Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus

    Farmen 2021

    Nandez skrev 2021-01-26 19:51:34 följande:
    Jösses Mary
    Den där Mary.....Hoppas Daniel väljer henne till förstakämpe för hon drar ner all glädje för det andra.
  • Johannus

    Jag börjar tröttna på några fler än Mary, Lili (om hon kommer tillbaka) Philip han är så självsäker så fy. Att man är stor och ser starkt ut behöver inte vara att han är så stark som han vill få det att låta. När han väl står i tinget så kanske den andra väljer husförhör och då ör det kört frö honom, eller någon stark kille ta ut han på säcken, släggan....Nä gillar inte skryt killar.

    Annars gillar jag dom andra killarna. Allan är till och med rolig när han vill. Daniel är vänlig och bra på att bygga. Henrik ser butter ut, men är nog ändå snäll. Att Henrik blev irriterad på Mary kan jag förstå för om man jobbar så kan man inte lära hela tiden alla andra för inget skulle bli klart i tid.

    Fortfarande har jag väldigt dålig koll på det andra tjejerna förutom Linne och Karin dom två verkar vara goa människor.

    Annars hit tills har dem alla varit duktiga med uppgifterna och diskat och rent håller dem med mot vad det varit i tidigare program.

  • Johannus

    Torpet ja vad ska man säga....

    Helen kör sitt och visar sin kunskap då hon gjort detta tidigare.

    Robin han hade jag trott mer om när han kom till farmen, men nä han verkar svagare än jag vet inte vad. Han och den andra killen (kommer inte  håg namnet även om jag tittade avsnittet för en stund sen) när dem skulle hämta ägg från hönshuset så vart dom rädda för hönsen...Två vuxna killar hur ska dem klara sig på farmen som har stora hästar, kor som stångas om dem vill, grisarna som ska fångas för för slakt.....nä fattar inte att man söker sig till farmen om man är rädd för allt.

    Spännande att se om Lili kommer tillbaka till farmen och i så fall vem som kommer till Torpet.

  • Johannus
    molly50 skrev 2021-01-27 08:57:14 följande:
    Vart ser man Torpet? På Play?
    Eller kommer det att börja visas på tv snart?
    På tv4 play.....
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-01-27 19:36:58 följande:
    Det har börjat gnissla i gruppen
    Ja nu börjar det verka som att det kommer att börja hända nåt. Daniel hade rätt att ta upp det vi matbordet där alla är samlade. Det kommer nog fram att det var tjejerna som tagit.
  • Johannus

    Torpet tycker jag om och se för att där är dom 4 personer som jobbar hårt för sina priser som Wincent kommer med.

    Ska bara bli kul och se hur killarna klarar att mjölka getterna och sen fånga dem när dem bestämmer sig för att ta sig ut ur hagen.....Hit tills tycker jag att killarna beter sig som ynkliga mot vad tjejerna är alltså på Torpet.
    Ok Robin valde att plöja potatislandet, men det var bara för att få vara med Jennifer. Men vem drog plogen jo Jennifer......snällt valt av en kille som borde ha varit starkare att dra.

  • Johannus
    Nandez skrev 2021-01-28 19:37:09 följande:
    Jösses, bråk om ägg.
    Säger som Allan sa att är det nått som gror i en sen tidigare så kan den lilla minsta motgång bli stort.
    Varför jag säger det är för att jag går till mig själv....Små irritationer i vissa sammanhang växer och gror i en så det till slut exploderar i en...Och så har det för mig varit i ett halvt år nu....
  • Johannus
    Nandez skrev 2021-01-28 19:48:24 följande:
    Vilken dålig hand dom hade med hästen
    Håller med om att dem hade dålig hållning med hästen.....Låt folk som klarar av en häst göra saker med hästen eller vilket djur det än gäller.....Djur är inte leksaker.
Svar på tråden Farmen 2021