat honom nästan varje dag hur hon mår om han hört nåt m.m .

    Nu ikväll sa han i förbifarten att dottern och han ska ses imorgon och äta tillsammans vilket jag tycker är superkul för dom.

    Men för sin kollega berätta han det på fm för och ändå har jag frågat idag om d hänt nåt roligt idag och han svarar nej??

    Sa till honom nu ikväll att jag tycker oxå d är kul när han berättar saker som han gör med sina kollegor/a. då blev han sur på mig.

    Jag känner mig liksom utanför får känslan att dom pratar mycket om allt möjligt men när vi ses här han inget att berätta.


    Verkar de kommunicerar mycket kring vardagen och han känner sig bekväm berätta om sin dotter. Där måste han ju delat med sig först till kollegan, tror inte hon spontant frågat om dottern?

    Inte så konstigt ifall du känner dig utanför och ledsen ifall kollegan får veta saker först, de har sin egen lilla bubbla och han inte verkar vilja prata så mycket med dig.

    Var du ironisk när du nämnde det är kul han berättar saker som han gör med kollegor och han blev sur? Eller trodde han att du var sur och pikade honom?
  • Anonym (höstlöv)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-02-03 22:12:58 följande:
    Nä jag var inte sur utan jag nämnde det och sa att jag tycker oxå om att höra han berätta saker.

    Då när han blev sur sa han att hans kollegor kanske inte tycker d e så kul att höra. Då svarade jag men jag tycker det.

    Ja men jag berättar ju nu att vi ska äta tillsammans..

    Sen sa han att det är bra för honom oxå att träffa henne för då ser han hur hon mår.

    Och det tycker jag oxå bara d att d lät inte som hans ord..något han skulle säga.

    Känns som han pratar mer med henne än med mig och d gör mig ledsen..
    Ja, har det blivit intensivare kommunikation dem emellan sedan du startade tråden? 
Svar på tråden Är min man intr av sin 20 år yngre kollega