• Anonym (nja)

    Är min man intr av sin 20 år yngre kollega

    Om han behandlar henne annorlunda än övriga kollegor så är det ju "något". Men det behöver inte vara romantiskt eller så. Hon kanske inte alls är intresserad av honom själv heller, mer än som en god kollega. Men visst låter det som om han av någon anledning gärna har kontakt med just henne. 
    Hur vet du att han skickade enskilt meddelande till henne när de andra kollegorna fick i grupp? 

    Är det alltid han som skriver till henne först? Är hennes svar neutrala och artiga bara? 

    För mig låter det som steg ett av "något" som kanske aldrig blir mer än så. Lite såna meddelanden man skickar när man är lite intresserad av någon och söker kontakt, typ så som tonåringar gör egentligen. Men jag tycker det är konstigt och hade min man gjort så hade jag reagerat och undrat vad han gör och varför han skriver just till den kollegan. Utgår från att han inte skickar bilder på sina nya skor till alla kollegor. 

  • Anonym (nja)
    Anonym (jury) skrev 2021-01-10 09:59:00 följande:

    Lite smådetaljer, som att han är noga med att skicka sms bara till henne eller att han skickar bild av något så familjärt triviellt som ett par inköpta skor, tyder på att han är småförälskad och intresserad av henne. Men hon har nog inte samma intresse för honom.

    Att han spontant berättar massa omotiverade saker omkring henne kan vara ett sätt att legitimera den betagenhet han känner för henne, över för dig. Men du skall kanske först vara riktigt bekymrad om han plötsligt slutar nämna henne.


    Japp. Läste upp TS för min man och han reagerade direkt med att det här måste TS sätta stopp för innan det leder till något värre. 
  • Anonym (nja)
    Anonym (Osäker) skrev 2021-01-11 21:38:36 följande:

    Jag har frågat om han är intresserad el om han sms:at någon på flirtigt sätt med någon på jobbet utan att nämna namn.

    Han svarade att han inte har el gör det att han beter sig precis som han förväntar sig att jag gör.

    Han sa att han tror absolut inte att jag gör något sådant och han säger att han inte gör det för man gör inte så mot någon.

    Han frågade varför jag undrar det.

    När jag frågar så vänder han på frågan skulle du gjort det?


    men sa du då inte varför du undrade det? 
  • Anonym (nja)

    Det är nog så att hon ser honom bara som en kollega vilken som helst. Kanske sms:ar hon med fler än honom. Men det är ju just hur han gör som får mig att tycka att det ändå är lite konstigt. Men hon själv bör ju säga ifrån om hon anser att han blir för personlig och går över gränsen från att bete sig som en kollega. 

    Han kanske har en liten fling, eller känner att de klickar så himla bra. 

  • Anonym (nja)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2021-01-17 07:34:28 följande:
    Definitivt. Men sånt gillar inte de flesta kvinnor att höra. Både mannen och och den yngre kvinnan måste vara sjuka i huvudet.

    Jag träffade en 25 år yngre, som ville bli ihop med mig.
    men du är ff singel, så varför blev ni inte ihop då? 
  • Anonym (nja)
    Anonym (kaffedraken) skrev 2021-01-17 07:34:28 följande:
    Definitivt. Men sånt gillar inte de flesta kvinnor att höra. Både mannen och och den yngre kvinnan måste vara sjuka i huvudet.
    Helt ok om man är singel, men inte riktigt ok man är i en relation. "Problemet" här är ju dessutom att TS och mannen är särbo. Han har stor del av sin tid då han kan göra vad han vill för TS skulle inte ens veta. 
Svar på tråden Är min man intr av sin 20 år yngre kollega