• neverpreggo

    En god vän som inte dyker upp på begravningen

    Jag skulle inte ha reagerat alls. Alla vill inte gå på en begravning. Det har inget att göra med att man inte är ledsen och alla får hantera sin sorg hur de vill (så länge ingen skadas).

  • neverpreggo
    Anonym (Anonym) skrev 2021-01-12 16:51:43 följande:
    Jag skrev tydligt i mitt inlägg att han ej var sjuk. Han var hemma och satt vid sin dator. Läs hela texten innan du kommenterar. Introvert är han inte. Långt att resa var det inte heller, han bodde (och bor fortfarande) i närheten.

    Som jag skrev så sitter jag inte och tänker på detta så ofta längre. Det är bara det att det har gått ett bestämt antal dagar sedan hon dog nu och jag var vid hennes grav idag. Då dök dessa tankar upp igen. Inte mer med det.

    fast du känner uppenbarligen inte honom för då hade du frågat så du kan inte vara så insatt i hur han faktiskt fungerar :)


    Det är långt ifrån självklart att man är med på en begravning.

  • neverpreggo
    Anonym (Anonym) skrev 2021-01-12 17:03:44 följande:
    Tycker ändå att det är dålig stil att inte dyka upp på sin väns begravning.
    Anonym (Anonym) skrev 2021-01-12 17:00:16 följande:
    Jag har väl antagligen träffat honom några gånger? Och umgåtts med honom i grupp? Det betyder dock inte att jag är vän med honom.


    Det är problematiskt om du tror att alla är precis som du. För det är precis vad du gör, du lägger in en massa onödiga värderingar och låter honom inte ha sin sorg ifred.


    Man kan faktiskt vara social ibland även om man är introvert. Man kan vara social ibland även om man inte skulle orka med en begravning. Han tog det beslutet och att skippa en begravning ska inte behöva motiveras. Verkligen inte till en bekant och det är inte för oss att spekulera.


    Men vill du fortsätta spy ut galla om hur dålig stil det var fastän resten tycker att det är ett helt okej beslut...

  • neverpreggo

    Detta känns dock som ett vanligt trådmönster. TS skriver något som vanliga människor inte håller med, några få inlägg med även ett " tycker ändå det är fel" och sedan antagligen aldrig återkomma. Möjligtvis för att putta upp tråden efter flera dagar.


    Skulle detta vara något så... hade hellre stört mig på de som snapade under en begravning, vafan liksom

Svar på tråden En god vän som inte dyker upp på begravningen