Inlägg från: Anonym (jury) |Visa alla inlägg
  • Anonym (jury)

    Svartsjuka

    Att din vän ringer mitt om natten och du reagerar skrattande nervöst utan att svara är ju lite otur och inte helt betryggande för din man. Den av dig erkända kyssen gör det inte bättre. Därför borde du nog ha clearat med din man innan och inte efter du avtalar en senare kontakt med din vän. En förpassad möjlighet till att avdramatisera situationen genom att eventuellt förklara varför han ringde mitt om natten. 

  • Anonym (jury)

    En fråga som TS inte ger svar på är, varför ringde vännen mitt om natten? Fumlade han med telefonen, hade han fått en blackout och glömt tidsskillnaden mellen Sverige och Uruguay eller något tredje?

    Det är det första TS borde ha tagit reda på via messenger dagen efter för att kunna berätta om orsaken till sin man för att avdramatisera det hela. Bara för att signalera att hon heller inte tycker om att bli kontaktad mitt om natten av gamla bekantskaper. Verkar lite nonchalant av TS om hon nu inte gjort det.

  • Anonym (jury)

    Nog överreagerar din man rejält och kommunikerar dessutom sitt missnöje dåligt. Han borde inse att när din kontakt med M är så sporadisk och denne bor i en annan världsdel så är den inget hot.

    Men från din sida tycker jag också att din vänskap till M inte verkar vara helt så platonisk som du önskar den var. Formuleringen "jag ser honom som en vän, men han gillar mig och.." tyder på du är klar över att han nog vill vara intresserad av mera om du också var det. Den är platonisk för att du har valt att den skall vara det.

    En detalj som kanske påverkar bedömningen av historien lite grann - var du och M båda singlar när den kyss som kändes helt fel inträffade? 

Svar på tråden Svartsjuka